- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Tebrik ederim buyuk başarı
Bende 11 kilo verdim 2'sini geri adım
Hic bırakmamak gerek benimde dogum kilosuydu. . 2 gundur feci asıliyorum ya bakalim kim galip gelcek kilolar mi ben mi???
Kalanlar icin nol şans:)
Kalanlar icin bol şans diyecektim:)))
Tesekkur ederimNe kadar sürede verdin 11 kiloyu hala emziriyor musun
Tesekkur ederim
Evet emziriyorum. Martta basladim ramazan sonuna kadar 66 ya indim .bebegim 14 aylik ya sen??
Super sen benden hizli vermissin ve almamissinda.cok kotu bir ileri bir geri yapmak bıkkınlık oluyorAynı zamanda başlamışız bende 26 martta başladım.Ben emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım zeten sütümde çok değildi.Şu anda sağlık problemimden dolayı ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım o yüzden bıraktım emzirmeyi.bebeğim 9 buçuk aylık
Yeni topiğin hayırlı olsun canım. Emziren bi anne için çok iyi kilo vermişsin. Benim oğlum da 2 gün sonra yaşına girecek. Ben de emziriyorum senin gibi. 1.5 ayda 6 kilo verdim. İnş en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
Super sen benden hizli vermissin ve almamissinda.cok kotu bir ileri bir geri yapmak bıkkınlık oluyor
Benim bebeğim de cok az ve isteksiz emiyor aylarca sagip verdim emmeyi reddetti derken geldik bu gune
Cok gecmis olsun inşallah onemli degildir rahatsizligin.en onemlisi sağlık anne sutu alan da büyüyor almanyada rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canım yeni topiğin.
inşallah yeni topiğinle hızla kilolarından kurtulursun.....
Yeni topiğin hayırlı olsun canım. Emziren bi anne için çok iyi kilo vermişsin. Benim oğlum da 2 gün sonra yaşına girecek. Ben de emziriyorum senin gibi. 1.5 ayda 6 kilo verdim. İnş en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
nunuşkom selam canım arkadaşım
yeniden seni sahalarda görmek mutluluk verici
çarçabuk kendını toparlaman dileğimlennn canım en kısa zamanda aranıza bende katılıcamm yenı arkadaslarada sımdıden başarılar dılıyorum ....
bol incelmeli , zayıflamalı gunler diliyon garii gızzzzz
Bu akşamki menüm biraz sağlıksız oldu ama yinede yazacağımki başka günler bu hatayı yapmayayım : 2 kaşık domates soslu makarna,iki kaşık yoğurtlu patlıcan kızartması,5 tane tulumba tatlısı :2::2::2::2::2: yarın bu hataları yapmayacağım inşallah nefes alamıyorum göbeğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?