• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak faktörü :/

Ama surekli ilgi beklersen boyle kalabilirsin de
Kızlar Buda şimdi aklıma geldi , bu bi kaç kere mesajlarımı gördü cevap vermedi bende en son böyle yaptığında trip attım mesajımı görüyosun cevap atmıyosun Buda son mesajım dedim işte müsait değildim yazmış bu sefer bende gördüm yazmadım sonra "bak bak bide görüldü yaptı" yazmış :D bende işte tribi devam ettirdim biraz sonra aradı telefonda da tripli konuştum en son kapatırken ben yazarım sana ddi sonra da yada sen istersen yazarsın diye trip attı neyse kapattık sonra ben yazdım hallettik filan ama diyeceğim şu ki bi kız durduk yere önemsemediği birine trip atmaz yani burdan da bişeyler çıkartabilirdi anlayabilirdi eğer isteseydi yanlış mı düşünüyorum :(

Kızlar Buda şimdi aklıma geldi , bu bi kaç kere mesajlarımı gördü cevap vermedi bende en son böyle yaptığında trip attım mesajımı görüyosun cevap atmıyosun Buda son mesajım dedim işte müsait değildim yazmış bu sefer bende gördüm yazmadım sonra "bak bak bide görüldü yaptı" yazmış :KK70: bende işte tribi devam ettirdim biraz sonra aradı telefonda da tripli konuştum en son kapatırken ben yazarım sana ddi sonra da yada sen istersen yazarsın diye trip attı neyse kapattık sonra ben yazdım hallettik filan ama diyeceğim şu ki bi kız durduk yere önemsemediği birine trip atmaz yani burdan da bişeyler çıkartabilirdi anlayabilirdi eğer isteseydi yanlış mı düşünüyorum :KK43:

Erkekler odundur denir ya burdan sunu cikartir durumlari onlarda gecerli degil anlamaz onlar

Başak birden uzaklaşır , ne olduğunu anlayamazsin. Kendisi için doğru insan olmadığına inanmıştır. Daha da isinmaz. Aradığında sitem edersen de hiç aramaz.

Merak ediyorum hangi bölümde acaba ? Belki univ sınavlar yüzünden canı sıkılıyor olabilir yada belki sana söylemek istemediği sıkıntılar vardır.....

Merak ediyorum hangi bölümde acaba ? Belki univ sınavlar yüzünden canı sıkılıyor olabilir yada belki sana söylemek istemediği sıkıntılar vardır.....
Canım okula gittiği Yok doğru düzgün ki seneye özele geçecek bu senenin öylesine geçmesini bekliyo yani dersleri sıkıntı yapmıyo onu biliyorum :/

Birden çok samimiyken insan nasıl uzaklaşabilir niye uzaklaşır yani anlamıyorum hepsi mi böyle bunların kendi haline mi bırakmam gerekiyo yoksa daha mı çok uzaklaşır o şekilde

Yanlış birşey yapmissinizdir diye yazmadım. Başak titiz oluyor.
Aramayın, asla sizlanmayin. Güçlü olun hayatınıza değer katin. Size saygı duyması gerekiyor. Mesela spora yapın kitap okuyun vs. Tekrar buluştuğunuzda başkasıyla buluşmuş hissi verin. Değişin guclenin

Yanlış birşey yapmissinizdir diye yazmadım. Başak titiz oluyor.
Aramayın, asla sizlanmayin. Güçlü olun hayatınıza değer katin. Size saygı duyması gerekiyor. Mesela spora yapın kitap okuyun vs. Tekrar buluştuğunuzda başkasıyla buluşmuş hissi verin. Değişin guclenin
Aramadığımda , üstüne düşmediğim zaman daha çok uzaklaşmaz değil mi :/ başaklar ilgiyi seviyo ya ne bilim çokta basit göstermek istemiyorum da aslında kendimi yani bende aramıyım mesaj atmıyım diyorum ama bu sefer daha çok uzaklaşmasından korkuyorum :/

Başak ilgiyi sever ama onun için asıl olan ilgiyi kimden gordugudur. Hayatla ilgili çok detaylı gözlemleri vardır. Günlerce yalnız kalsalar bikmazlar çünkü daima kendilerini besleyecek bir uğraş bulurlar. Basaklar en çok kendine düşkündür yani. O yüzden ısrarla sana kendini geliştir, saygı duysun diyorum. Zaten sen de kendine yatırım yapmaya devam ettikçe hayata farklı bakıp ya gelmezse ya dönmezse demezsin.
Çünkü senin olan sende kalır zaten...

