Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel ve güneşli bir İstanbul haftasonu sabahı
Mükellef bir kahvaltı ardından sıcacık bir çay, misssss..
kulaha hos geliyor anlat bakalim asid ne kadar mukellef yoksa kacamak mi yapiyorsun bugun hava da guzel olunca insanin istahi acilir tabii olsun arada yapmak lazim istanbulun keyfini cikar bakalim ozledim ben de istanbulu daha dogrusu turkiyeyi![]()
ççok sagol yaa := pazartesi başlayacamm ev yapımıı zeytinyagıı iyimi sencee ?Rica ederim canım ne demek:) Ben teşekkür ederim sana, bir anne için en güzel iltifattır kızının annesinden yana çok şanslı olduğunun söylenmesi
Akşam yemeği de anneciğinin pişirdiği yemek tabi, AMA dikkat et, kurallara uygunsa.. Yani pilav makarna mantı gibi hamur içerikli olmasın ve kızartma ya da kızartılarak yapılmış olmasın. Zira kızartılan her gıda trans yağ içerikli hale gelir ve glisemik indeksi yükselir.
Eğer yemek sana uygun değilse; yoğurt, kuruyemiş, salata,peynir,yumurta gibi pratik olarak hazırlayabileceğin bir menü hazırlayabilirsin kendine.
Peynir, yoğurt, süt light olmasın. Bizim evde mecbur kalmadıkça kutu süt ve hazır yoğurt olmaz mesela.
Bildiğin sütçüden alınıp kaynatılmış süt ve kendi mayaladığım yoğurt
Kitabı mutlaka oku, daha aydınlatıcı olur ve beslenmeyle ilgili her şey netleşir kafanda.
Buraya yazarsan yediğini içtiğini, nasıl gittiğini üzerine konuşuruz yine canım..
Hadi başla bakalım, sağlıklı günlerin olsun![]()
Şu kahveden güzel şey var mı acep dünyada..
Asid için keyif zamanı![]()
ççok sagol yaa := pazartesi başlayacamm ev yapımıı zeytinyagıı iyimi sencee ?
tatlim haklisin ben de hergun kahve icmeden duramiyorum sekersiz sutlu starbucks super bence bu konuda. benim de luksum kahve diyebilirim bu arada newyorkt yasiyorum am sunu soyleyebilirim istanbul kadar guzel sehir yok ben lise ve universite yillarinda hep amerikaya gelmek istemistim ama gelince gordum ki bizim ulkemiz bambaska burayi da seviyorum tabbi imkanlari cok genis alistim da yillardir ama kiyaslayinca guzellik acisindan turkiye bambaska ozlemisim heralde canim ulkemi biraz bayrak sallayayim bari![]()
mrb arkadaslar benide kabul eder misiniz 10 kilo vermek istiyordum ama sizden imrendim hedefim artık 15 kilo vermek pazartesi başlıyorum bende ayrıca kendimi tanıtayım boy 155 kilom 72 aydınlıyım evliyim 3 yasında bi oğlum var.ev hanımıyım. şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar:)))
Hoşgeldin, sefalar getirdin
Memnun oluruz biz katılımından..
Kolaylıklar dilerim, aman ha pazartesi başlıycam diye pazar günü mide fesatı olacak derece abartıp yemeyelim
İlk tavsiye![]()
teşekkür ederim canım. aslında dikkat ediyorum fakat genede kaçırıyom bazen. ama diyete girince kaçamak yapmıyorum kendimi iyice adapte ediyorum yani hadi hayırlısı bakalım mayısa kadar en az 10 kilo vermem lazım sonrada son 5 kilo veeeeee yeni yeni ciciler alcam kendime
Mayısa kadar 10 kilo muhem de en az.. Bir ay var ayol mayısa:44:
Nasıl bir beslenme programı uygulamayı düşünüyosun?
Doğru hedef, başarının en önemli basamağıdır. Tam tersi de başarısızlık için geçerli tabi..
Bunu da göz önünde bulundur derim. 1 ayda 10 kilo çok geldi bana![]()
ben de 2 ayda en az 10 kilo vermeliyimmm..
iştee 10 bi vercem sonra duruma göre bi 5 daha :)) tabii çok kilo verdim 15 gündr fln bozdum diyeti ama:) bugün tekrar başladımm
Bugün güzel havayı kaçırmayalım derken kantarın topuzu kaçtı iyi mi
Yedim içtim bildiğin aç gözlü insan misali. Açlıktan falan değil, sırf atıştırma amaçlı abur cubur şeyler..
Pişman mıyım, eveettAma kilo alıcam ya da aldım diye değil, hem çok uyuşuk hissediyorum kendimi, hem de midem fena..
Aha tam olarak şöyleyim
Neyse, önümüze bakalım, yarın toparlarım durumu..