Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

bu gün 3 buçuk öğün lapamı yedim..buçuk=akşamdan sonra içim kıyıldı o ara bi iki kaşık kalan lapayı yedim..onun dışında 2 salatalık 1 şeftali ve yarım haşlanmış mısır yedim..2 kahve 1 yeşilçay 1 form çayı içtim

1 saat yürüyüş hemen ardından 10 dk karın egzersizi yaptım..3 litreden fazla su içtim

hadi bakalım darısı yarına inşallah:nazar:

Amin canım iyi geceler...

Baktım ki canım evde yemeyip boş boş otururken devamı gelmeyecek bunu anladım inşallah hepimizin yaptığı sporlar daimi olur.Bu arada benim vucudumda hiç kas yoktu olanıda çok zayıftı bacaklrımda ve kollarımda kas hisettim bu akşam çocuk gibi sevindim:nazar::nazar:
Vücudum o kadar tembelleşmişki buda kronik yorgunluk olarak bana geri dönüyo elim kolum kakmıyo umarım düzelecek sporla...

canııım çok sevindim senin adına, :nazar: yağlar azalıp kasa dönüşecek inşallah sporla ve daha kuvvetli olacaksın...hem tembellik oluyor hem bebek büyütüyoruz daha çabuk yoruluyor insan kaslar zayıf olunca,,, ben sporla verdim hep, şimdi görsen 66 değil 62 gibi duruyorum..:nazar:vücut çok sıkılaşıyor
:8::8:

canııım çok sevindim senin adına, :nazar: yağlar azalıp kasa dönüşecek inşallah sporla ve daha kuvvetli olacaksın...hem tembellik oluyor hem bebek büyütüyoruz daha çabuk yoruluyor insan kaslar zayıf olunca,,, ben sporla verdim hep, şimdi görsen 66 değil 62 gibi duruyorum..:nazar:vücut çok sıkılaşıyor
:8::8:

İnşallah benimkide sıkılaşacak inanıyorum buna tek bir durum var bayramdan sonra kayınvalide+görümce gelecekki misafirliğe 25 kasımdan önce gitmzeler bebeğimin doğum günü onlar olunca spor yapamicam umarım o sürede şevkim kırılmaz

canlarımm gunaydınlarrr giremıyorum şu sıralar acayip yogunum anlatılmayacak derecede....

dıkkat edıyorum cok bısey yemıyorum ...

yogun ders calısıyorum gündüzleri iş yerınde dahı arkadasla bos vakıtlerde calısıyoruz o sebeple gelemıyorum ..

aklım sizde her daim .... boll başarılı kılo vermelı huzurlu gunler dılıyorum en kısa surede ınsallah yanınıza gelıcem canlarım opuyorum cok sızlerı kolay gelsın hepınıze

canlarımm gunaydınlarrr giremıyorum şu sıralar acayip yogunum anlatılmayacak derecede....

yogun ders calısıyorum gündüzleri iş yerınde dahı arkadasla bos vakıtlerde calısıyoruz o sebeple gelemıyorum ..

aklım sizde her daim .... boll başarılı kılo vermelı huzurlu gunler dılıyorum en kısa surede ınsallah yanınıza gelıcem canlarım opuyorum cok sızlerı kolay gelsın hepınıze

Günaydın şekerim, sen derslerine bak dikkate devam görüşürüz canım kolay gelsin iyi çalış derslerine tamam mı...

günaydiiinnnn kizlar...
İlk uyandgmda sirkeli limonlu suyumu ictimm
Smdide kahvltii cnm pek bise istemiyor.
Salataa yaptimmm.
Ynnda 5adet galeta
Sekersiz cay
Bide dolapta recel vardi, ayva receli 2catal alacaaam ..

Son düzenleme:
günaydiiinnnn kizlar...
Salataa yaptimmm.
Ynnda 5adet galeta
Sekersiz cay

Günaydın canım , merak ettim sirke ve limonlu çok ekşi ve keskin olur midene zarar etmesin.Ben bir ara ballı sirkeli su denemiştim tadıda güzeldi ve çok asidik değildi dikkat et canım...

200 tane ip atladım,bugün jilianın 9 dakikasını yapabildim,bikaç küçük germe egzersizi yaptım:nazar::nazar::nazar:Şimdi temizliğe başlicam hareketi temizlik öncesi yapıyorum yoksa halim kalmıyo :50::50::50:

Canım seni merak etmiştik dün iyi olmana sevindim.
Aklin bizde kalmasın sen hayatinin önemli bi dönemindesin inşallah bu dönemden alninin akiyla çıkarsın sonrSinda bolll bolll zamanin olur diyette
Allah kolaylık versin

İnşallah benimkide sıkılaşacak inanıyorum buna tek bir durum var bayramdan sonra kayınvalide+görümce gelecekki misafirliğe 25 kasımdan önce gitmzeler bebeğimin doğum günü onlar olunca spor yapamicam umarım o sürede şevkim kırılmaz

Canim oldugu kadar artik, sevkin kirilmasin onlar gittikten sonra yaparsin ya da odana gecip habersiz yapabilirsin aksam yatmadan önce:1:

günaydiiinnnn kizlar...
Salataa yaptimmm.
Ynnda 5adet galeta
Sekersiz cay

Günaydın cicimmm
Super gidiyorsun
O iki cataldan bi sey olmaz afiyet olsun

Günaydın cicimmm
Super gidiyorsun
O iki cataldan bi sey olmaz afiyet olsun

,)))
Oglende ogluma corba yaptimdi. Papates kabak prnc havuc mercimk hasladmdi.
İcinden aldm azcik, ustune yogurt koydummm..
Yidimm :-) :-)
2gbiydi sanirsaaamm..
Smdide yesil caaay, ynnda limonlu kepekli bisküvi, 3tane de kaymakli biskuvi :-) :-) cnm cektii dee :-) :-).

nee guzel yuruyebliyorsun. Bn oglanla bi yere cikamorm hele kis geldi pöfff

Yürüyorum canım çok seviyorum yürümeyi hem sağlıklı hemde psikolojime iyi geliyor.Evde çok bunalıyorum ama bugün az daha bir araba arka arka gelirken ezecekti bizi Allah tan fark ettim.Neyse o sırada bir adam geçiyordu yürüdüğüm güzergahtan bu yol çok tehlikeli dedi bişeyler anlattı kaza falan olmuş bende korktum baya.Zaten çok pimpirikliyimdir ara sokakları denicem bakalım...

Yürüyorum canım çok seviyorum yürümeyi hem sağlıklı hemde psikolojime iyi geliyor.Evde çok bunalıyorum ama bugün az daha bir araba arka arka gelirken ezecekti bizi Allah tan fark ettim.Neyse o sırada bir adam geçiyordu yürüdüğüm güzergahtan bu yol çok tehlikeli dedi bişeyler anlattı kaza falan olmuş bende korktum baya.Zaten çok pimpirikliyimdir ara sokakları denicem bakalım...

Back
X