• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa mı dönüyoruz ?

Ayrıca haftada bir istiyorsa gönder birkaçsaat yada pazar öğleden sonra sende kendinle ilgilen. Bebeğin biraz büyüdü diye hatırlıyorum. Dertleri torunsa torununu görürler. 15 te bire çevirirsin sonra bı hafta işiniz var vs vs

Boşuna çözüm arıyorum sanırım. Bu işin sonunu görür gibiyim.

Ortası yok diyorsun yani. Ben de hep dengede kalsın, haftada bir olsun, idare olunsun dedim ama yok. Kv benim kadar oğlunu düşünmedi. Doğru söylüyorsun aslında, o kendi oğlunun huzurunu, torununu düşünmüyorsa, dengeli olsun demiyorsa, ben neden diyeyim.

Kaybedecek neyim var sanki, ailem ailem diyen, aile olarak bizi değil de halen anne-babasını gören bir kocadan başka.
aynen öyle.
sen zaten sana düşeni yaptın.
bundan sonra bırak onlar düşünsün.

Dediğin gibi yapacağım. Sonucunu da görürüz artık. Hoş tahmin ediyoruz zaten.

Çok teşekkür ederim.
rica ederim.
her durumda sonu boşanmak olacağı için (inşallah olmaz) artık son kozunu oynamak zorundasın maalesef.

seni bu duruma mecbur eden eşin ve kv utansın.

Her gün boşanmayın barıştığım için pişmanlık duyar gibiyim. 3 ay boyunca eve dönmedim, keşke de hiç dönmeseydim.
Konularini hatirliyorum hatta yorumda yapmistim simdi denemis oldun artik icinde acaba lar kalmaz yapamiyorsan uzatma Surekli_Karisik Surekli_Karisik zaten bu kadar mudahale ile hala ders Linmamis tavir davranislarla zor
Sinavin vardi ne yaptin

Haftada 1 yatıya kalmak da saçma. O gelir 2 gün makul saatlerde 2 3 saat torun sever gider. Daha ne olsun yani?

Ya ben B Began e +1000 katiliyorum sen 3ay oradayken kimse seni arayip sormamisti torun falan ozlenmemisti hatta ogullarinida alip arabaya binip trakyaya gezmeye gitmis o dugun senin bu dugun benim dolasmis facede paylasimdanda geri kalmamislardi cok mutlulardi.Babasi kac defa aramisti bu surecte Surekli_Karisik Surekli_Karisik 15 de birmi ayda bir mi?yoksa sen dilekceyi verincemi ?Yani mevzu cocuk falan degil iktidar savasina donmus bizim dedigimiz olsun ve uzulerek belirtiyorum karsinda vicdan sahibi insanlar yok.Olsaydi zaten bizim cocugumuz bir defa bosandi bizim yuzumuzden torunumuzda anne baba ayrimi buyusun der biraz dikkat ederler di gidisatin belli birde cok kati netcizgileri dene olmazsa 6ay once olacak olan 6ay sonra olmus olur
Hakkinda hayirlisi

Okudukça insanların ne kadar şuursuz olanbileceğine defalarca şahit oluyorum , bence kv ni ara , baya bi kay ona da , tehdit et son kez uyarıyorum gideceğim de , oğlun isterse hergğn uğraşın sana ama bana ve evladıma asla karışma , bizi oğluna sorma çağırma asla , gelirsek görürsün gelmezsek de geldiğimİzde görürsün , amaaaaaa ben çeker gidersem işte o zaman zor görürsün torununu de , Benim anam babam da yalnızlar ölmüyorlar de, ben de stresten ölecem ama siz biz gelmedik diye ölmeZsiniz , dediğim gibi son uyarım , oğlun bir daha sizin bizi çağırdığınızdan bahsedersr bana. çeker giderim , aksini adla düşünme blöf değil , ben stres istemiyorum artık de , ikna etmeye çalış ciddi olduğuna , ağzına beni be oğlumu alma eşime karşı de, de yani , acabaların kalmasın , madem eşine karşı Araf'a kalmasından kaynaklı merhamet duyuyorsun ara ara , bunu yap bence , ara Ya da git konuş azarlar gibi konuş ciddi konuş .....ne kadar yobazca ne kadar cahilce ne kadar ne ego kokan hareketler ya

