Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Canım benim ya... Allahım sen koru yavrucagi... Temiz çıkar ins hersey...
Allah yardımcınız olsun

Amin canım hepimizin yavrusunu korusun...Tek tesellim bu zamana kadar birçok dr gördü hiçbiri böyle bişey dememişti bize ...sadece ekg sindeki değişiklik canımı sıkıyor...

Dizinde yatıp ağlamak istiyorum
Diyet miyet yalan normal besleniyorum
Sonuc mu 69.9
Şevkim kırıldı

Amin canım hepimizin yavrusunu korusun...Tek tesellim bu zamana kadar birçok dr gördü hiçbiri böyle bişey dememişti bize ...sadece ekg sindeki değişiklik canımı sıkıyor...
İns yanilmislardir canim
canini sıkma bol bil dua edelim...
doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor
benim oğluma neleeeer neler demislerdi
yuruyemez, göremez .... Zeka geriliği olabilir...
Cok sukur turp gibiyiz :)
sen gönlünü ferah tut çokça dua et annesi

Amin canım...Tamam bekliyorum...Bakıp inceleyim hemen...

Dizinde yatıp ağlamak istiyorum
Diyet miyet yalan normal besleniyorum
Sonuc mu 69.9
Şevkim kırıldı

gel canım gel ablanın şefkatli kollarına itinayla motive edilir..
canım ben çok ümitsizken tanıştım karatayla benim gibi obur yemeyi seven bi insanı dizginlediyse herkesi dizginler

şiddetle öneririm hem yeni bir soluk yeni bir heyecan olur..ilk hafta zaten ciddi kilo kaybı olur ve tatlı abur cubur yemeyince insilün direnci muhabbeti giriyor devreye insan uzak duruyor..inan gözümün önünden ne şerbetli tatlılar geçti gitti dönüp bakmadım..(hafta sonu oteldeki kaçamakları saymıyorum tatil havasına girmiştim) velhasıl canım düşünürsen sonuç alırsın emin ol..

Sabah 09.00 kkk sutte ictim
Ara 15.30 yoğurt
Aksam 19.30 yarim alabalik, kuru fasulye, az turşu. Tahin-pekmez ve 1 avuc badem
Su ictim 2.5 lt fakat yuruyemediim..bebegim yine hastalandi soğuk alginligi cok huysuzdu aksam

Ya kızlar aksam bi tartilayim dedim bindim tepesine tartinin..pili bitmis günlerdir tartilmayincada farketmedim bittigini sabah bildirim yapamıyorum malesef

Günaydın canım dünki menün çok güzelmiş...Çok geçmiş olsun canım bu aralar havalar bayağı soğudu ...İnşallah evde atlatacak kadar hafiftir...Canım tartılamasanda üzülme bu hafta çok istikrarlıydın Maşaallah ...

Günaydın arkadaşlar sabah tartıldım 65.1 kg geldim bir hafta alıyorum bir haft veriyorum galiba bu 65 ten aşağı düşemeyeceğim ben...Gerçi hata bende bu hafta bir gün yapsam diyeti öteki gün bozuldu...evde gece yarısı bişeyler yeniliyor bende kendim tutamadım bu sıra...Denizcim ben karatayı uygulayamayacağım bu ara eski düzenime döneceğim çünkü bu diyette bir istikrar sağlayamadımkendi hatam tabi bu dayanamıyorum...kenyalı bacım sen naptın göremiyoruz 2 gündür buralardan fazla uzak kalma özleniyorsun ....

Canim üzülme, bakalim ben ne haldeyim tartınin pili bitince tartilamadim..diyete falan takma kafani.hem Karatay yapmaya calisip hemde kaçamak yapınca kilo alman cok normal yag seker karbonhidrat birbirine karisiyor..sen ne sekilde rahat ve mutlu olacaksan oyle yap canım..
Evde misafir olunca zor canım yine sen iyisin valla..
Evet kenyalimmm kirazim kustun mü bize seni 1 gun yalniz bıraktik diye..tamam ssöz gitmicez bidaha dön hadiiiiii :)

Yok üzülmüyorum bir an önce toparlanmak amacım...Evet karatayla kaçamaklar birbirine karışınca iyi kilo alınıyormuş bunu anladım...Kesinlikle evde misafir olmasa kendi düzeni oturtacağım nasılsa kocam benim yaptıklarımı yiyecek yalnız kalınca uygulamak kolay olacak...

Bugünki yediklerim 5 zeytin,1 dlm ekmek,yarın 1 çay kaşığı reçel,3 çatal yumurta,küçük bir parça peynir,arada 2 gün kurusu,1 neskafe...2 bardak su...kış mevsiminde su içmekte zorlanıyorum...

Bugünki yediklerim 5 zeytin,1 dlm ekmek,yarın 1 çay kaşığı reçel,3 çatal yumurta,küçük bir parça peynir,arada 2 gün kurusu,1 neskafe...2 bardak su...kış mevsiminde su içmekte zorlanıyorum...

Bu gün ben kahvaltıya komsudaydim.orda kacamak yapmayim diye cikmadan 3 gunkurusu ve 1avuc badem yedim..
Gelelim orda yediklerime...Menemen, peynir, zeytin, yarim yumurta, yesil salata, domates, salatalik , kirmizi biber yogurtlu,1 kaşık recel 1 kaşık bal.. hatirladiklarim bunlar..bu recel ve bal çabuk acikmama sebep oldu eve geldim dunku gibi armut gunkurusu kuruyemis karıştırdım uzerine bolll tarcin döktüm yedim. .biraz toparlandim ama tüm gun aklim yiyeceklerde kaldi..bu karatayda ödül yapmakta sıkıntı yedikce yiyesi geliyor insanin..
Valla bana hic kilo vermisim gibi gelmiyor. Birakmak istemiyorum.yeni rayina soktum karatayi bir kac hafta daha kacamaksiz devam edicem bakalim sonuc ne olacak. .

Canim suyu Şişeden icmeye çalış istersen. .daha cok iciyo insan

Olur o kadar misafirlikte canım toparlayabildinya şükür Maşaallah tebrik ediyorum seni ben paylaştığım menüden sonra cozuttum biraz akşamı çok hafif geçirmem lazım...şişeden deneyim o zaman saol...

Canım günaydın oğluşun nasıl oldu toparladımı biraz...

Canım günaydın oğluşun nasıl oldu toparladımı biraz...

Günaydın canım benim:)
Cok şükür toparlanmaya başladı öksürük azaldi.sesi catallasti iyice bal fayda eder mi ki?? Dogal bal var ondan vereyim diyorum
Sen nasilsin kuzun nasıl? ?
Ben inatla karatay kahv yaptim. Pilde alamadim dün. Pzt bildirim gunu ya o zaman tartilacagim
Su icebildin mi

Merhaba canım :)...sevindim toparlamasına daha iyi olacak İnşallah yumurcak...Bal iyi gelir canım hatta içiyorsa sütle beraber ver daha faydalı oluyor protein kokteyli resmen bu karışım...Benimki iyi şükür...Yap canım sen karatayı ben iyice boşladım toparlayamıyorumda başka şeylerede canım sıkılıyor arada yemeye vuruyorum kendimi...Burayada yazarmısın kilonu tartılınca çok merak ediyorum...Su yine pek içemedim...Bugün oğlumun doğum günü için kendime kıyafet baktım göbeğim çok feci halde bişeyde bulamadım o nedenle üzerime moralim bozuldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…