- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.201
Canım bu slim packın her dk sı dolu dolu yapabilene çok güzel bir egzersiz ben kaç dk dayanırım bilmem
vücut tipimiz çok benziyor anlaşılan..aynen şu bel simit göbek olmasa çok fitim yaniiii..tüm kilo orda toplanmış
durumunu bildiğim için özellikle yazdım bu egzersizi, misafirden anca bu kadarına zaman ayırabilirsin diye..12 dakikacık sadece her gün yapalım bacım yaaa
ben rahatlıkla yapıyorum sende yaparsın azıcık spora ısınırsan...ilk başlayan zorlanır ama senin spor geçmişinde var..biraz yürüyüşle leslie ile falan giriş yaparsan sonra 1 hafta bilemedin 10 gün sonra deneyebilirsin canım çok etkili di miiii..12 dakika sonra karnında bir yanma olmuyo desem yalan olur
egzersiz için görsel paylaşım bölümünde 'göbek şekillendirmek için birebir yazan konu gerçekten dans ederken eğleniyorsun yanların çok acıyo yaptıktan sonra...
Bugün yediklerim sabah 1 salatalık,3 kaşık kısıı,6 zeytin,1 kk peynir,2 ceviz,,,arada bir kase kısır,yarın kase kavrulmuşturşu,,,,akşamada,
mercimek çorbası ve ıspanak yemeği yemeyi düşünüyorum şu ana kadar 5 bardak su içtim...
Canım burada bu sitede bahsettiğim yer...sporla sağlıklı yaşam bölümündeCanim hangi site senin bahsettigin..ben slimi indireli aylar oldu ya vimeo sitesinden yada youtube tan indirdim hatırlamıyorum. .sitenin adini yazabilirsen inceleyim bi
Bende menümu yazem bakem
Sabah biliyorsun KKK
Ogle (yarim öğün) yogurda çeyrek armut doğrayıp azda bedem koydum
Aksam k.mercimek çorbası salata ve etli taze fasulye
20.00 de sutlu turk kahvesi
Az kilo vermemin sebebi akşam 8 den sonra kuruyemiş atistirmam yada süt ayran icmem olabilirmiş. .bundan sonra dikkat edecegim
Iyi akşamlar canım
Canim hangi site senin bahsettigin..ben slimi indireli aylar oldu ya vimeo sitesinden yada youtube tan indirdim hatırlamıyorum. .sitenin adini yazabilirsen inceleyim bi
Bende menümu yazem bakem
Sabah biliyorsun KKK
Ogle (yarim öğün) yogurda çeyrek armut doğrayıp azda bedem koydum
Aksam k.mercimek çorbası salata ve etli taze fasulye
20.00 de sutlu turk kahvesi
Az kilo vermemin sebebi akşam 8 den sonra kuruyemiş atistirmam yada süt ayran icmem olabilirmiş. .bundan sonra dikkat edecegim
Iyi akşamlar canım
Canım teşekkür ederim verdigin linki inceledim çok eglenceli görünüyor. .baslayalim buna da
Bu arada bu gun terk edilmiş topigimiz
Ah bacım ah bu topiğede yüzüm kalmadı nasıl bir dağıttımsa toparlayamıyorum bir türlü bugün oğlanın doğum günü için bişeyler almaya çıktık inan buna o kadar kilo vermeme rağmen bu göbek beni batırıyo zaten yine sözümü tutamadım iradeli olamadım bugünde...Ne oldu bana ne oldu...Görümcem gitcek düzene gircem derken o da habire erteliyo gitmeyi oof of nede çok derdim varmış başın şişti yine üzgünüm
Kıyamam canım yaaa niye başım sissin hem dert dediğin böyle olsun. .bosveeeeerrr..toparlicaz inan uzme kendini bayramdan sonrada ben böyleydim hatirlasana..insan dış etkenler yuzunden habire yemeye sariyor..bu da geçecek.
Ben bu arada kilo bildirimimi yapayim
Pzt:67.3
Guncel:67.5
Fark:+200
Ne zaman yarışa girsem kilo aliyorum.cok şükür düne gore eksideyim.sen naptin.??
Ben çarşıya cikicam birazdan gelince sonucuna bakarım
Karatayi kacamaksiz yapıyorum. Gece atistirmalarim oluyordu süt ayran falan onu kestim dün aksam18.30 da yemek yedim gece 1'e kadar lokma koymadim agzima anca boyle tarti kipirdadi.bundan sonra gece yemek yok bana
Neyse canim benim görüşürüz öğlen:))
Hülyacim geliyorum gidiyorum yoksun tatlim önemli bi durum yoktur umarım. .yazmamazlik yapmazdin sen..oglanin dogum gunu hazırlıklarına mi kosturuyorsun? 24 ü diye aklımda kalmış. .hayırlı yaşları olsun. .uzun sağlıklı mutlu yillara:)
Selam topiğim ve arkadaşlarım bu topik dağıldı sanırım ve banada yeni bir başlangıç lazım bir topik daha açmayı düşünüyorum yakın zamanda çünkü bu bana motivasyon sağlıyor bana yeni topikten ulaşabilrsiniz hepinizi çok seviyorum...
Canimmm topik dagilmaz ama sen motive olmak için değişiklik istiyorsan neden olmasın. .ben yeni topigine de gelirim..cabuk ac barii:))
Bu arada doğum günü nasildi kuzucugunun..bu gün gercek d.gunuydu sanirim..tekrar tekrar iyi ki doğmuş bebisin..
slm kızlar sanırım taşınıyorsunuz :)))
denizcim merek ettim nasıl gidiyor? benim bu hafta fecaat:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?