Geri verecegiz soz boynumuzun borcu dediler borcu kapatalim sana alacagiz fazlasiyla dediler. Ve suan bize ne yaptin ki ne verdinki dediler. Keske diyorm noterden kagit imzali verseydim yada asla vermeseydm ah ahhhSiz neden verdiniz acaba ısrar mı ettiler.
Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
Evet eşim tek çocuk. Bende vermeyi düşünüyorum zaten.. Destek olacak durumları yok zaten.Benimki de kv nin hesabında olan kasada duruyor.Daha önce kasa kirası veriliyor diye altın sayısı ve gramlarını not edip üstüne ekledik koyduk. Önemli olan karşı tarafın niyeti.
Köy yerinde oturuyoruz demişsiniz. Bilezikleri düğün dernekte bayramda veriyorlarsa bu hem size hem etrafa biz bilezikleri satmadık demek için yapılıyor.
Eşiniz tek çocuk mu? Yani alınan mal size mi kalacak? Sizin bir ihtiyacınız planınız var mı? Evinizden memnun musunuz? Size yeri geldiğinde destek olurlar mı? Bu durumda ben olsam verirdim. Tek çocuksa borç niyetine vermezdim tek çocuk değilse bilezikleri alır kuyumcuya beraber gider gramını yazdırır bu kadar borcunuz var bizim planımız yok ihtiyacımız olduğunda sizden isteriz derdim.
O kadar ezildim ki bu güne kadar Hiç hayır diyemedim soranda olmadı zaten.En başta niye verirsiniz anlamıyorum ki
Evet onlarda Ama benim bilezliklerim çalınır falan diye bizde dursunlar dedikerAnlamadim ki?
Bilezikler zaten onlarda degil mi?
Zaten sizin degil yani.
Neyi verip vermeyeceksiniz?
Evet eşim tek çocuk. Bende vermeyi düşünüyorum zaten.. Destek olacak durumları yok zaten.
Bence kadının tavrı kötü değil.Bu gün kaynanam aradı Laf arasında birilerinden borç istediğini vermediklerini söyledi. Bi senin bilezlikler var sen izin verirsen tabi vermezsen senin malın onlar dedi. Zaten ev size kalacak falan dedi. Umrumdada değiller. Benim zoruma giden eşimin tavırları. O kadar çok severek ve zorlukları aşarak evlendik. Bizim bilezlik isteğimiz olmadı onlar kendi içlerinden geldiği gibi yaptı. Şimdi onlar için yüzüme bakmıyor.
Sanki bilezlikleri ilerde tek başıma kullanıcam
Sizin takılarınız sizde kalmalı. Güvenlik isterseniz bankaları kullanırsınız. Sizde çalınabilecek altınlar onlarda da çalınabilir. Ne münasebet onların evi için sizin altınlarınız kullanılsın? Sizin izniniz olursa o sizin kararınız. Fakat rızanız yoksa alın takılarınızı. Bu benim düşüncem.Herkese merhaba
Zaten yolunda olmayan sebepsiz huzursuzlukların olduğu bir evliliğim var. Gerçekten çok yorgunum. Yetmiyormuş gibi birde başıma bu dert açılldı.
Evlenirken takılan bilezlikler bana dert oldu. 3 yıllık evliyim ve takılatım hala kaynanamda. Çalınırlar diye vermek istemediler güvendim.
Ben hayatımda hayır diyemeyen biriyim. İlk defa bu konuda hayır dedim. Benim olanı vermek istemedim. Kaynanamlar ev alacaklar diye benim bilezliklere güvenmişler. Laf arasında bir kaç kere geçirdiler aema ben anlamadım.. Kocam bana konuyu açınca istemediğimi söyledim sakin karşıladı. Ama hiç konuşmuyor benimle. Huzurum kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım verip kurtulsam mı bilezlikleri .
Bizim evimiz yok. Ayrıca araba dediğimde lüks değil yani. Ama bende vericem. Başka çare bırakmıyorlarBence kadının tavrı kötü değil.
Bilemiyorum benim evim arabam ve gelirim varsa 5-10 bileziğin derdine düşmezdim. Olsa olsa 20-25bin lira eder bilezikler. Tek çocuk olarak eşinizin ailesine karşı yükümlülükleri var. Bunu da gerekirse arabasını satarak sağlayacak. Hani iki üç kardeş olsalar herkes elini taşın altına soksun diyeceğim de burada çok büyük sorun görmedim.
psikolojik baskı var işte Vermezsem hep yüzüme vurulacak. Seçeneğim yokkiSizin takılarınız sizde kalmalı. Güvenlik isterseniz bankaları kullanırsınız. Sizde çalınabilecek altınlar onlarda da çalınabilir. Ne münasebet onların evi için sizin altınlarınız kullanılsın? Sizin izniniz olursa o sizin kararınız. Fakat rızanız yoksa alın takılarınızı. Bu benim düşüncem.
Bilezikleri Banka'nın kasasına koyacağım bana verin de.Aynen öyle. Millete gösteriş diye düğünde benim koluma taktılar. Tatillerde onların evine gittiğimde istemediğim halde taktırdılar milet gösün diye Ama birkez bile evime götüremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?