Başa bela kayınço ve elti ....

İlk çocuğu daha bi buçuk yaşında bile değil canım daha önce düşünmediklerini hep okula başlasnda dediklerini biliyrm

anladim ilgisi olabilir o zaman..
bir yorumda gordum daha 6 haftalık hamilesin (saglikla kucagina alirsin insallah) bu kadar erken bilmesine gerek yok bu kadar sevmedigin bir insanın..

kv ile paylassan bile kimseye soyleme anne demen yeterliydi bence.. ben oyle yapmistim babamla siz bilin ama 3 aylik olana kadar kimseye soylemeyecegim ben sen de paylasma lutfen diye..

Amin inş oda bnm hatam sanırım uyarmalıydım

Kız inanır mısın ben bu kişiyi çok iyi birisi olarak biliyordum gerçi hayatımda değil bu yüzden umrumda da değil iyiliği kötülüğü ama sizin yakın çevrenizde insanlar var dikkat et yine de

Kız inanır mısın ben bu kişiyi çok iyi birisi olarak biliyordum gerçi hayatımda değil bu yüzden umrumda da değil iyiliği kötülüğü ama sizin yakın çevrenizde insanlar var dikkat et yine de
Siz nasıl bişey yaşadınız ki özel değilse sorabilirmiyim? Evet bn aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum çoğu zaman

Şu 6 haftalık hamilesin aileye niye yaydın diyenleri de anlamıyorum güzel bi haberi torunlarının olacağını bilmelerinde ne var ayrıca konu sahibi siz de haklı olabilirsiniz var böyle garip insanlar. En iyisi o yokmuş gibi umursamayın. Hamileyken böyle şeyleri takmayın siz görmedikçe batmayacaktır hareketleri. O da vazgeçecektir.

Güzel dilimizde w diye bir harf yoktur. Kayinwalide, dawranmak, we bunlari lutfen yapmayin. Eliniz alismasin bu sekilde yazmaya
Sadece telefonda böyle yazıyorum normalde böyle yazan biri değilim zaten sınıf öğretmeniyim (atanamasamda) yani istesende yazamam rahatlıktan dolayı telefonda böyle yazıyorum

Siz nasıl bişey yaşadınız ki özel değilse sorabilirmiyim? Evet bn aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorum çoğu zaman
ben yaşamadım tatlım
lisede arkadaş grubumuzdan birinin böyle fesatça bir tip olduğunu öğrendim gruptan başka bi arkadaştan
ama o kızı da çok iyi biri diye bilirdik (onun fesatlığı ablasınaymış gerçi, bize karşı bir şeyi yoktu zaten hepimiz ayrı yerlerdeyiz) aradan 14 sene geçmiş 1 kere buluşabilme şansımız oldu

Sadece telefonda böyle yazıyorum normalde böyle yazan biri değilim zaten sınıf öğretmeniyim (atanamasamda) yani istesende yazamam rahatlıktan dolayı telefonda böyle yazıyorum
Bence mesleginizden dolayi sizin insanlari uyarmaniz gerekirken yanlisa ortak olmaniz dogru degil, telefon veya baska yer farketmez. Neyse bu konuyu uzatmayacagim alakali degil cunku sadece soylemek istemistim...Kolay gelsin, hakkinizda hayirlisi olsun..

Kesinlikle kişiden kişiye göre değişen bişey bi eltim daha war ona elti dyesim bile gelmiyor ablam gibi onun davranışları o kadar içten ki açığını kapatır ama asla dile dökmez eşide o şekilde onlarla vakit geçirmek bile çok iyi geliyor bana

Ay o daha fenaymış bide ablaya karşı

Benim demek istediğim şu; ben ablasına fesat ama bize iyi olan birini iyi bilmiştim ama sadece tek tarafa ( yani bize ) iyi olması insanın gerçekten iyi olduğunu göstermiyor. Ha bize arkdaş olarak iyi ya da kötü çok da umrumda olmaz (bana kötüyse defederim ben hayatımdan) ama ailesine karşı öyle olmamalı bi insan. Siz hepiniz ailedensiniz. Dikkat et , o başkalarına melek görünür seni kötü gösterir (ki öyle görünüyor) önemli olan diğer insanlarjn inanıp inanmamasj.

Yazıma dikkat edeceğim yerleri gayet iyi biliyorum burası insanların derdini anlattığı bi yer yazıya takılıp çok kasmamak gerek ama sizin düşüncenizede saygı duyuyorum iyi geceler

Bu arada ş harfi yerine s, ı harfi yerine i yazıp gelip konuya yorum yapmayıp üstüne yazım şeklini eleştirmek de bir garip doğrusu

İşte sorun orda kıskançlığı yüzünden kayınwalidemin weya başka birinin o warken bana dawranışı bile değişiyor buda bni karşımdaki insandan soğutuyor

İşte sorun orda kıskançlığı yüzünden kayınwalidemin weya başka birinin o warken bana dawranışı bile değişiyor buda bni karşımdaki insandan soğutuyor
Telefonun Klavyesindendir o. Sen yine de düzgün yaz valla göz yoruyor. Diğer konu için de buna dikkat et hatta serzenişte bulun , mağdur göster kayınvalidene kendini. Eltinin Seni zor durumda bıraktığını diğerlerinin gözüne sok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…