Ya ben B Began e +1000 katiliyorum sen 3ay oradayken kimse seni arayip sormamisti torun falan ozlenmemisti hatta ogullarinida alip arabaya binip trakyaya gezmeye gitmis o dugun senin bu dugun benim dolasmis facede paylasimdanda geri kalmamislardi cok mutlulardi.Babasi kac defa aramisti bu surecte Surekli_Karisik Surekli_Karisik 15 de birmi ayda bir mi?yoksa sen dilekceyi verincemi ?Yani mevzu cocuk falan degil iktidar savasina donmus bizim dedigimiz olsun ve uzulerek belirtiyorum karsinda vicdan sahibi insanlar yok.Olsaydi zaten bizim cocugumuz bir defa bosandi bizim yuzumuzden torunumuzda anne baba ayrimi buyusun der biraz dikkat ederler di gidisatin belli birde cok kati netcizgileri dene olmazsa 6ay once olacak olan 6ay sonra olmus olur
Hakkinda hayirlisi
Konularini hatirliyorum hatta yorumda yapmistim simdi denemis oldun artik icinde acaba lar kalmaz yapamiyorsan uzatma Surekli_Karisik Surekli_Karisik zaten bu kadar mudahale ile hala ders Linmamis tavir davranislarla zor
Sinavin vardi ne yaptin

Evet çok doğru hatırlıyorsunuz ve yazdıklarınızda haklısınız da. Ha o zaman, ha şimdi ve dediğiniz gibi, en azından denedim olmadı derim.

Sınavım da olmamıştı, KPSS'ye kaldım artık.

Çok teşekkür ederim.

Haftada 1 yatıya kalmak da saçma. O gelir 2 gün makul saatlerde 2 3 saat torun sever gider. Daha ne olsun yani?

Yok, ben bu teklifte bulundum ama daha eşim olacak beyefendi beğenmiyor. Annesi her gün çağırıyor ya, her gün taşıması lazım beni.

Okudukça insanların ne kadar şuursuz olanbileceğine defalarca şahit oluyorum , bence kv ni ara , baya bi kay ona da , tehdit et son kez uyarıyorum gideceğim de , oğlun isterse hergğn uğraşın sana ama bana ve evladıma asla karışma , bizi oğluna sorma çağırma asla , gelirsek görürsün gelmezsek de geldiğimİzde görürsün , amaaaaaa ben çeker gidersem işte o zaman zor görürsün torununu de , Benim anam babam da yalnızlar ölmüyorlar de, ben de stresten ölecem ama siz biz gelmedik diye ölmeZsiniz , dediğim gibi son uyarım , oğlun bir daha sizin bizi çağırdığınızdan bahsedersr bana. çeker giderim , aksini adla düşünme blöf değil , ben stres istemiyorum artık de , ikna etmeye çalış ciddi olduğuna , ağzına beni be oğlumu alma eşime karşı de, de yani , acabaların kalmasın , madem eşine karşı Araf'a kalmasından kaynaklı merhamet duyuyorsun ara ara , bunu yap bence , ara Ya da git konuş azarlar gibi konuş ciddi konuş .....ne kadar yobazca ne kadar cahilce ne kadar ne ego kokan hareketler ya

Bu dediğinizi de kv konuyu açtığında ya da beni çağırmak için aradığında yapacağım. Ya da hiç açmayacağım telefonlarını ve gitmeyeceğim de. Ne halleri varsa görsünler.

Ya düzelecekler ya da kocanız halledecek , aranızda sorun olmayacak. Yoksa boşanmaktan başka çare yok.

Öyle saçma şey mi olur? Hergün hergün.

Bence siz teklifinizden vazgeçin çünkü iyi olmayacaksınız o gidip kaldığınız bir gün zehir olur her hafta.

Of nasıl çözülür ki.

Bu dediğinizi de kv konuyu açtığında ya da beni çağırmak için aradığında yapacağım. Ya da hiç açmayacağım telefonlarını ve gitmeyeceğim de. Ne halleri varsa görsünler.
Bence bi an önce yap konuşmayı , sonradan içinde bir şey kalmasın geç de sen kasılıp da sabrını boşuna tüketme , ciddi olduğunu görürse çözüm olur belki de , bu süreçte dahafazla strese gitme bence , kendi hallerine bırakma , dışardan bakınca ben gerekli olduğunu düşünüyorum bunkonuşmanın, eski den de çok okudum konularını

Ya düzelecekler ya da kocanız halledecek , aranızda sorun olmayacak. Yoksa boşanmaktan başka çare yok.

Öyle saçma şey mi olur? Hergün hergün.

Bence siz teklifinizden vazgeçin çünkü iyi olmayacaksınız o gidip kaldığınız bir gün zehir olur her hafta.

