- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.181
Merhaba canım :)...sevindim toparlamasına daha iyi olacak İnşallah yumurcak...Bal iyi gelir canım hatta içiyorsa sütle beraber ver daha faydalı oluyor protein kokteyli resmen bu karışım...Benimki iyi şükür...Yap canım sen karatayı ben iyice boşladım toparlayamıyorumda başka şeylerede canım sıkılıyor arada yemeye vuruyorum kendimi...Burayada yazarmısın kilonu tartılınca çok merak ediyorum...Su yine pek içemedim...Bugün oğlumun doğum günü için kendime kıyafet baktım göbeğim çok feci halde bişeyde bulamadım o nedenle üzerime moralim bozuldu...
Tamam canım balli süt vereyim.sade alıştırmaya çalışıyorum sütü ama bi kaç seferden bi sey olmaz..
Karatayi hic kacamaksiz goturuyorum (dünkü bali saymazsak) bu ayın sonuna kadar devam edeceğim Sayet veremezsem eşimi ikna edip diyetisyene gidecegim.65' in altina dussem gerisini getirebilirim gibi geliyor. .bakalim hayırlısı
Canim ya lütfen canini sikmamaya çalış her şey iyi olacak inşallah. Sen kafana kiloyu falan takma şu ara bide bu stres yaratmasin uzerinde bebeginin durumu bi netlik kazansın iyi haberi alalim bide doğum gününü gecir kuzunun çatır çatır verirsin kilolari yarış yapariz
Tabii yazarım kilomu inşallah yazmaya değecek bi sonuc olur çünkü ne aşure yedim nede baska tatli.gunlerdir evde bunlar var ve ben kendimi hicc zayif görmüyorum
Tebrik ederim kısa sürede iradeyle vermişsiniz
Canım sende kafana takma lütfen e mi sen kendini şişman görsende öyle değildir eminim çünkü bu kadar emeğin boşa gitmez diye düşünüyorum...Şişman görmenin nedenide psikolojik malum uzunca bir süre toparlayamadığın içindir...İnşallah canım güzel günler görürüz hep beraber...
Tebrikler
Canım ekmeksiz doyuyor musun ?
Hülyacim ve kirazcim gunaydin ( kiraz bu gun gelirsin umarım özledik)
Hayirli haftalar olsun hepimize..guzel haberlerle dolu..saglikla bol eksilerle dolu :)))
Cuma bildirimimi yapayim kizlar.gecen cumayi hatirlayamadim notlarim yanımda değil..gecen pzt 68.1
Bu pzt: 67.3 toplam - 800 grm
Yavaşta olsa gidiyor. .darisi başınıza canlarim
Günaydın canım tebrik ederimAmin canım darısı başımıza
Teşekkür ederim canım. .yarin iyi haberlerle inşallah bekliyoruz seni..netlik kazanirmi ki yarina bebisin durumu????
boş ver 66 da olsan konsatre olunca veriyorsun sen..
Merhaba canım yarın belli olur eko kesin sonuç neyse gösteriyr zaten bir nevi kalp ultrasonu yani...akciğer filmide çekilecek bakalım İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ...dr randevuları dolu ama araya sıkıştırabilirsek gösteririm diyorum normalde dr randevumuz perşembe günü...
Canim hayirli haberlerle gel inşallah. .dualarım bebisle her sey iyi olacak Merak etme sanada yarinki kosturmacada kolaylik diliyorum. Surekli ayetel kursuyu oku canım biliyorsan..op kokla kuzuyu yerime
Canım şükürler olsun sonuçlar normal çıktı...Allah senden razı olsun dua ettin bende senin oğlun için ediyorum Rabbim çocuklarımıza,bize tüm sevdiklerimize öncekilkle sağlık versin...Rabbime binlerce kere şükür...Canım hepimiz koştuturuz yeterki sağlıklı olsunlar maratona bile katılırım...
Arkadaşlar daha doğrusu denizciğim ikimizden başkası uğramaz oldu topiğimize...Yarın kaldığım yerden başlıyorum hedefim belli vede sporda yapacağım artık kendimi toparlamam lazım artık bir tek kaçamak yaparsam oğluşumun doğumgününde kaçamak yaparım ondan başkada yok eski azmimle geri döneceğim İnşallah...Bu arada kenyalı bacım bizemi darıldın nerelerdesin...
Canım valla burasi benim topigim gibi oldu:) her gün sendeyim ne iyi ev sahibiymisssin
Kenyalimi bende cok merak ediyorum inşallah önemli bi durum yoktur endişelenmeye başladım
Bu arada sanada bu yakisirdi toparlicani biliyorum azmin bol olsun bacim..Diğer topikte deli bi yarış basladi birinci adayi çok bunlardan biride benim:)
Canım bende hergün merakla giriyorum ne yazdığını merak ediyorum...Bencede kenyalı darılsada söylerdi İnşallah dediğin gibi önemli birşey yoktur...Evet canım ye ye nereye kadar toparlanmak en güzeli yoksa aimallah toparlanamadan toparlak bişey olup çıkıcam
Bel bölgesi egzersizi ağırlıklı sporlada destekleyeceğim İnşallah...
:))) alemsinn seni böyle gulerken görmek çok güzel. ..
Sen toparlak olmadan incelirsin eminim..kisa fakat etkili bi karin ve bel egzersizi var öneririm. Bende yürüyüşumu onunla desteklicem..
Cok kasiyor ama sadece 12 dakikacikkkk
Slim six pack diye nette aratirsan cikar.bilgisayara indirdim ben.cidden cok sahane
:))) alemsinn seni böyle gulerken görmek çok güzel. ..
Sen toparlak olmadan incelirsin eminim..kisa fakat etkili bi karin ve bel egzersizi var öneririm. Bende yürüyüşumu onunla desteklicem..
Cok kasiyor ama sadece 12 dakikacikkkk
Slim six pack diye nette aratirsan cikar.bilgisayara indirdim ben.cidden cok sahane
Teşekkür ederim canım...Bende bakayım şu egzersize kollarım bacaklarım güzel inceldide belim yanlarım berbat durumda üzerimde yüksek bel pantolon durmuyo kemer bile olsa kayıyo ini aşağı belimdeki yağlardanBir kendi başıma kalsam bende incelme topiklerine takılacağım...Bayramdan önce incelme konusunda bayağı azimliydim biliyorsun eser kalmadı inan...Neysem önce sağlık olsun yaparız bacımm biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?