Baş belsaı bilezlikler7

Çok zora soktu eşim beni Zaten bilezliklerde artık umurumda değil kendi malımla kötü oldum . Dünden beri stresten mide bulantısı yaşıyorum nasılsın diye bile sormadı. Hepsi sizin olsun diyeceğim. Bakalım ne olacak.
Ayrıca arabayıda benim evlenmeden önceki bilezliklerimle aldık geri vermesi şartı ile. Hem arabayı satarsa köy yerinde çocuklarım hasta olsa ne olacak . Hepiniz çok sağolun tavsiyelerinizi dikkate alıcam

Ben bu mantığı anlamıyorum zaten.
Ne münasebet canım?
Siz geri alsaydınız size ait olanları.
Onlar da kendilerine güvenip bir zahmet bir işe girişsinler, sizin malınıza güvenerek değil.
Onlar sizin güvenceniz sonuçta, dünyanın bin türlü hali var.

Siz neden verdiniz acaba ısrar mı ettiler.
Geri verecegiz soz boynumuzun borcu dediler borcu kapatalim sana alacagiz fazlasiyla dediler. Ve suan bize ne yaptin ki ne verdinki dediler. Keske diyorm noterden kagit imzali verseydim yada asla vermeseydm ah ahhh

Vermeyin.
Eşinizde satsın madem arabasını versin ama size bileziklerinizi getirmek sartıyla. Çalınmasından korkuyorsanız alın bankaya altın hesabı açtırın yada bozdurup parasını koyun zaten takamiyorsunuz.
Ayrıca evi de bu zamana kadar almamışlar da şimdi mi akıllarına gelmiş almak. O evin taksitlerini de eşinize ödetirler emin olun

Anlamadim ki?
Bilezikler zaten onlarda degil mi?
Zaten sizin degil yani.

Neyi verip vermeyeceksiniz?

Bilezikle nasil ev aliniyor ben anlamiyorum
Evler kac para bilezikler kac para
Kac bilezigi olur ki bi gelinin

Benimki de kv nin hesabında olan kasada duruyor.Daha önce kasa kirası veriliyor diye altın sayısı ve gramlarını not edip üstüne ekledik koyduk. Önemli olan karşı tarafın niyeti.
Köy yerinde oturuyoruz demişsiniz. Bilezikleri düğün dernekte bayramda veriyorlarsa bu hem size hem etrafa biz bilezikleri satmadık demek için yapılıyor.
Eşiniz tek çocuk mu? Yani alınan mal size mi kalacak? Sizin bir ihtiyacınız planınız var mı? Evinizden memnun musunuz? Size yeri geldiğinde destek olurlar mı? Bu durumda ben olsam verirdim. Tek çocuksa borç niyetine vermezdim tek çocuk değilse bilezikleri alır kuyumcuya beraber gider gramını yazdırır bu kadar borcunuz var bizim planımız yok ihtiyacımız olduğunda sizden isteriz derdim.

Evet eşim tek çocuk. Bende vermeyi düşünüyorum zaten.. Destek olacak durumları yok zaten.

Bu gün kaynanam aradı Laf arasında birilerinden borç istediğini vermediklerini söyledi. Bi senin bilezlikler var sen izin verirsen tabi vermezsen senin malın onlar dedi. Zaten ev size kalacak falan dedi. Umrumdada değiller. Benim zoruma giden eşimin tavırları. O kadar çok severek ve zorlukları aşarak evlendik. Bizim bilezlik isteğimiz olmadı onlar kendi içlerinden geldiği gibi yaptı. Şimdi onlar için yüzüme bakmıyor.
Sanki bilezlikleri ilerde tek başıma kullanıcam

Evet eşim tek çocuk. Bende vermeyi düşünüyorum zaten.. Destek olacak durumları yok zaten.
Bence kadının tavrı kötü değil.
Bilemiyorum benim evim arabam ve gelirim varsa 5-10 bileziğin derdine düşmezdim. Olsa olsa 20-25bin lira eder bilezikler. Tek çocuk olarak eşinizin ailesine karşı yükümlülükleri var. Bunu da gerekirse arabasını satarak sağlayacak. Hani iki üç kardeş olsalar herkes elini taşın altına soksun diyeceğim de burada çok büyük sorun görmedim.

Sizin takılarınız sizde kalmalı. Güvenlik isterseniz bankaları kullanırsınız. Sizde çalınabilecek altınlar onlarda da çalınabilir. Ne münasebet onların evi için sizin altınlarınız kullanılsın? Sizin izniniz olursa o sizin kararınız. Fakat rızanız yoksa alın takılarınızı. Bu benim düşüncem.

Bizim evimiz yok. Ayrıca araba dediğimde lüks değil yani. Ama bende vericem. Başka çare bırakmıyorlar

psikolojik baskı var işte Vermezsem hep yüzüme vurulacak. Seçeneğim yokki

Bugun bileziklere evet derseniz baska gun baska seyler icin psikolojik baski yapilacak. Kararli olun. Bilezikler giderse bir daha gelmez. Eger dayanamaz verirseniz ellerinden senet alin. Yoksa gercekten giden bir daha gelmez. Esiniz arabayi satarsa da satsin. Bilezikleriniz sizin garantiniz. Araba esinizin problemi. Ben olsam birgun bilezikleti isterdim banka kasasi kiralayip bankaya koyardim orasi daha guvenli. Esine bileziklerimi getir kasaya koyacagim diyebilmelisin. Hukuken taki kadinindir. Bunda haklari yok. Ev alacaklarsa bu onlarin problemi. Takilari vermezlerse de takilarin annesinde olduguna dair olan bir konusmanin gizlice ses kaydini al.

Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
Bilezikleri Banka'nın kasasına koyacağım bana verin de.
Bu kadar.
Eşine de söyle sana destek olsun.

Arkadaşımın düğünü var bilezikleri takcam de
Eşin olmadan git al
Sonra da git bozdur koy banka kasasına dursun.
Eşin surat mı asıyor ayak mı sallıyor umrunda olmasın
Sen 5 bilezik için hayır mı diyeyim diyorsun o 5 bilezik için sana surat yapıyor ama?
Zaten takıları verdim bileziklerimin bize kalmasını çok mu gördün de sen salla suratını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…