baş-la-dım Hedef -15

• Konu Sahibi Konu Sahibi asid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
125
0
66
İstanbul
Diyet ve spor yaparak verilecek 15 kilo..
40 bedenden 36 bedene incelecek 2 beden..

Şimdi başlamış bulunmaktayım..

KURALLARIM:
Karbonhidrat, şeker yok.
Protein ağırlıklı, doyana kadar yemek var.
Ara öğün yok, max.3 ana öğün var.
Bol su var.
Akşam yemeği max.saat 19.00, sonrasında lokma yemek yok.

Bu kadar basiittt :3:

İlk gün notları;
Kurallara riayet ettim, pazar olduğu için geç kahvaltı yapınca saat 18.00'deki yemekle bitirdim günü.
KAHVALTI: 2 yumurta haşlanmış, peynir, zeytin, domates, sucuk ''bildiğin mükellef kahvaltı yani''
AKŞAM : etli kereviz yemeği, yoğurt
SU : 2lt.yi geçti

Afferin bana :42:

ilkelerin bizzat beni anlatıyor tatlım

şekerden ve karbonhidrattan fakir
proteinden zengin
3 dolu dolu öğün
ve en mühimi mükellef kahvaltı sofraları:9:

haydi bakalım tatlım yolun açık olsun yaza kadar dökülsün yollara kilocukların erisin gitsin margarinlerin:54:

Aaaaminn canım, kurtulalım da hafifleyelim inşallah..

En sağlam diyet bizimki şekerim, mükellef kahvaltı candır, hem doyurur hem zayıflatır :1:

Bu arada maaşallah senin 10 kilo dökülmüş bile yollara, darısı başıma yarebbiimmm.
Bu bizim ortak ilkeli diyet işe yarar yani di mi.

Sisli de olsa güneşli bir İstanbul sabahı...
Güünnaayydıııınnnnn:)))

Sabah oldukça dinç bir şekilde uyandım, diyet işe yarıyor demektir..
Şimdi kahvaltı hazırlayayım..

Sisli de olsa güneşli bir İstanbul sabahı...
Güünnaayydıııınnnnn:)))

Sabah oldukça dinç bir şekilde uyandım, diyet işe yarıyor demektir..
Şimdi kahvaltı hazırlayayım..

günaydınnnn istanbuldan sevgiler :)
canım bol şans diliyorum yapabilirsin,herkes yaptı sende yaparsın eminimmm :)
o kiloları verdikten sonra da güzel ciciler alırız sana ohh miss :)
İşten ayrılınca bende başlıcam inş. sadece 3 kilo vermem lazım :)

günaydınnnn istanbuldan sevgiler :)
canım bol şans diliyorum yapabilirsin,herkes yaptı sende yaparsın eminimmm :)
o kiloları verdikten sonra da güzel ciciler alırız sana ohh miss :)
İşten ayrılınca bende başlıcam inş. sadece 3 kilo vermem lazım :)

Çok teşekkürler, alırız di mi:)
3 kilo muuu, gider hemen ayol hemen başla hadi.

Sabah yaptığım mükellef kahvaltıdan sonra şu satte hala hiç acıkmamış olmanın verdiği haz:)))

Sabaha suyla başlamanın faydasını görüyorum, devamlı su içesim var ve içiyorum.

Hayat telaşıyla iş yoğunluyla desteklenen diyetimde şu saat oldu hala kahvaltıyla duruyorum, işin ilginci acıkmış falan değilim.
Artık akşam yemeğiyle biter bu gün, bir de spor yapabilirsem ne ala :8:

Günün Özeti:

KAHVALTI: 2 yumurta ve son derece yağlı peynirle hem de tereyağıyla yapılmış omlet.
1 elma
Peynir
Zeytin (5-6 tane)

AKŞAM YEMEĞİ: Dünkünün aynı etli kereviz. (Evde kalan yemekleri bitirme işi annenindir ya..)

SU: Kesinlikle 2 lt den fazla
ÇAY- KAHVE: Her zamanki gibi vazgeçilmezim, nonstop..

Sporu da yapabilseydim afferin alacaktım.

Güünaydıııınnn:)

Çok şahane bir gün olsun inşallaahhh..
Herkese sağlıklı mutlu bir Salı günü dilerim..

3. günü de an itibarıyla bitirmekteyim diyetimde..:10:

Şimdii günün özeti şöyle;

KAHVALTI: 1 yumurta, peynir
ÖĞLEN : Çorba, salata, kuru patlıcan dolma(olmasa iyiydi ama oldu işte:19:)
AKŞAM : Izgara et, salata

SU: Ziyadesiyle içilmiştir efenim.

O hain dolma yüzünden yok aferin bugün :20:

Günlerden Çarşamba ve ben hala buradayım, diyete devam..

