Başarabilir miyim ?

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
merhaba hanımlar
Çok üzüldüğüm bir sıkıntım var ama hiç çabam yok daha doğrusu cesaretlendiren yok.Ben lise mezunu evli bir çocuklu (bebeğim 5aylık) 24 yaşında bir kadınım.üniversite okumayı kendimi sürekli geliştirmeyi o kadar çok istiyorum ki artık uykularım kaçıyor.Bunun için güzel bir adım atıp açıköğretime yazıldım fakat doğumum sınav zamanına denk geldiği için hiçbir sınava katılamadım doğal olarak ilk Senemde kalmış oldum.Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama hem ev hem bebek hem ders yürütebilir miyim bilmiyorum çünkü bölüm çok dA kolay bir bölüm değil.Ama kendim için birşey yapmak istiyorum bu konuda eşim çok destekçiydi ama bebek olunca kendini geri çekti.Bana cesaret veren kimse kalmadı.

Buraya yazma sebebim de başaran kadınlarımızı görüp hırslanmak.Ben okulu bitirip atanana kadar bebeğim de büyümüş olur ve çalışmama da da sıkıntı olmaz pek.Ama nasıl ders çalışırım nasıl vakit ayırırım bilemiyorum.Bunu başaran zeki kadınlarımız vardır elbet.Rica etsem bana da umut ışığı olabilirler mi?

Ablam iki küçük çocukla yaptı o dediğinizi, Şimdi okul öncesi öğretmeni. Annem 50'lerinde ortaokul diplomasını aldı.

Zaten açıköğretim 15 gün kala çalış ak yeterli oluyor. Ben de yazildigimda bebeğim 8 aylikti. Bitti şükür diplomasi aldı bu hafta

Eskiden gecmis sorulardan çıkıyordu gerci şimdide çıkabilir. 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor artik ama kitabı calisrsan olur.

tabi ki başarırsın evli çocuklu çalışan arkadaşlarım bitirdiler açıköğretimi. yaşında genç kariyer de yaparsın inş.

Eskiden gecmis sorulardan çıkıyordu gerci şimdide çıkabilir. 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor artik ama kitabı calisrsan olur.
Kitapta o kadar çok ezber yeri var ki inanamazsın ilahiyat bölümüm ben konulara baktım ama nasıl yetiştirilir bilmiyorum özetleri okusam yetmez mi

Yaaa harikasiniz, ben boyle kadinlari gorunce inanilmaz mutlu oluyorum! Bebegim falan yoktu ama ben de bilgisayar muhendisligi okurken acik ogretimden de bir bolumu bitirdim. Ben iki gun once falan bakip giriyordum kendi okulum zaten yogun oldugu icin. Cok kolay, her turlu yaparsiniz. Vazgecmeyin sakin!

Kitapta o kadar çok ezber yeri var ki inanamazsın ilahiyat bölümüm ben konulara baktım ama nasıl yetiştirilir bilmiyorum özetleri okusam yetmez mi
Bazı yayınevlerinin bastığı özet kitaplar var hem konu özetlerini hem de tet falan içeren onları bi araştırın.. O koca koca kitapları okumaya çalışmayın

Aynen önceden daha kolaymış hiç sınava girmediğimden gözüm korkuyor açıkcası

Bence bazi yayınların kitapları oluyor onlardan al, onlarda ünite ünite özet şeklinde oluyor ve ardindan bolca soru cevaplı, onla daha iyi olur.kitaptaki özetin çok ise yaracagini sanmıyorum

Teşekkür ederim <3 umarım başaranlardan olurum.Hamileyken kursa da gidiyordum ama bebekle ilgilenirken yürütemedim.Boş durmak da istemiyorum öyle güzel destek veren kadınlarımız var ki bugün bile başlayabilirim derslere

Bence bazi yayınların kitapları oluyor onlardan al, onlarda ünite ünite özet şeklinde oluyor ve ardindan bolca soru cevaplı, onla daha iyi olur.kitaptaki özetin çok ise yaracagini sanmıyorum
doğru. Güvenilir bir yayın bulmalıyım araştıracağım teşekkürler

sosyal medyadan grupları vardır illa ki face..k insta..m gibi.
üye olup faydalanın
güzel fikir ona da bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…