Of nasıl çözülür ki.
Bence bi an önce yap konuşmayı , sonradan içinde bir şey kalmasın geç de sen kasılıp da sabrını boşuna tüketme , ciddi olduğunu görürse çözüm olur belki de , bu süreçte dahafazla strese gitme bence , kendi hallerine bırakma , dışardan bakınca ben gerekli olduğunu düşünüyorum bunkonuşmanın, eski den de çok okudum konularını
zararın neresinden dönerseniz kardır.
bu aileyle de bu adamla da ömrünüzü çürütmeyin.

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Genel olarak hepimizin ortak düşüncesi aynı. Başka çözümüm yok gibi şu anda.
Son olarak nerdeyim'in dediği gibi konuşmamı da yapıp, oluruna bırakacağım. Ya ipler tamamen kopar, ki yüksek ihtimal kopar ya da elini üzerimizden çeker, rahat ederim.

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Genel olarak hepimizin ortak düşüncesi aynı. Başka çözümüm yok gibi şu anda.
Son olarak nerdeyim'in dediği gibi konuşmamı da yapıp, oluruna bırakacağım. Ya ipler tamamen kopar, ki yüksek ihtimal kopar ya da elini üzerimizden çeker, rahat ederim.
inşallah sen kazanırsın.

inşallah sen kazanırsın.
Pek sanmıyorum. Eşimle dün mecbur kalmadıkça hiç konuşmadık, sinirimden çıldırıyorum aslında ama kavga çıkarmadım şimdilik.

Aslında hiç kavga etmeyi düşünmüyorum, bir süre gidişatına bırakacağım, gitmeyeceğim eşimle de konuşmadıkça konuşmayacağım, bakarım ki böyle küs, ev arkadaşı modunda devam ediyor, direkt bitireceğim. Yeter ben düşündüm, birazcık umurundaysa kendisi düşünsün artık, değilse de cehennemin dibine..

Çok öfkeliyim.

Pek sanmıyorum. Eşimle dün mecbur kalmadıkça hiç konuşmadık, sinirimden çıldırıyorum aslında ama kavga çıkarmadım şimdilik.

Aslında hiç kavga etmeyi düşünmüyorum, bir süre gidişatına bırakacağım, gitmeyeceğim eşimle de konuşmadıkça konuşmayacağım, bakarım ki böyle küs, ev arkadaşı modunda devam ediyor, direkt bitireceğim. Yeter ben düşündüm, birazcık umurundaysa kendisi düşünsün artık, değilse de cehennemin dibine..

Çok öfkeliyim.
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kv ye haddini bildir. eşine de aldığın son kararını söyle. ondan sonra ister sus ister konuş.
bundan sonra yine değişmezlerse gerekeni yaparsın.

Ahh bir bilseniz, bendeki kv düşman başına. Ne söylesek bir bahane buluyor, gün içinde defalarca eşimi arıyor. Yalnızız, yaşlıyız, torunumuz...

Haftasonları plan yapar çağırırlar, "sürekli karışığı şuraya gezmeye götürmek istiyoruz, diye; gitmediğim zaman da onlar beni düşünen, beni gezdirmek isteyen ama ben kötü düşünen oluyorum. Bunların hiç ama hiç önemi yok. Bana istediklerini desinler, kötü desinler ama işe yaramıyor önce kötü diyorlar, sonra gelip sen bize neler söyledin ama biz küsmüyoruz diyorlar. Ve gerçekten ne söylesem küsmüyorlar da bir gün küsüp, ikinci gün kızımızsın, torunumuzun hatrı deyip gene geliyorlar ya da ıssssraaarrrla çağırıyorlar.

İş benim kocam da bitiyor, kocam da iki gün net duruş sergileyip, bir duygu sömürüsünde anam, emekleri hakkı deyip unutuyor her şeyi.

Demek arsızlık yapıyorlar. Seni yıldırmaya çalışıyorlar gibi geldi. Ben olsam , onların dediği hiç bir şeyi yapmam. Nereye kadar ugrasacaklar. Kendi sınırlarını belirlersen ve o sınırlarda cikmazsan, ne kadar ısrar edecekler ki?
Ben eşimin sülalesinde herkesle fikirlerim konusunda tartıştım. Kabul etmediler. Şimdi sorsan hiç biri beni sevmez. Kararlılığını göstermezsen kv den yilmayacaktir.

Şu şartlarda kv her halüğjkarda elini üstünüzden çekmek Zorunda , ya bile isteye çekecek , ya da siz çekip gittiğinizde mecburen çekecek , ilkinde oğlunun yuvası devam edecek ikincinde etmeyecek , bınları bilen

Back
X