- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.161
Canım benim ya... Allahım sen koru yavrucagi... Temiz çıkar ins hersey...
Allah yardımcınız olsun
Dizinde yatıp ağlamak istiyorumKiss nerelerdesin sen ozlettin kendini canım
En son biraktigin sorunlu depresif deniz 3.5 kilo aldi ama cok şükür sorunlar halloldu..simdi canim bende ayni soruyu sordum kendime ve gozum korkmadi degil hani
Ekmegi 1 dilimde olsa yerdim.fekatt bu diyette ekmegi aramiyorsun..bagimliliktan kurtulmak gibi bi sey..şeker hamurisi yemeyince caninda istemiyor..
Sen neler yaptin basil gidiyor diyet ve hayat??
İns yanilmislardir canimAmin canım hepimizin yavrusunu korusun...Tek tesellim bu zamana kadar birçok dr gördü hiçbiri böyle bişey dememişti bize ...sadece ekg sindeki değişiklik canımı sıkıyor...
Icini ferah tut canım inşallah sonuclar temiz çıkar allah dermansiz dert vermesin..ozelden yazarim birazdsn.bebek uyandi simdi
Bu arada face de saglikli yaşıyoruz diye bi sayfa var.karatayci kari koca acmis..orayi incelersen dogrularoni yanlışlarını görürsün. Ben baya dogru bildiğim yanlis gordum
Gelicem canım :)
Dizinde yatıp ağlamak istiyorum
Diyet miyet yalan normal besleniyorum
Sonuc mu 69.9
Şevkim kırıldı
Amin canım...Tamam bekliyorum...Bakıp inceleyim hemen...
Canim özelden yazamıyorum mesaj kutun doluymus bi hafifletiver istersen:)
Sabah 09.00 kkk sutte ictim
Ara 15.30 yoğurt
Aksam 19.30 yarim alabalik, kuru fasulye, az turşu. Tahin-pekmez ve 1 avuc badem
Su ictim 2.5 lt fakat yuruyemediim..bebegim yine hastalandi soğuk alginligi cok huysuzdu aksam
Ya kızlar aksam bi tartilayim dedim bindim tepesine tartinin..pili bitmis günlerdir tartilmayincada farketmedim bittigini sabah bildirim yapamıyorum malesef
Günaydın arkadaşlar sabah tartıldım 65.1 kg geldimbir hafta alıyorum bir haft veriyorum galiba bu 65 ten aşağı düşemeyeceğim ben...Gerçi hata bende bu hafta bir gün yapsam diyeti öteki gün bozuldu...evde gece yarısı bişeyler yeniliyor bende kendim tutamadım bu sıra...Denizcim ben karatayı uygulayamayacağım bu ara eski düzenime döneceğim çünkü bu diyette bir istikrar sağlayamadım kendi hatam tabi bu dayanamıyorum...kenyalı bacım sen naptın göremiyoruz 2 gündür buralardan fazla uzak kalma özleniyorsun ....
Canim üzülme, bakalim ben ne haldeyim tartınin pili bitince tartilamadim..diyete falan takma kafani.hem Karatay yapmaya calisip hemde kaçamak yapınca kilo alman cok normal yag seker karbonhidrat birbirine karisiyor..sen ne sekilde rahat ve mutlu olacaksan oyle yap canım..
Evde misafir olunca zor canım yine sen iyisin valla..
Evet kenyalimmm kirazim kustun mü bize seni 1 gun yalniz bıraktik diye..tamam ssöz gitmicez bidaha dön hadiiiiii :)
Bugünki yediklerim 5 zeytin,1 dlm ekmek,yarın 1 çay kaşığı reçel,3 çatal yumurta,küçük bir parça peynir,arada 2 gün kurusu,1 neskafe...2 bardak su...kış mevsiminde su içmekte zorlanıyorum...
Bu gün ben kahvaltıya komsudaydim.orda kacamak yapmayim diye cikmadan 3 gunkurusu ve 1avuc badem yedim..
Gelelim orda yediklerime...Menemen, peynir, zeytin, yarim yumurta, yesil salata, domates, salatalik , kirmizi biber yogurtlu,1 kaşık recel 1 kaşık bal.. hatirladiklarim bunlar..bu recel ve bal çabuk acikmama sebep oldu eve geldim dunku gibi armut gunkurusu kuruyemis karıştırdım uzerine bolll tarcin döktüm yedim. .biraz toparlandim ama tüm gun aklim yiyeceklerde kaldi..bu karatayda ödül yapmakta sıkıntı yedikce yiyesi geliyor insanin..
Valla bana hic kilo vermisim gibi gelmiyor. Birakmak istemiyorum.yeni rayina soktum karatayi bir kac hafta daha kacamaksiz devam edicem bakalim sonuc ne olacak. .
Canim suyu Şişeden icmeye çalış istersen. .daha cok iciyo insan
Bu gün ben kahvaltıya komsudaydim.orda kacamak yapmayim diye cikmadan 3 gunkurusu ve 1avuc badem yedim..
Gelelim orda yediklerime...Menemen, peynir, zeytin, yarim yumurta, yesil salata, domates, salatalik , kirmizi biber yogurtlu,1 kaşık recel 1 kaşık bal.. hatirladiklarim bunlar..bu recel ve bal çabuk acikmama sebep oldu eve geldim dunku gibi armut gunkurusu kuruyemis karıştırdım uzerine bolll tarcin döktüm yedim. .biraz toparlandim ama tüm gun aklim yiyeceklerde kaldi..bu karatayda ödül yapmakta sıkıntı yedikce yiyesi geliyor insanin..
Valla bana hic kilo vermisim gibi gelmiyor. Birakmak istemiyorum.yeni rayina soktum karatayi bir kac hafta daha kacamaksiz devam edicem bakalim sonuc ne olacak. .
Canim suyu Şişeden icmeye çalış istersen. .daha cok iciyo insan
Canım günaydın oğluşun nasıl oldu toparladımı biraz...
Günaydın canım benim:)
Cok şükür toparlanmaya başladı öksürük azaldi.sesi catallasti iyice bal fayda eder mi ki?? Dogal bal var ondan vereyim diyorum
Sen nasilsin kuzun nasıl? ?
Ben inatla karatay kahv yaptim. Pilde alamadim dün. Pzt bildirim gunu ya o zaman tartilacagim
Su icebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?