Başak ilgiyi sever ama onun için asıl olan ilgiyi kimden gordugudur. Hayatla ilgili çok detaylı gözlemleri vardır. Günlerce yalnız kalsalar bikmazlar çünkü daima kendilerini besleyecek bir uğraş bulurlar. Basaklar en çok kendine düşkündür yani. O yüzden ısrarla sana kendini geliştir, saygı duysun diyorum. Zaten sen de kendine yatırım yapmaya devam ettikçe hayata farklı bakıp ya gelmezse ya dönmezse demezsin.
Çünkü senin olan sende kalır zaten...
Haklısın canım zaten şöyle de bişey var kısmetimse er yada geç benim olacak ama insanoğlu sabırsız işte :)

Birden çok samimiyken insan nasıl uzaklaşabilir niye uzaklaşır yani anlamıyorum hepsi mi böyle bunların kendi haline mi bırakmam gerekiyo yoksa daha mı çok uzaklaşır o şekilde
Ya şimdi diycektim okul yüzünden canı sıkkın o yuzden ilgilenmiyor olabilir ama madem okula gitmiyor o zaman başka bişey var... ailesi ile sıkıntısı olabilir ama okula gitmese de eğer bölümü zor sa tip mühendislik gibi sınavlar zorlayıcı olabiliyor..onun bölümü neydi ?..
Yada bende başağım bak ve gerçekten karşımızdakin den verdiğimiz değeri ilgiyi görmüyorsak soguyabiliyoruz... umarım sizde bunlar söz konusu değildir. Bence eğer hoşlandıysan seviyorsan bi sor bi derdi mi bi sıkıntısı mi var ?

Ya şimdi diycektim okul yüzünden canı sıkkın o yuzden ilgilenmiyor olabilir ama madem okula gitmiyorum o zaman başka bişey var... ailesi ile sıkıntısı olabilir ama okula gitmese de eğer bölümü zor sa tip mühendislik gibi sınavlar zorlayıcı olabiliyor..onun bölümü neydi ?..
Yada bende başağım bak ve gerçekten karşımızdakin den verdiğimiz değeri ilgiyi görmüyorsak soguyabiliyoruz... umarım sizde bunlar söz konusu değildir. Bende eğer hoşlandıysan seviyorsan bi sor bi derdi mi bi sıkıntısı mi var ?
Ya aslında şöyle canım yazdığım zaman bazı mesajları soğuk bazıları samimi önceden hepsi samimiydi ama yazmadığım da da çok nadir aklına geliyorum ve o şekilde yazıyo mesela iki günde bir, gün içinde wpye giriyo diğer sosyal medyalara giriyo çevrimiçi görüyorum ama bana yazmıyo onun dışında ailesiyle ilgili sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü gayet iyi bir aile bağları var , sanırım sorun benim ama nedenini çözemiyorum bi insan samimiyken hergün ararken nasıl birden buz kesebilir, dakikalarımı bitirdin filan diye espri yapıyordu hatta ve hatta dakikası bitmişti netten aradı düşün o durumdan bu duruma gelmek Canımı sıkıyo ne bilim o hiç mi alışmadı bana :/ ben yokluğunu hissediyorum mesela :/

Ya aslında şöyle canım yazdığım zaman bazı mesajları soğuk bazıları samimi önceden hepsi samimiydi ama yazmadığım da da çok nadir aklına geliyorum ve o şekilde yazıyo mesela iki günde bir, gün içinde wpye giriyo diğer sosyal medyalara giriyo çevrimiçi görüyorum ama bana yazmıyo onun dışında ailesiyle ilgili sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü gayet iyi bir aile bağları var , sanırım sorun benim ama nedenini çözemiyorum bi insan samimiyken hergün ararken nasıl birden buz kesebilir, dakikalarımı bitirdin filan diye espri yapıyordu hatta ve hatta dakikası bitmişti netten aradı düşün o durumdan bu duruma gelmek Canımı sıkıyo ne bilim o hiç mi alışmadı bana :/ ben yokluğunu hissediyorum mesela :/
Anladim.... peki sende bi süre uzak kalmayı denesen hani onu kendi haline bıraksan? Yapabilir misin?
Belki kendini iyi ifade edebilecek bir mesaj yazmalısın sonunda da herseyi zamana bıraktığını ifade eden bir cumle

