• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız Hissediyorum...

Hic uzulme canim. Seninle ayni durumu yasayan 3 dusuk yapan bir yakinim vardi ve suan 2 tane cocugu var hatta biri 10 yasina geldi :) Hic umitsizlige kapilma. Onada o donem sorsak oda 3 dusukten sonra 2 cocugu olcagina inanmazdi eminim ama iste hayat bu, biz bilemiyoruz. Sadece uzuldugumuzle kaliyoruz o yuzden hic uzme kendini. Kimseyle kendini kiyaslama sunu bil ki herkesin sinavi ayridir...

Benzer durumları yaşadım.üç düşüğüm var.Tüm tahlillerim normal çıkmıştı.En son pes ettiğim zamanda yine hamile kaldım.Yine düşecek derken Rabbimin izniyle kızım doğdu.Tabi beş yıl geçmişti.Allahım sana da nasip etsin inşallah.

Hic uzulme canim. Seninle ayni durumu yasayan 3 dusuk yapan bir yakinim vardi ve suan 2 tane cocugu var hatta biri 10 yasina geldi :) Hic umitsizlige kapilma. Onada o donem sorsak oda 3 dusukten sonra 2 cocugu olcagina inanmazdi eminim ama iste hayat bu, biz bilemiyoruz. Sadece uzuldugumuzle kaliyoruz o yuzden hic uzme kendini. Kimseyle kendini kiyaslama sunu bil ki herkesin sinavi ayridir...

Bana da şu an hiç olmayacak gibi geliyor ama bana ümit verdiniz teşekkür ederim.

Back
X