• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baş etmeme yardım edecek bi fikir verin...

hopisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
156
61
53
35
iyi akşamlar arkadaşlar, içinden çıkamadığım bir sıkıntım var, tavsiyelerinize ihtiyacım var,
arkadaşlar, 3 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum, sürekli mobbing yaşadım, işten zerre kadar anlamayan bayan bölüm başkanım var ve tüm idareciler onun ağzına bakıyor. bu bölüm başkanı bayanın bir tanede bayan kankası var. tüm gün gelenin gidenin dedikodusunu yapıp müdür yanlarına gelince ellerine dosyaları alıp çalışıyor numarası yapan insanlar bunlar. bizim hakkımızda da( benim ve bir arkadaşım) sürekli yaptığımız işi beğenmeme, hor görme, küçümseme gibi tavırlar sergilerler. neyse idareciler Allahtan iş konusunda gerçeği bildikleri için bize bir tavır alma durumları yok.
sürekli bir laf sokma, arkadan konuşma, dalga geçme durumu var ki, hani öyle durumlar ki, üstüme alsam yok sana değil derler, almasam, bana dendi duygusu:((

ancak ben bu bayanlarla nasıl baş edebilirim, medeni yollarla her türlü cevap vermeyi zaman zaman denedim, başarılı olamadım. görmezden geldim yok saydım onları da dediklerini de, bu sefer de yok saymakla bitmedi hareketleri...
gidip saç baş kavga edesim var, bu bayanın iş yerinde flört ettiği bir bey var, ikisi de evli bu arada, gidip kocasına bile diyesim geliyor bazen, canım yandıkça, ama , o kadar kötü kalpli değilsin diyorum kendime... bi yol gösterin, bir tavsiye verin. Deneyimlerinizi paylaşın...

ne derler, dostlarına yakın ol ama düşmanlarına daha yakın.. ne kavga ederek, ne de şikayet ederek çözüm bulamazsın.. madem onlar kanka sen de onlara biraz sıcak davran, gülümse, bir çay kendine alırken bir çay da ona al.. özetle yakın olmaya çalış.. iş yerinde medeni değil, işini bilir bir şekilde davranacaksın.. neyse daha 3 yıllıksın, 13 yıl olunca çözersin sistemi zaten..

Bu yüzden işi bırakmayacağınıza göre..
Medeni yollarla da olmuyorsa sanırım geriye tek bir seçenek kalıyor. : )

ne derler, dostlarına yakın ol ama düşmanlarına daha yakın.. ne kavga ederek, ne de şikayet ederek çözüm bulamazsın.. madem onlar kanka sen de onlara biraz sıcak davran, gülümse, bir çay kendine alırken bir çay da ona al.. özetle yakın olmaya çalış.. iş yerinde medeni değil, işini bilir bir şekilde davranacaksın.. neyse daha 3 yıllıksın, 13 yıl olunca çözersin sistemi zaten..

evet arkadaşım bu çay alıp gitmeyi ben yapamıyorum ama onlar sık sık bana gelip yapıyorlar eğer benden öğrenecekleri bir şey varsa, tabi gittiklerinde en az 3 laf sokmuş oluyorlar, :))

iş yerinde medeni değil, işini bilir şekilde davranacaksın... işte bu benim tavsiyem de, duygularım hareketlerime çok yansıyor:(

Bu yüzden işi bırakmayacağınıza göre..
Medeni yollarla da olmuyorsa sanırım geriye tek bir seçenek kalıyor. : )

çocuğu var, ona üzülürüm, vicdanımı susturmayı becerebildiğimde intikamımı alırım diyorum..., ama sinir zamanı işte, geçip gidiyo:)

Aaa hayıır : )onu demek istememiştim.

Demek istediğim...

Tavrınız sert olsun şu saatten sonra sevimli görünmeye çalışmak sizi nasıl gösterir bi düşünün...

Owww şırfıntı bide kocayi aldatiyor he  :KK57: ben olsam kesin ispitlerdim :-)

Bu arada office office yazdığın tavsiyeleri eski iş yerimde uygulamış biri olarak şuan fena halde pişmanım. : )))

istifa nedenim bu değildi bu arada... : )

Aaa hayıır : )onu demek istememiştim.

Demek istediğim...

Tavrınız sert olsun şu saatten sonra sevimli görünmeye çalışmak sizi nasıl gösterir bi düşünün...
Özür dilerim yanlış anlamışım; ))
Beni asıl üzen beş para etmez iki yüzlü insanların önünde ezik gibi görünüyor olmam...

Owww şırfıntı bide kocayi aldatiyor he  :KK57: ben olsam kesin ispitlerdim :-)
duygusal anlamda çok güzel bir aldatma. O beye işle ilgili bir soru dahi sorsak yanında bitiveriyor sürekli onu övüyor. Beyimiz ona hakaret ediyor tüm personel in önünde ama bi saat sonra birlikte sigaraya iniyorlar. ..

Back
X