Anladim.... peki sende bi süre uzak kalmayı denesen hani onu kendi haline bıraksan? Yapabilir misin?
Belki kendini iyi ifade edebilecek bir mesaj yazmalısın sonunda da herseyi zamana bıraktığını ifade eden bir cumle
Hiç bişey yazmadan direk kendi haline bıraksam olmaz mı çünkü bi ilişki yaşamıyoruz yani o tarz mesaj atmamı tuhaf karşılamasından çekinirim :/ sen Başak burcuymuşsun mesela gerçi kızlarıyla erkekleri farklı olur ama kaçanı kovalar mısın yani biraz umursamaz mı olmalıyım ki acaba

Hiç bişey yazmadan direk kendi haline bıraksam olmaz mı çünkü bi ilişki yaşamıyoruz yani o tarz mesaj atmamı tuhaf karşılamasından çekinirim :/ sen Başak burcuymuşsun mesela gerçi kızlarıyla erkekleri farklı olur ama kaçanı kovalar mısın yani biraz umursamaz mı olmalıyım ki acaba
Dogrudur madem o derece ilişkimiz yok diyorsun bence 2 günde bir yazması bile iyi :)
Kaçan kovalanır benim için geçerli değil be canım. Şahsen ben birini istemiyorsam sırf kaçıyor diye benden ben kovalamam. Bu insanın biraz kişiliğine de bağlı, bazıları inat yapar kovalar sonra aşık olur bazıları kaçanı kovalamaya alışmış tir bazıları da benim gibidir :KK53:
Sen yinede herseyi oluruna bırak bence, olacağı varsa olur zira bi başak erkeği tanıdım her yönüyle çok iyiydi ama çok fazla yalan söylemişti:) o zamana yaymayı düşünüyordu ama benim tez canlılığım yüzünden neyse çok karışık burası :sopa:

Sen yinede çok kafaya takma istediğin gibi davran ki oda asıl seni tanısın:) rol yapan kendini kasan seni değil.... inşallah nasi mutlu olucaksaniz oyle olur

Dogrudur madem o derece ilişkimiz yok diyorsun bence 2 günde bir yazması bile iyi :)
Kaçan kovalanır benim için geçerli değil be canım. Şahsen ben birini istemiyorsam sırf kaçıyor diye benden ben kovalamam. Bu insanın biraz kişiliğine de bağlı, bazıları inat yapar kovalar sonra aşık olur bazıları kaçanı kovalamaya alışmış tir bazıları da benim gibidir :KK53:
Sen yinede herseyi oluruna bırak bence, olacağı varsa olur zira bi başak erkeği tanıdım her yönüyle çok iyiydi ama çok fazla yalan söylemişti:) o zamana yaymayı düşünüyordu ama benim tez canlılığım yüzünden neyse çok karışık burası :sopa:

Sen yinede çok kafaya takma istediğin gibi davran ki oda asıl seni tanısın:) rol yapan kendini kasan seni değil.... inşallah nasi mutlu olucaksaniz oyle olur
Sağol canım ilgilenip yazdığın için :)
Bu arada bende çok tezcanlıyım bundan kaybediyoz hep :D

Sağol canım ilgilenip yazdığın için :)
Bu arada bende çok tezcanlıyım bundan kaybediyoz hep :KK70:
Ne demek canım herzaman bu günler için varız aslında:)

Valla bende öyleyim.... belirsizlikten hiç hoşlanmam haz etmem ne olacaksa olsun isterim...
Ama aklımda kalır yani....

Mesela bu gün o adama yazdım :KK14: merak ediyorum neden o yalanları söyledi.....

Diyebilirim ki hayatımda bu gune kadar 3 4 kişiyle oyle anlaşabilmişimdir ahh ah benimde hatalarım vardı, hatalardan öğreniyoruz herşey insanlar için:)

Ne demek canım herzaman bu günler için varız aslında:)

Valla bende öyleyim.... belirsizlikten hiç hoşlanmam haz etmem ne olacaksa olsun isterim...
Ama aklımda kalır yani....

Mesela bu gün o adama yazdım :KK14: merak ediyorum neden o yalanları söyledi.....

Diyebilirim ki hayatımda bu gune kadar 3 4 kişiyle oyle anlaşabilmişimdir ahh ah benimde hatalarım vardı, hatalardan öğreniyoruz herşey insanlar için:)
Kuzum senin burcun ne peki aynı burç çıkıyomuşuz bide :D ben oğlağım

Back
X