- 3 Nisan 2014
- 36.601
- 149.838
- 798
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
-
Tamam olur yazmamaya dikkat ederim kndimi acındırmam gerekiyor sanırım birazTelefonun Klavyesindendir o. Sen yine de düzgün yaz valla göz yoruyor. Diğer konu için de buna dikkat et hatta serzenişte bulun , mağdur göster kayınvalidene kendini. Eltinin Seni zor durumda bıraktığını diğerlerinin gözüne sok bence.
Aynen! Emin ol elti olan arkadaş bunu kullanıyordur. Bir de bu işi iyi becerirlerTamam olur yazmamaya dikkat ederim kndimi acındırmam gerekiyor sanırım biraz
Sanırım şubat tatili ve özel durumlar yüzünden biraz sık görüştük umarım eski seviyeyi koyabilirim ve uzun bi süre görmem onları. yani bi yere yemeğe bile gitsek yemek geç kaldığı için utanıp kalkamıyoruz nasıl bi düşünce yapısı çözemedimdolayi değil dolayı..
dogru değil doğru..
yanlıs değil yanlış..
vs..
konu sahibesi otele mi gelmiş de kahvaltı hazır değil diye çekip gitmiş..
sık görüşmeyin gidip gelmeyin..
Kesinlikle çok iyi beceriyor acıdığın için oturup ağlayasın gelir o kadarAynen! Emin ol elti olan arkadaş bunu kullanıyordur. Bir de bu işi iyi becerirler
O şekilde yapanlar varDiğer konuları bilemem de birine nispet olsun diye çocuk mu yapılırmış
Güzel dilimizde w diye bir harf yoktur. Kayinwalide, dawranmak, we bunlari lutfen yapmayin. Eliniz alismasin bu sekilde yazmaya
Benim eltim de yaptı bunu daha diğer bebeği iki yaşındaydı ve sonra girdi. Kıskançlıktan kafayı sıyrmak gibi bi şeyDiğer konuları bilemem de birine nispet olsun diye çocuk mu yapılırmış
Cok ilgimc ablasi niye kiskansin ki bunukonu sahibine sordun ama yazasım geldi var valla. biri liseden arkadaşım ablasına nispet olarak yaptığını biliyorum
Benim kaynım iyidir ama eltim iyi görünüp alttan kuyu kazanlardan. Kumanin sandığı sigarda eltinin sığmaz derlerSlm arkadaşlar eşimin küçük kardeşi we eşi nişanlandığımzdan beri bizi çekemiyorlar sürekli bi kıskançlık bu kıskançlık bazen hoşuma gitsede bazen çekilmez oluyor we benim iyi niyetimi kötü yerlere çekiyorlar ne zaman bi araya gelsek bi tatsızlık oluyor bugün eşime abisi mont hediye etti onu bile sahiplenmeyi başardı kayınwalidemle iyi geçinmemi bile kıskanıyor ve araya laf sokmaya çalışıyor bunun gibi neler neler nasıl dawranacağımı şaşırdm ister istemez aynı ortamlara girmek zorunda kalıyorz hatta bn hamileyim dye ikinci çocuğu düşünmeye başlamşlar sırf ilgi bnm üzerimde olmasın dye iyi geçnsem olmuyor kötü geçinsem olmuyor ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?