Mirayxixm HEPGENERAL Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 108 1 96 İstanbul 26 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayxixm #1 4 kavanoza 4 bağırsak solucanı atmışlar, 1 incisinde Alkol varmış, solucan hemen ölmüş 2 ncisinde Nikotin varmış, solucan hemen ölmüş . 3 üncüsünde Sperm varmış, solucan hemen ölmüş 4 üncüsünde Yeşil yapraklar varmış, solucan üremeye başlamış . Deney Sonucu: Alkol alıp, Sigara içtiğiniz ve Seks yaptığınız sürece bağırsaklarınızda kurt olmaz. Ot gibi yaşarsanız her tarafınız kurtlanır ...:icecream:
4 kavanoza 4 bağırsak solucanı atmışlar, 1 incisinde Alkol varmış, solucan hemen ölmüş 2 ncisinde Nikotin varmış, solucan hemen ölmüş . 3 üncüsünde Sperm varmış, solucan hemen ölmüş 4 üncüsünde Yeşil yapraklar varmış, solucan üremeye başlamış . Deney Sonucu: Alkol alıp, Sigara içtiğiniz ve Seks yaptığınız sürece bağırsaklarınızda kurt olmaz. Ot gibi yaşarsanız her tarafınız kurtlanır ...:icecream:
haydeç Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2007 2.893 2 158 56 Sakarya 26 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayxixm #2 süpersin sen ya nerdende buluyorsun bu yazıları sırnaşık şey
Mirayxixm HEPGENERAL Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 108 1 96 İstanbul 29 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayxixm #3 angelcan .!.: :))))))))))))))))))))))))))))))))) saol ya çok güldüm... Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşlar bir hayvan sever olarak bu deneyi kendim uygulamadım katiyen...:1no2::dilcikar: Ama doğruluk payına inancım sonsuz yani...:icecream::roflol:
angelcan .!.: :))))))))))))))))))))))))))))))))) saol ya çok güldüm... Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşlar bir hayvan sever olarak bu deneyi kendim uygulamadım katiyen...:1no2::dilcikar: Ama doğruluk payına inancım sonsuz yani...:icecream::roflol:
çaçaron Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2007 262 0 96 İstanbul 1 Şubat 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayxixm #4 önemli bir deneymiş gerçektenn...
Aksi mebbus garisi yekdane Kayıtlı Üye 12 Ekim 2007 3.946 3 316 Uşak 27 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Mirayxixm #5 Muhaha, sen denedin mi mirayim bunu? ben hangi grupdayim biliyomda delikafadulden