- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi Sonsuza_kadar
Yok kuzum bende başağım ya o da başakKuzum senin burcun ne peki aynı burç çıkıyomuşuz bideben oğlağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum bende başağım ya o da başakKuzum senin burcun ne peki aynı burç çıkıyomuşuz bideben oğlağım
Doğru canım söylemiştin az önce kusuruma bakma çok uykusuzum unutuverdim birden :/ :-* niye yalan söyleme ihtiyacı duyar ki insan sevdiğine :/Yok kuzum bende başağım ya o da başak![]()
Ah canım. Ne kusuru sen şimdi kafan dağınık biraz ondan:) keyfine bak....Doğru canım söylemiştin az önce kusuruma bakma çok uykusuzum unutuverdim birden :/ :-* niye yalan söyleme ihtiyacı duyar ki insan sevdiğine :/
Öğrenirsen haber et banada kuzum merak ettim :-*Ah canım. Ne kusuru sen şimdi kafan dağınık biraz ondan:) keyfine bak....
Yalan konusuna gelince bilmiyorum bende onu öğrenmek istiyorum :)
Ah canım inşallah bakalım kolay olmuycak gibi gözüküyor :/Öğrenirsen haber et banada kuzum merak ettim :-*
Başakların neyi kolay ki istemiyosa öldürsen söylemezAh canım inşallah bakalım kolay olmuycak gibi gözüküyor :/
Hahahahah oyle deme kuzum ya bende öyleyimBaşakların neyi kolay ki istemiyosa öldürsen söylemez![]()
Bak en son salı gecesi konuştuk hala tık Yok , insanın bi aklına gelir ya valla çıldırıcamHahahahah oyle deme kuzum ya bende öyleyimAma gerçekten doğru
![]()
Çok zorlar ya her insanı hayatına almıyorlar nasıl gireceğimi de bilmiyorum :/ gerçi o istemediği sürece ne yaparsam yapayım boşHahahahah oyle deme kuzum ya bende öyleyimAma gerçekten doğru
![]()
Bak bunun bi kız arkadaşı vardı normal arkadaşlardı sonra kız çok tripliymiş muhabbetini kesti sen yetersin bana ddi , bende bi kaç trip attım ama öyle her dakika tripli değilim yani , madem ben yeterim yaz o zaman dimi amaHahahahah oyle deme kuzum ya bende öyleyimAma gerçekten doğru
![]()
Bak en son salı gecesi konuştuk hala tık Yok , insanın bi aklına gelir ya valla çıldırıcam![]()
![]()
Çok zorlar ya her insanı hayatına almıyorlar nasıl gireceğimi de bilmiyorum :/ gerçi o istemediği sürece ne yaparsam yapayım boşoyy oyy
Ay canım kıyamam ya ne kadar dolmuşsun sennnBak bunun bi kız arkadaşı vardı normal arkadaşlardı sonra kız çok tripliymiş muhabbetini kesti sen yetersin bana ddi , bende bi kaç trip attım ama öyle her dakika tripli değilim yani , madem ben yeterim yaz o zaman dimi ama![]()
Ama simdi sen varken mi o kızı hayatından çıkardı?Bak bunun bi kız arkadaşı vardı normal arkadaşlardı sonra kız çok tripliymiş muhabbetini kesti sen yetersin bana ddi , bende bi kaç trip attım ama öyle her dakika tripli değilim yani , madem ben yeterim yaz o zaman dimi ama![]()
Sorma kuzum baya doldum hemdeAy canım kıyamam ya ne kadar dolmuşsun sennn
Ya boşver takma kafaya ben de trip çekemem valla hiç hemde oda çekemez di.
Simdi dusundum de acaba hen hiç birine trip attım mi diye
Atmamışım ya.... en iyisi kendin olmak hicbisey kaybetmezsin![]()
Zaten kız hayatına ben varken girmişti kızı bende tanıyorum canım konuşuyorlardı sonrasında bi ara o kızı sordum ben ona oda tripkolik o boşver sen yetersin bana ddi :)Ama simdi sen varken mi o kızı hayatından çıkardı?
Allah allah bu çelişkili biraz bence acaba normal arkadaş değilde farklı boyutta mi ilerliyorlar? Var mı öyle bi ihtimal ?
Sen yazsan şimdi desen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor diye![]()
Canim bazen haklıyız diyoruz ama zaman geçince misal ben eski konusmalar çıktı karşıma tesadüfen her zaman işi yokuşa süren ben olmuşum:/Sorma kuzum baya doldum hemdebende çok atmadım ya bi iki kere belki onda da haklıydım ama
![]()
O kıza dikkat et bence ne olur ne olmaz.... kiz la yakın san hı ağzını yokla derim tabi güveniyorsan ama !Zaten kız hayatına ben varken girmişti kızı bende tanıyorum canım konuşuyorlardı sonrasında bi ara o kızı sordum ben ona oda tripkolik o boşver sen yetersin bana ddi :)
Yazsam mı ki en son yine ben yazdım da konuştuk üstüne düşmüş gibi olmaz mıyım canım
Canım çocuğu tanıdığım kadarıyla o karakterde bi kızla işi olmaz ama tabi bilemicem de hani kız hanım hanımcık değil bi kızda küfürden nefret ederim, sigara içmesinden nefret ederim demişti kızda ikiside mevcutCanim bazen haklıyız diyoruz ama zaman geçince misal ben eski konusmalar çıktı karşıma tesadüfen her zaman işi yokuşa süren ben olmuşum:/
Neyse Allah kerim bakalım nolucak.....
O kıza dikkat et bence ne olur ne olmaz.... kiz la yakın san hı ağzını yokla derim tabi güveniyorsan ama !
Sen son sen yazdıysan bi gün daha bekle.... hafta sonuna kadar en azından ses çıkmazsa böyle yaz dediğim gibi ayrıca ekle bi sor bakalım yazmadan rahatsız olmaya başladın galiba diyebu emojiyide sonuna ekle tehtid kar bir davranışın olsun
( saka saka
emoji yok)
Hmm o zaman üzülme canim avantajlı olan sensin :)Canım çocuğu tanıdığım kadarıyla o karakterde bi kızla işi olmaz ama tabi bilemicem de hani kız hanım hanımcık değil bi kızda küfürden nefret ederim, sigara içmesinden nefret ederim demişti kızda ikiside mevcut
Aynen bi iki gün daha bekliyim bari![]()
İnşaallah dediğin gibidir canım iyi haberlerle gelirim inşaallah :)Hmm o zaman üzülme canim avantajlı olan sensin :)
Duam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))İnşaallah dediğin gibidir canım iyi haberlerle gelirim inşaallah :)
Sağolasın canım benim :):* Sende güzel haberlerle gelirsin inşaallah :)Duam o yönde canim inşallah... koşa koşa güzel haberler getirmeniz bekliyoruz:))))