Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

dayanamadım meyve yedim :18::18::18:3 lt de suyumu içtim günü böylece kapattım

Aynennnnnn canim kacari yok zayiflayacagiz inşallah inancim tam
Evet ekmegin kalorisi yüksek ama 1 dilimde olsa yemelisin enerji verir.sabahlari oneriyor diyetisyenler aksama kadar yakiyo vücut. Tabi yine de sen bilirsin:)
Evet bu gun sasirttim vücudu umarim sabahta tarti beni sasirtir az gostererek..cuma bildirim günü diger topikte bakalim

nurcum ve dıger arkadaslar hepınıze selam ...

dün kendımden korktum:18::18: eve gıdınce yemek yedım doya doya ..

üstüne 4 tane hıc abartmıyorum aç gıbı 4 tane kurabıye yedım:18::18: ....

adetımın bugun 3. gunu ve ben bıtmesını beklemeden tekrar aranıza katıldım ......

kaldıgım yerden daha da azımlı bır sekılde devam etmek ıcın geldımmm

çikolata , abur cubur , ekmek , pilav , makarna, kola yok kesınlıkle

kendı bulusumu uygulucam bugunden ıtıbaren

Son düzenleme:

Günaydın canım nasılsın ,merak ettim tartı şaşırttı mı seni

sabah

sirkeli suyum
suana kadar 1lt su

kahvaltı etmemıstım dolapta 3 adet mercımeklı kofte vardı az yagla yapmıstık onu yidim :18:...

öglen haslama sebze yıcem bugun sabah fire verdim

Canım dönmene sevindim,zaten adetliykende devam etmelisin ödemden dolayı aldığın kilolar yaalancı kilo 3-4 günde hoop diye gidiveriyo ama adet döneminde yemeye devam edersen kilona kilo ekliyosun canım hoşgeldin...

Sabah menüm:yarım porsiyon sucuklu yumurta,1 damates,yarım kk süzme peynir,1 çay kaşığı pekmez,2 siyah zeytin,yarım dilim beyaz ekmek,yarım kk keçi peyniri.

gunaydın arkadaşlar

sabah tartı sadece +100 gr gosterdi çok şükür fazlası olmadı. yalnız gece kalorisini bilmeden 2 avuç fındık atıştırmıştım çok acıkınca...aman allahım kalorisini görünce şokk oldum..önce kaloriye bakıp sonra yemeliyim:18::18::18:

sabah 1 dilim çavdar ekmeği az peynir,4 zeytin domates ve salatalık yedim 178 kaloriyle yırttım..kızlar yarın sabah bildirim var diğer topiğimde bu gün sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle sabahı görmem lazım

regl döneminde bende kilo alıyorum dikkat etmeyince içimden bir ses sürekli bana ye ye ye diyor

naçizane tavsiyem regl döneminde pirinç lapası diyeti çok işe yarıyor...
buradan ayrılmak bana da hiç iyi gelmiyor bağımlısı oldum kk' nün

BURDAN SANA fındıkk fıstıkkkk oooooooooo yorgan yastıkkk oooooooooo sarkısını gonderıyorum o halden

evet bende bugun basladım tekrardann ye ye nereye kadar verdıklerımıde alıcam yoksa

henuz daha basındayım herseyınn bırakmıcammm azımle devam

öğle

200 gr mantar kavurdum az yag ve soganlı baharratlı yarısını yıycem dıger yarısınıda 6da yıcem sızce kac kalorı ( yag yok kdr az )
2 kasık yogurt
1 dlm cavdar ekmegı

mamamı yedım sanırım ögle 300 kalorı fılan oldu tam bılemıyorum ...

2lt suyumuda ıcmıs bulunuyrum

sabahları yurumeyı bırakmıstım lakın yarın tekrar yuruyerek gelecegım işe ...

ay sabah kendımı fil yutmus gıbı agır hıssettım suandada kötü hıssedıyorum .. hafıflemem lazım

Oooooohhh yandan diyerek eşlik edeyim o halde:))) yalnız niye şarkı gonderdigini anlamadim çaktırma

Unutmadan canım yukarida bi yerde kendi bulusuma baslayim demişsin o nedir. Bizde sebeplenelim paylasirsan

Oooooohhh yandan diyerek eşlik edeyim o halde:))) yalnız niye şarkı gonderdigini anlamadim çaktırma

Unutmadan canım yukarida bi yerde kendi bulusuma baslayim demişsin o nedir. Bizde sebeplenelim paylasirsan

canım aslında farklı bırsey degıl ama ben bugun sabah 3 kofte yedım dıye ona uyamadım yarın hayırlı mubarek gun yarın baslıyorum ınsallah ....

daha once denemedım ılk kez denıyecegım 1 hafta boyunca .. sıfır kaçamakla

Son düzenleme:
kenyalinin 1 haftalık detoksu
SABAH :

1 dilim peynir
bol marul
bol maydonoz
1cay ( tatlandırıcılı )

ARA

3 adet kuru kayısı yarım su bardagı lıght sut

ÖĞLE

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

ARA

başak form ( mukavva gıbı olan ) yarım paket
yarım su bardagı lght sut

AKŞAM ( en gec 17:00 yeme olayı son )

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

21:00

1 bardak lıght sut (yulaf kepeklı) acıkırım cunkı ıcmem lazımm gece 1e kdr ders programım suruyor ....

*gunde 2 kupa demleme bıtkı cayım
*3lıtre su ( en az )
*sabah ac karna elma sırkelı su

BAŞLAMA TARIHI :13/09/2013
BİTİŞ TARİHİ :20/09/2013 gece 24:00 dıyet bıter ve 21/09/2013 kılomu soylucem hadı hayırlısı

hedefım 3-4 kılo.....

ve kepekte olsa cavdarda olsa ekmek yok bakalım neler olcekk

Son düzenleme:

Hadi bakalım kolay gelsin iddialı bi menü kesin gider kilocuklar
Ben bi benzerini 2 gün yaptim 1 kilo gitmisti seninki daha agir sporda yaparsan süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…