Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi yaklaşık beş buçuk ayda 15 kilo verdim aslında daha fazla vermiştim ama son günllerde kendimi tutamaz hale geldim 1 kilosunu geri aldım.Kilolarım hamileliğimden kalmıştı ve neredeyse çocuğumu kucağımda taşıyamaz hale geldiğimde kilo vermeye karar verdim.Üstelik bu beş ayda bolca kaçamaklarımda oldu fakat çabucak toparlandım.Şimdi tamda irademin azaldığı,iştahımın arttığı bugünlerde yeniden başlama kararı aldım.Sizlerde bu yolda benimle başarmak isterseniz topiğim herkese açıktır. ( kilolarımın 5 kilo kadarını burada kadınlar kulübünde verdim ve burada güzel arkadaşlarda edindim söylemeden geçemicem.Burada yediklerimiz,içtiklerimiz,diyete dair farklı deneyimlerimizi,yaptığımız sporları beraber paylaşalım birbirimize destek olalım...)Diyetime aktivitede katmaya karar verdim hergün bir saat yürüyüş ve 300 tane ip atlamaya başladım ayrıca kalori sayımıda yapıyorum böylece motive oluyorum hadi kızlar destek bekliyorum...

Son düzenleme:
Tebrik ederim buyuk başarı
Bende 11 kilo verdim 2'sini geri adım
Hic bırakmamak gerek benimde dogum kilosuydu. . 2 gundur feci asıliyorum ya bakalim kim galip gelcek kilolar mi ben mi???
Kalanlar icin nol şans:)

Tebrik ederim buyuk başarı
Bende 11 kilo verdim 2'sini geri adım
Hic bırakmamak gerek benimde dogum kilosuydu. . 2 gundur feci asıliyorum ya bakalim kim galip gelcek kilolar mi ben mi???
Kalanlar icin nol şans:)

Teşekkür ederim arkadaşım sende bayağı bir vermişsin bende seni tebrik ederim.İnşallah geri kalanlarıda bir çırpıda veriririz kilolar karşısında senin galip gelmen dileğiyle canım...

Tesekkur ederim
Evet emziriyorum. Martta basladim ramazan sonuna kadar 66 ya indim .bebegim 14 aylik ya sen??

Aynı zamanda başlamışız bende 26 martta başladım.Ben emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım zeten sütümde çok değildi.Şu anda sağlık problemimden dolayı ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım o yüzden bıraktım emzirmeyi.bebeğim 9 buçuk aylık

Super sen benden hizli vermissin ve almamissinda.cok kotu bir ileri bir geri yapmak bıkkınlık oluyor
Benim bebeğim de cok az ve isteksiz emiyor aylarca sagip verdim emmeyi reddetti derken geldik bu gune
Cok gecmis olsun inşallah onemli degildir rahatsizligin.en onemlisi sağlık anne sutu alan da büyüyor almanyada rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım yeni topiğin.

inşallah yeni topiğinle hızla kilolarından kurtulursun.....

Yeni topiğin hayırlı olsun canım. Emziren bi anne için çok iyi kilo vermişsin. Benim oğlum da 2 gün sonra yaşına girecek. Ben de emziriyorum senin gibi. 1.5 ayda 6 kilo verdim. İnş en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın.

Son düzenleme:
nunuşkom selam canım arkadaşım

yeniden seni sahalarda görmek mutluluk verici

çarçabuk kendını toparlaman dileğimlennn canım en kısa zamanda aranıza bende katılıcamm yenı arkadaslarada sımdıden başarılar dılıyorum ....

bol incelmeli , zayıflamalı gunler diliyon garii gızzzzz

canım merhaba benım topige yazmıssın ben burdan cevap vermek ıstedım sana ...

ben aktıf olamıyacagım uzun bır sure nurun topikten takılıcam bır sure sonra senıde burada gormek güzel

hosgeldın tekrardan

Amin canım hepimize sağlıcakla büyütmeyi nasit etsin rabbim.Almadım evet ama son zamanlarda almaya meyillendim resmen iştahım bu ara çok açık oyüzden topik açtım motivasyon olsun diye...

Saol canım.Sende çok iyi vermişsin Maşaallah devamını getirirsin umarım canım ziyaretlerinizi beklerim...

Selam canım bende seni gördüğüme mutlu oldum.İnşallah hepberaber toplarız kendimizi gelmeni dört gözle bekliyorum çarçabuk bitir işlerini gel gariii....

Canım arkadaşlarım sizi burada görmek gerçekten beni mutlu etti :13::13::13::13::13::13:

Bu akşamki menüm biraz sağlıksız oldu ama yinede yazacağımki başka günler bu hatayı yapmayayım : 2 kaşık domates soslu makarna,iki kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması,5 tane tulumba tatlısı :2::2::2::2::2: yarın bu hataları yapmayacağım inşallah nefes alamıyorum göbeğimden

Ay yok yaw bwn bu menüyle böyle giderse kurban bayramına 60 kiloya falan inemem hemen toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…