- 17 Ağustos 2011
- 26.361
- 167.844
- 798
- Konu Sahibi Prenses Koala
Basbayagi... Size geldiklerinde sen başka yerde ol, evdeysen odandan çıkma, merhaba demek zorunda kaldıysan 'merhaba' de, 'karnım agriyo' de odaya git. Ya da maskeyle çik karşılarına 'temasliyim ben odamda kaliyorum' de:)
Sen onlara gitme, düğünlerde ailene katılma, bayramlarda başka plan yap, ararlarsa açma, sosyal medyada ekleme...
Ben bu şekilde kestim az sevdiğim herkesle bağımı. Benden sana abla tavsiyesi, bunu yap

Sen onlara gitme, düğünlerde ailene katılma, bayramlarda başka plan yap, ararlarsa açma, sosyal medyada ekleme...
Ben bu şekilde kestim az sevdiğim herkesle bağımı. Benden sana abla tavsiyesi, bunu yap

Normal de cok konuşkan birisiyim ama boyle stresli ortamlari kaldiramiyorum bir de konuşan kişi baba tarafi daha cok ve en ufak lafi 10 sene unutmayip sakiz gibi uzatan insanlar en ufak bir hareketi bile dalga konusu olabilirsiniz tetikte oluyor insan kasinti. Lafim var aslinda ama versem susup anlayacak insan degiller mahalle kavgasina bile doner Babamin canını sıkmak istemiyorum o yüzden. Gecen sene bayram burnumdan geldi. Aglaman lazim niye aglamiyorsun denildi. "Bende sen agla dedin ya olur aglarim dedim hafif dalgayla" o an ortamdan uzaklastim agladim canım sıkıldı bayagi can sıkıcı işte
 Normal de cok konuşkan birisiyim ama boyle stresli ortamlari kaldiramiyorum bir de konuşan kişi baba tarafi daha cok ve en ufak lafi 10 sene unutmayip sakiz gibi uzatan insanlar en ufak bir hareketi bile dalga konusu olabilirsiniz tetikte oluyor insan kasinti. Lafim var aslinda ama versem susup anlayacak insan degiller mahalle kavgasina bile doner Babamin canını sıkmak istemiyorum o yüzden. Gecen sene bayram burnumdan geldi. Aglaman lazim niye aglamiyorsun denildi. "Bende sen agla dedin ya olur aglarim dedim hafif dalgayla" o an ortamdan uzaklastim agladim canım sıkıldı bayagi can sıkıcı işte  

bana sorduklarında ataninca haber veririm sormayın artık dedim, atandım haber verdim şimdi onlar düşünsün
 bana sorduklarında ataninca haber veririm sormayın artık dedim, atandım haber verdim şimdi onlar düşünsün  şaka maka bu insanlarla iletişimi asgari tutmakta fayda var sizi dibe çekmelerini izin vermeyin.
 şaka maka bu insanlarla iletişimi asgari tutmakta fayda var sizi dibe çekmelerini izin vermeyin.
 sonradan atandim deyip cenelerini kapatmak bir sure
 sonradan atandim deyip cenelerini kapatmak bir sure  teşekkür ederim
 teşekkür ederim 

Sizin adınıza cok sevindim
 Sizin adınıza cok sevindim