• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa mı dönüyoruz ?

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Merhaba sevgili hanımlar.

Benim konularımı hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka. Şu an yine bi'öfke patlamasıyla kendimi buraya attım.

Ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım diye soramıyorum artık, şayet üretecek pek bir çözümün kalmadı.

Bundan 6-7 ay önce pek çok konu açtım, eşime boşanma davası açtım bir çocuğum olduğu için ilk ve son şans vererek, şartlarımı bildirip eşimle barıştım.

Meseleye gelecek olursak, son zamanlarda yine eşimin ailesi yüzünden sık sık tartışır olduk. Bizden uzağa taşındılar 15 gün önce, rahat edeceğim derken, her gün gitme görüşme istekleri başladı.

Kv imaları ise beni ayrıca çıldırtıyor. Eşim evinizde hayırlı oturun diyor, kv "vaaay demek siz biz olduk, kardeşin hayırla oturalım diyor, sen oturun diyorsun, bizi kendinden ayrı görüyorsun" diyor.

Eşim, "şurayı şöyle yapın, misafir geldikçe düzeltirsiniz" diyor, kv "vaaay ne demek misafir, siz her gün geleceksiniz canım" diyor.

Eşim o an ortalarda cevaplar veriyor geçiştiriyor ama annesi çağırdığında da bana "çocuğu görmek istiyorlar, çok ısrar ediyorlar" diyor, gitmesem başka bir şeyi bahane edip küsüyor.

Bugün yine arayıp çağırdı, ben de artık beni her gün çağırmayın, haftada bir gideriz yeter, biz boşanmadan siz rahatlamayacaksınız dedim ve bir sinir harbi yaşandı.

Gerçekten bu kadın bizi ayırmadan rahat etmeyecek.

Tabi benim anasının ağzına bakan kocam da.

Anasının ağzına çok da bakıyor gibi değil ama sanırım sizin işi cinnet çözecek gibi.
Yatıp kalkıp şükrediyorum halime,ailelerden en az 4 saat uzaktayız ve eşim bu konuda çok anlayışlı diye.Görmem,gitmem gidene görene de karışmam.

Eski haline göre şükür tabi ama gitmediğim zamanlar kavga ediyor benimle, yani son bir haftadır ediyor. Gerçekten çok huzursuz oluyorum. Annesinin de kendisinin de yüzüne karşı söylemiştim oysa, beni rahat bırakmalarını.

Annesi bana karşı iktidar savaşı veriyor, bunu çok çok açık gösteriyor. İstemediğim şeyde inanılmaz ısrarcı oluyor, laftan yoktan anlamıyor. Burada iş biraz eşime düşüyor ama o da pek bir işe yaramıyor. Bezdirdiler artık beni.

Evet konularını biliyorum ve merak etmiştim seni uzun zamandır. Boşanma arefesinde yeniden barışmıştın.

O değil bu KV, KP uslanmadı mı daha ya neredeyse evlilik bitiyordu, torunlarınada mı acımıyorlar ya. Ne bu oğluş merakı bi onlarda mı var çocuk?

15 gün olmuş gittikleri, biraz sabret zamanla belki eşin de bıkar git gelden.

Eşinin anneci olma dışında sana karşı soğukluk falan var mı?

Evet konularını biliyorum ve merak etmiştim seni uzun zamandır. Boşanma arefesinde yeniden barışmıştın.

O değil bu KV, KP uslanmadı mı daha ya neredeyse evlilik bitiyordu, torunlarınada mı acımıyorlar ya. Ne bu oğluş merakı bi onlarda mı var çocuk?

15 gün olmuş gittikleri, biraz sabret zamanla belki eşin de bıkar git gelden.

Eşinin anneci olma dışında sana karşı soğukluk falan var mı?

Olaylardan sonra aile terapisine gittik, eşimle aramızı düzeltmiştik ama kv rahat vermedi vermedi. Her gün gelme isteği, araması, çocuğu bahane etmesi, hastayız, yalnızız, koca şehirde sizden başka kimimiz var'lı duygu sömürüleri bitmiyor. Beni söylediğim her şeye rağmen kızı gibi sevmesi vs.vs..

Üç ayda görmüştüm nasıl sevdiklerini ama yok.
Sabredeyim dedim ben de ama, sürekli bir arada olalım mesajları beni bezdiriyor. Hafta sonu dışarı çıkmak istiyoruz biz de gelelim diyor. Baştan her gün gidersem, bir daha önünü alamam yani. Kaldı ki ne aşamaya gelmiştik.

Nedir bu çektiğim ya.

Ne kadar mesafe var arada, elbet eşiniz de sıkılacaktır hergün gitmekten.
Hiç mi başka işiniz gücünüz yok canım hergün hergün nezamana kadar gideceksiniz?

Ne kadar mesafe var arada, elbet eşiniz de sıkılacaktır hergün gitmekten.
Hiç mi başka işiniz gücünüz yok canım hergün hergün nezamana kadar gideceksiniz?

Birlikte yaşamayı teklif etmişlerdi, ben kabul etmeyince boşanma noktasına geldik.

Şimdi de bize oda yapmışlar, gidip kalalım, her gün orada olalım istiyorlar.
Eşimin sıkılacağını da sanmıyorum. Çok istiyorsa gitsin otursun her gün. Ben baştan söylemiştim onlara.

Aslında burada bana barışmamamı, bunların değişmeyeceğini söyleyen arkadaşlar olmuştu.

Eşim bir süredir iyiydi ama şimdi sanki başa dönüyoruz.

