Başa bela kayınço ve elti ....

Evet çok yazık daha ilk çocuğu küçük hiç düşünmüyorlar yazık olur ilgilenemem diye. Ağzına sağlık vala bıktım şu yazı olayından burası bunun yeri mi sanki

Come on man
Şimdi Sakin ol ve elindeki bebişi yavaşça yere bırak.

Yahu nispet olsun diye çocuk mı yapılır çocuk yapmak bir marifet mi?
18 aylık kızım var kafam bir milyon uykusuzluktan
Güzelliği de bana, çilesi de bana
Kimsenin çocuk doğurdum diye beni kıskanacağını da düşünmüyorum
Siz kafanızda kurmuşsunuz.

Herkes sizn gibi kafasına takmıyor çocuğunu umursamaz insanlar 1 tane de doğurur kıskançlıktan 5 tanede

Hastalık haline getiyorlar ne yazık ki kıskançlığı

Kıskanıyor mu kiskanmiyor mu bilemem ama w bu harfi görmekten konuya odaklanamadim.

Bizim alfabede w diye bir harf yok o v olsa gerek.

Şimdi bir iki kişi buna mı takıldın der evet buna takıldım.bence herkes takılmali ve uyarmali.yazım yanlışını imla hatasını vs... anlarım da w nedir?

Konuya gelince baktın anlasamiyorsun koy mesafeni az görüş öz görüş.

Ya size ne benim yazımdan uyarmak zorunda değilsiniz yanlışta yazıyorsam kendime doğruda yazıyorsam kendime size ne

Ne demek bize ne. Mesela sizin cocuklarimizin ogretmeni olmaniz ihtimali bizi korkutuyor olabilir mi acaba? Turkce uzerine bir meslegi olup bu sekilde yazan birine meslegi hic bir sey katmamis demektir. Burada ilkokul mezunu hanimlar dikkat ediyorken bir ogretmenin v yerine w yazmasi korkunc.

Ayrica bu bir forum kurali.

Zaten çocuklarınız okula başlamadan ellerine werdiğiniz telefon we tabletler yüzünden okula başlamadan bu harfle tanışıyor her hatayı öğretmenin üzerine yıkıp kendi yaptığı hataları görmeyen tembel anneler yüzünden çocuklar bu halde

Genişletmek için tıkla...
Zaten çocuklarınız okula başlamadan ellerine werdiğiniz telefon we tabletler yüzünden okula başlamadan bu harfle tanışıyor her hatayı öğretmenin üzerine yıkıp kendi yaptığı hataları görmeyen tembel anneler yüzünden çocuklar bu halde

Kuma gemisi yururmuste elti gemisi yurumezmis demiş atalarımız her zaman temkinli ol eltine karşı. Demek ki kiskaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…