Slogan Asid'le yansın yağlar, eksilsin kilolar, bol gelsin pantolanlar:10:

Pazar günü bakıcam kiloma ama, iyi hissediyorum kendimi, bel çevresi daraldı bile:46:

asid'le yansın yağlar adlı diyet programımız aynen devam ediyor sayın izleyiciler:46:

Bugün öğlen gibi bi cozutasım geldi şöyle pizzayla falan amma, bir fincan bol sütlü kahve yetti bastırmaya:10:

Tavsiye ederim, koca bir tabak yemiş gibi tok hissettiriyo.

Bu arada hala sabah kahvaltısıyla duruyorum :32:

beni de o pizza yaktı zaten, haftada bir gün muhakkak bir küçük boy pizza olurdu menümde, küçük müçük fark etmiyor, pizza, burger, sandviç patates kızartması... bu tip fastfoodlar az da yesen kilo aldırıyor maalesef

Sütlü kahveyle çok iyi geçiştirmişsin tebrikler :34:

beni de o pizza yaktı zaten, haftada bir gün muhakkak bir küçük boy pizza olurdu menümde, küçük müçük fark etmiyor, pizza, burger, sandviç patates kızartması... bu tip fastfoodlar az da yesen kilo aldırıyor maalesef

Sütlü kahveyle çok iyi geçiştirmişsin tebrikler :34:

Sorma o hamburgerler, pizzalar, milkshakeler....
İşin garibi yerken iyi de yedikten sonra hep rahatsız olurum ben. Çıkardım ya şimdi hayatımdan, çok iyi hissediyorum kendimi.
Azimliyim yok artık uzun bir süre.

Sorma o hamburgerler, pizzalar, milkshakeler....
İşin garibi yerken iyi de yedikten sonra hep rahatsız olurum ben. Çıkardım ya şimdi hayatımdan, çok iyi hissediyorum kendimi.
Azimliyim yok artık uzun bir süre.

İçlerinden bir tanesi de vücut için gerekli yararlı bir besin olsa ya, bir tanesi bile ya, hepsi zararlı. Yiyeceğinden tut da içeceğine kadar. Ama işte dünyada büyük şirketler kazanacak diye tüm hayatımıza sokuyorlar bunları, filmlerde dizilerde çizgi filmlerde dahi, reklamlar, sağda solda her yerde açılan fastfoodçular, insanın karnı tokken dahi canını çektirebiliyorlar, hiç aklında yokken cola reklamıyla bir anda içmek istiyorsun, ne kadar da ilginç ve acınası bir hale geldik :50:

yani ben acınası bir hale geldim elbet bu aburcubur fast food asitli içeceklerden uzak duran, gülüp geçen insanlar da çoktur. Ama ben onlardan biri değildim. Artık nefret ettim. Tüm sağlığımı, vücudumu, psikolojimi bozdu bu gıdalar. gerçi zararın neresinden dönülse kardır diyorum, hiç olmazsa artık yeter diyebildim, artık eski halime dönmek istiyorum.

Evde kendi hazırladığım sağlıklı yemekler dışında bir şey istemiyorum. Dışarıda yemek zorundaysam da sadece çorba ve salata. Nokta!

İçlerinden bir tanesi de vücut için gerekli yararlı bir besin olsa ya, bir tanesi bile ya, hepsi zararlı. Yiyeceğinden tut da içeceğine kadar. Ama işte dünyada büyük şirketler kazanacak diye tüm hayatımıza sokuyorlar bunları, filmlerde dizilerde çizgi filmlerde dahi, reklamlar, sağda solda her yerde açılan fastfoodçular, insanın karnı tokken dahi canını çektirebiliyorlar, hiç aklında yokken cola reklamıyla bir anda içmek istiyorsun, ne kadar da ilginç ve acınası bir hale geldik :50:

yani ben acınası bir hale geldim elbet bu aburcubur fast food asitli içeceklerden uzak duran, gülüp geçen insanlar da çoktur. Ama ben onlardan biri değildim. Artık nefret ettim. Tüm sağlığımı, vücudumu, psikolojimi bozdu bu gıdalar. gerçi zararın neresinden dönülse kardır diyorum, hiç olmazsa artık yeter diyebildim, artık eski halime dönmek istiyorum.

Evde kendi hazırladığım sağlıklı yemekler dışında bir şey istemiyorum. Dışarıda yemek zorundaysam da sadece çorba ve salata. Nokta!

Katılıyorum sana, besin değerinden yoksun külliyen zarar hepsi ama reklamın biri bin..
Ben dışarıda yememeye çalışıyorum. İşyerimdeki dolaba yoğurt ve ceviz koydum, çok acıkırsam yerim diye.
Dün zorunlu olarak yedim bişeyler işte, öğle yemeğine davetliydim çünkü.

Evde kahvaltı ve evde akşam yemeği en ideali benim için.

Katılıyorum sana, besin değerinden yoksun külliyen zarar hepsi ama reklamın biri bin..
Ben dışarıda yememeye çalışıyorum. İşyerimdeki dolaba yoğurt ve ceviz koydum, çok acıkırsam yerim diye.
Dün zorunlu olarak yedim bişeyler işte, öğle yemeğine davetliydim çünkü.

Evde kahvaltı ve evde akşam yemeği en ideali benim için.

en iyisi :34::34::34::34:

Back
X