- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
hayırlı olsun yeni topiğin tatlım ben geldim sen gitmişsin neyse amaç aynı zaten hangi topikte olduğumuzun ne önemi var.
verelim artık şu kiloları ya .....
canım cananım selamlar
nasıl gıdıyor canımm nasılsınn keyfın nasıl bebiş nasıl ...
İyiyim canım sen nasılsın bebekte iyi şükür bugün kendime daha hakimim sanırım sen neler yaptın...
şu saatte kahvaltımı ancak yaptım.sabah menüm:2 çatal ucu sucuklu yumurta,1 domates,1,salatalık,yarım kk süzme beyaz peynir,1 çay kaşığı reçel,2 siyah zeytin,2 dilim beyaz ekmek.Ooo dünyayı yemişim beee
Beyaz ekmek dışında çok güzel bir menü canim..neden beyaz ekmek t.b.ekm öneriyorlar ama sevmiyor musun yoksa bu gunluk mu böyle oldu. .??
Ben çok severim beyaz ekmeği ne zaman tüketimim artsa hemen kilo aliyorum malesefff
Iki gündür cokk iyi gidiyordum. Bu gun arkadasin sünnet Mevlütune gittim. Bir parca pide ve 1 dilim revani ve 1 dolma yedim.aksam yemeyerek telafi edicem yada yogurt sebze cok acikirsam
ben aynı canım çok şükür ıyıyım saldım ıyıce ama kılo almadım cok sukur 1 kılo eksık fazla oynuyor hep ....
Fazlaca pişman ve utanarak günlüğüne yazan kadının akşam menüsü :4 tana köfte,salata,iki kaşık makarna,yarım kase tarhana çorbası
O kadar da kötü değil canım, fazla kaçırsan bile bi sonraki öğünde az yiyerek dengelersin.
İnşallah canım yarın daha dengeli olmaya çalışacağım...Senin nasıl gidiyor
İyi gidiyor ama son bikaç gündür spor yapamıyorum. Göbeğim sarkmaya başladı yine. Mekik filan çekiyodum. Pilates yapıyodum. Bayağı farketmişti. Çoluk çocuk, kızımın okul işleri filan zamanım olmuyo bu ara.
Ben doğru düzgün spor yapamadım.Sezeryandan kalma göbeğim yapıştı duruyo başlicam inşallah
Ben de sezeryanla doğum yaptım.1 sene oldu. Hala göbeğimi inceltemedim. Ama sezeryanla alakalı değil galiba. Bi arkadaşım sezeryanla 2 doğum yaptı maaşallah hala manken gibi. Görsen bekar sanırsın 50 kiloymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?