Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Canim bu gün ikimizde ayni seyleri tuketiyoruz ..aksama ne var mutfakta??

Bende nohut ve bulgur pilavi var ama ben gunduz ki kabagi yerim heralde..

Bendede sulu köfte ve bulgur pilavı yanına salata yapicam...ben köfteden biraz yerim birde salata pilav yokkk...:19::19::19:

Bende 50 dk kosturdum geldim kizlar.yuruyusten sonra 5 dk esneme hareketi yaptim :1: ebru hanim mutlaka yapin yoksa kaslar kisalir diyor
Simdide kahvemi içiyorum sekersiz

Kirazcim bu kizda ne baş belasiymis demezsen bi şey dicem..light kola atakta sinirli izinli oldugu icin dikkatli tuketmelisin
Offff dedigini duyar gibiyim :1:

Bende akşamüstü bebeğimi gezdiricem inşallah 1 saat kadar yapabilirsem...

Bende 50 dk kosturdum geldim kizlar.yuruyusten sonra 5 dk esneme hareketi yaptim :1: ebru hanim mutlaka yapin yoksa kaslar kisalir diyor
Simdide kahvemi içiyorum sekersiz

Kirazcim bu kizda ne baş belasiymis demezsen bi şey dicem..light kola atakta sinirli izinli oldugu icin dikkatli tuketmelisin
Offff dedigini duyar gibiyim :1:

aşk olsunn öyle bırsey demem canım valla gerekırse bagırın kızın gık demem :57: yeter kı zayıflım bacılar ...

fakatttt bır kutu kola ıcebılurmuşum o sınırı bılıodum bende oglen ıcmedım kı aksama ıcerım deyye yanlısmı ettim :18: dahamı az tuketmek lazım kı

aşk olsunn öyle bırsey demem canım valla gerekırse bagırın kızın gık demem :57: yeter kı zayıflım bacılar ...

fakatttt bır kutu kola ıcebılurmuşum o sınırı bılıodum bende oglen ıcmedım kı aksama ıcerım deyye yanlısmı ettim :18: dahamı az tuketmek lazım kı

Yok canım kizar miyiz ..guzel bi arkadaslik kurmuşken..en fazlası tatlı tatlı uyarıriz
Canim atak da sınırlı izinli ler tukerilmiyor seyirde de dikkatli bi şekilde tüketmek gerek
Bende atakta kola icmistim sonra bunu okuyunca seyire kadar icmedim:((
Istersen dukan deneyimlerimiz bolumune bak bi canim
Ben baya bi okumustum orayi

Yok canım kizar miyiz ..guzel bi arkadaslik kurmuşken..en fazlası tatlı tatlı uyarıriz
Canim atak da sınırlı izinli ler tukerilmiyor seyirde de dikkatli bi şekilde tüketmek gerek
Bende atakta kola icmistim sonra bunu okuyunca seyire kadar icmedim:((
Istersen dukan deneyimlerimiz bolumune bak bi canim
Ben baya bi okumustum orayi

ben bı kutu ıle sınırlı olarak okumustum ama bılemedım sımdı dur bakalım kıtap yanımda bır kurcalayım ...

canım kıtapta aynen su yazıyor ........

lıght ıcecekler ise bir bardakta 1 kalorı bıle ıcermezler ve dukan dıyetının her evresınde ıcılebılır ....

sulu köfteyı bende sevıyorum ama :43:

Akşam menüm: yarım kase sulu köfte,3 kaşaık yoğurt.Günü böylece bitirmek istemiştim ama 1 tane elma yedim gün kapanmış oldu böyle ce...

canım kıtapta aynen su yazıyor ........

lıght ıcecekler ise bir bardakta 1 kalorı bıle ıcermezler ve dukan dıyetının her evresınde ıcılebılır ....

sulu köfteyı bende sevıyorum ama :43:

Canim kitabi okumadım diyet yontemleri bolumunden dukan diyeti deneyimlri diye bi topik var ordan okudum hemde bir cok sefer..ne diyeceğimi bilemedim simdi..kitabin yeni versiyon mu? Bunun farki vardır topiktede farklar oldugu söyleniyordu

iyi geceler hülyacım ve diğer çıtırlar:1::1::1:

ben menü paylaşmaya fgeldim..

öğlenki kabak kavurmadan sonra elma ve 1 galeta yedim..akşama kabak yiyecektim ama annem turşu göndermiş..inşallah regl öncesi vucudum su toplamaz.yarım tabak nohut yemeği susuz, 2 servis kaşığı bulgur pilavı ve birazda turşu yedim akşam

son arada da 3-4 tane küçük boy siyah erik yedim...

toplam 3 lt fazla su içtim.1 yeşil çay

50 dk yürüyüş yaptım..şimdide pilates yapacağım ...

hepinie iyi geceler..sabah büyük oğlumun okuluna gideceğim geç gelebilirim kızlar..sevgiler:16::16::16::54::54::54:

Back
X