• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başak faktörü :/

Merhaba hanımlar...
Benim de sorunum dengesiz başak. Bazen sürekli yazıyor, sabah akşam konuşur, bazen bir hafta, on gün kaybolur, hatta yazdığım mesaja cevap vermez. O arada ben tekrar ne yazar, ne sorarım. Bir süre sonra yeniden aynı sıcak havada hiçbir şey olmamış gibi sabah akşam konuşmaya devam. Son dönemde günaydın mesajlarına filan başladı bir de. Ama onun dışında yazmıyor.
Fikri olan var mı? :110:

Merhaba hanımlar...
Benim de sorunum dengesiz başak. Bazen sürekli yazıyor, sabah akşam konuşur, bazen bir hafta, on gün kaybolur, hatta yazdığım mesaja cevap vermez. O arada ben tekrar ne yazar, ne sorarım. Bir süre sonra yeniden aynı sıcak havada hiçbir şey olmamış gibi sabah akşam konuşmaya devam. Son dönemde günaydın mesajlarına filan başladı bir de. Ama onun dışında yazmıyor.
Fikri olan var mı? :110:
Oyyyy oyyyy adı üstünde dengesizler ne yapsam olmadı :O

Ben de Başak burcuyum nalet gelsin olmaz olsun böyle burç :( Çok üstelemeyin zaten ölçer tartar düşünür kararını çoktan verir ancak kafa dengi arkadaş olup hoş sohbetinizle tutarsınız.

Ben de Başak burcuyum nalet gelsin olmaz olsun böyle burç :KK43: Çok üstelemeyin zaten ölçer tartar düşünür kararını çoktan verir ancak kafa dengi arkadaş olup hoş sohbetinizle tutarsınız.
Kafa dengiydik zaten Hemde çok Ama yine dengesiz yine dengesiz birden kesti samimiyeti sonra da niye uzaklaştın filan diye sorduğum da hep bi bahanesi oldu

Ben de Başak burcuyum nalet gelsin olmaz olsun böyle burç :KK43: Çok üstelemeyin zaten ölçer tartar düşünür kararını çoktan verir ancak kafa dengi arkadaş olup hoş sohbetinizle tutarsınız.
Aramızda hiç bişeyde geçmedi bi kere aramıştı bi daha geç açma telefonumu ddi ondan sonra her aradığında direk açtım mesaj atsa cevapladım atmasa da ben attım herşey mükemmeldi birden uzaklaştı bende sordum niye böylesin diye sana samimi mi davranayım uzak mı bilemedim dedim sonra düzeldi gibi aradan zaman geçince yine uzaklaştı yine söyledim yine düzeldi gibi bu sefer tekrar uzak yine söyledim ama hallederiz ddi değişen bişey Yok :( bu arada sevgili değiliz ama ne olduğumuz da belli değil , bunaldım çok ya

Vardır aklında başka şeyler onun çok üsteleme. Bazen yoğunluk iş yükü de uzaklaşmaya sebep oluyor. Bazen de başkasını bulmmuştur klasik erkek davranışı.

Gerçekten ne istediğini anlamıyorum. Sadece arkadaşsak ona göre davransın. Benim bildiğim böyle günaydın mesajları, dengesiz tavırlar arkadaşlık dışına çıkar ama o yönde de adımı yok. :KK43:
Yok yok kuzum hiç bi zaman tam olarak ne istediğini anlamayacaksın bundan emin olabilirsin :/

Back
X