Kvni karşına alıp konuşacaksın.
"Senin böyle yapman evdeki huzurumu bozuyor. Oğlunla kavga ediyoruz. Çocuğum kötü etkileniyor. Eğer haftada bir kere görüşme şartımı kabul etmeyeceksen şimdi eşyalarımı toplayıp evi terk edip boşanma davasını açıyorum. Bundan sonra da torununuzu mahkemenin babasına verdiği günler görürsünüz." Bunları söyle. Eğer kabul ediyorum derse. Anlaşmayı bozduğun ilk durumda söylediklermi gerçekleştiririm diye açık açık tehdit et. Eşinin de haberi olsun bu konuşmadan. Yok kabul etmiyoruz derse söylediklerini yap. Bu adımı daha önce atmıştın. Çocuğun hatrına bir şans vermiştin. O şanaı kullanamadılarsa senin yapacağın birşey kalmamış.
Tekrar bu güç savaşına girme. Kozlarını açık açık paylaş.

Birlikte yaşamayı teklif etmişlerdi, ben kabul etmeyince boşanma noktasına geldik.

Şimdi de bize oda yapmışlar, gidip kalalım, her gün orada olalım istiyorlar.
Eşimin sıkılacağını da sanmıyorum. Çok istiyorsa gitsin otursun her gün. Ben baştan söylemiştim onlara.

Aslında burada bana barışmamamı, bunların değişmeyeceğini söyleyen arkadaşlar olmuştu.

Eşim bir süredir iyiydi ama şimdi sanki başa dönüyoruz.

Kendi eviniz varken ne odasıymış bu resmen ufak ufak yer yapıyorlar.
Eşinize hatırlatın her ısrar ettiğinde, niye boşanma aşamasına gelip, geri döndüğünüzü.
Kararlı olduğunuzu anlasın, dik durun ki parmaklarında oynatmaya kalkmasınlar.

Kendi eviniz varken ne odasıymış bu resmen ufak ufak yer yapıyorlar.
Eşinize hatırlatın her ısrar ettiğinde, niye boşanma aşamasına gelip, geri döndüğünüzü.
Kararlı olduğunuzu anlasın, dik durun ki parmaklarında oynatmaya kalkmasınlar.
Kvni karşına alıp konuşacaksın.
"Senin böyle yapman evdeki huzurumu bozuyor. Oğlunla kavga ediyoruz. Çocuğum kötü etkileniyor. Eğer haftada bir kere görüşme şartımı kabul etmeyeceksen şimdi eşyalarımı toplayıp evi terk edip boşanma davasını açıyorum. Bundan sonra da torununuzu mahkemenin babasına verdiği günler görürsünüz." Bunları söyle. Eğer kabul ediyorum derse. Anlaşmayı bozduğun ilk durumda söylediklermi gerçekleştiririm diye açık açık tehdit et. Eşinin de haberi olsun bu konuşmadan. Yok kabul etmiyoruz derse söylediklerini yap. Bu adımı daha önce atmıştın. Çocuğun hatrına bir şans vermiştin. O şanaı kullanamadılarsa senin yapacağın birşey kalmamış.
Tekrar bu güç savaşına girme. Kozlarını açık açık paylaş.

Tıpkı sizlerin söylediği gibi aldım karşıma konuştum, o zaman henüz taşınmamışlardı, yine bize her gün gelmeye ve gece on ikilere dek oturmaya başlamışlardı. Kv ve eşim vardı.

İkisi de bana haklısın haklısın dedi, evimde rahat oturmak, yalnız kalmak istiyorum, eşimle çocuğumla vakit geçirmek istiyorum bu yüzden boşanmayı düşünüyorum dedim. Haklısın dedi. Ben bu konuşmayı yaptığımda saat akşam 9.30, kv gittiğinde saat gece 12.30'du.

Eşim de zaman zaman itiraz ediyor ama ona da tavır alıyorlar. Küsüyorlar.

Sürekli çocuğu bahane ediyorlar. Torunumuzu görmek istiyoruz diye, zaten uzağa gideceğiz gitmeden görelim, zaten şu olacak görelim.

Gerçekten yine son noktadayım.

Tıpkı sizlerin söylediği gibi aldım karşıma konuştum, o zaman henüz taşınmamışlardı, yine bize her gün gelmeye ve gece on ikilere dek oturmaya başlamışlardı. Kv ve eşim vardı.

İkisi de bana haklısın haklısın dedi, evimde rahat oturmak, yalnız kalmak istiyorum, eşimle çocuğumla vakit geçirmek istiyorum bu yüzden boşanmayı düşünüyorum dedim. Haklısın dedi. Ben bu konuşmayı yaptığımda saat akşam 9.30, kv gittiğinde saat gece 12.30'du.

Eşim de zaman zaman itiraz ediyor ama ona da tavır alıyorlar. Küsüyorlar.

Sürekli çocuğu bahane ediyorlar. Torunumuzu görmek istiyoruz diye, zaten uzağa gideceğiz gitmeden görelim, zaten şu olacak görelim.

Gerçekten yine son noktadayım.
Son nokta konuşması yapacaksın o zaman. Rica gibi değil tehdit gibi konuşacaksın. Kaybedecek birşeyin yok. Sen boşanmayı kabul etmiştin zaten.

Eklentiler

• IMG_2228.webp
    IMG_2228.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 215
Son nokta konuşması yapacaksın o zaman. Rica gibi değil tehdit gibi konuşacaksın. Kaybedecek birşeyin yok. Sen boşanmayı kabul etmiştin zaten.
Küsüyolar diye eşin gidiyosa sende eşine küs ve gitme.

Çok basit bu zor değil . Gitmek istemeyip gidiyosan hem onlar çağırır hem eşin oralı olmaz.

Ben gitmeyince, annesi üzülünce, eşimle de ben huzursuz oluyor. Bugün resti çektim artık. Bakalım, umarım işe yarar.

Back
X