- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Merhaba spor yapıyor musunuz
6 günde güzel bir incelme olmuş
tebrik ederim
Evet hem yuruyuse cikiyorum hem de eliptik bisiklete biniyorum gunde yarim saat.
Tesekkur ederim :)
Nasıl yani? Sadece akşam saat 4te yemek yiyorsunuz ertesi gün 4e kadar baska bir sey yok doğru mu anlamışım? Peki gün içinde baska bir sey atıstırıyor musunuz? Acıkınca yoğurt gibi falan. Bir de mesela 4te yediğiniz öğünün içeriği nasıl oluyor neler yiyorsunuz? Bir günü örnekler misiniz? İçecek olarak neler içiyorsunuz?
Ay ne kadar cok sordum dimi ya ama zayıflamam şart kusura bakmayın.
5 gunde cok guzel incelmişsiniz. Kilo olarak nekadar değişim oldu?
Insallah canim zaten amacim 50 kilo olmak. Ben daha once de bu sekilde 1 ayda 20 kilo vermistim. Uzun sure almamistim. Fakat evlenince dengelerim bozuldu ve kilo almaya basladim. Dikkat etmedim. Insallah kararliyim. Simdi de vericem 1 ayda bu kilolarBilgeceeeeeem bi kere çok fazla değilmiş kilon ama iradene hayran kaldım masallaaaah sana yaaa çok güzel incelmissin az surede :) tebrik ediyorum bu iradeyle 54 olursun vallah bak diyim :)
Insallah canim zaten amacim 50 kilo olmak. Ben daha once de bu sekilde 1 ayda 20 kilo vermistim. Uzun sure almamistim. Fakat evlenince dengelerim bozuldu ve kilo almaya basladim. Dikkat etmedim. Insallah kararliyim. Simdi de vericem 1 ayda bu kilolar)
Insallah canim zaten amacim 50 kilo olmak. Ben daha once de bu sekilde 1 ayda 20 kilo vermistim. Uzun sure almamistim. Fakat evlenince dengelerim bozuldu ve kilo almaya basladim. Dikkat etmedim. Insallah kararliyim. Simdi de vericem 1 ayda bu kilolar)
Wihuu 50 miiiiii :) vallah olursun bak yazıyorum ben de 62 kiloyum bayramdan sonra kardeşimin düğünü ve giyecegim elbise baseni çıkaran bi elbise benim de belim ve ustu çok ince ama basen kalça baya geniş :)) o yüzden oturduğum yerden basen egzersizi yapıyorum regl donemimde olduğum için rahatlıkla yapıyorum yoksa ama hamile olabilirim belki diyip yapmıyorum
Ben de senin gibi evlendikten sonra kilo aldım uzunca bi tedaviyle tabi. 46 kiloyla evlendim midemdeki rahatsızlık kansızlık tansiyon düşüklüğü sebebiyle evlendikten 2 sene boyunca ilaç serum aldım bıraktıktan bir kaç ay sonra 67 kilo oldum sonra hiç birşey yapmadan 57 oldum midemdeki rahatsızlıktan dolayı. İyileşince yine kilo aldım :))) benim de zayiflamam lazım ben de günde 1 Ogün yiyorum ama çok aşırı yiyorum zayıflamak için değil eşim gün boyunca yok akşam gelince bir oturuşta tek basıma bir ekmek yiyorum bu da basen yapio ne olcak benim halim
1 ayda 20 kilooo ay cok umutlandm ben suanda. Bugun kahvaltımı fln yapmasaydm denerdim. Ama çok az yeme kısmı zor benm için. Yemişkende iftar yapar gibi abanırım kesin
Aha ayni ben. Benim esim de gece geliyor. Bekleyip onunla yiyodum. Tabi bu bende de basen yapti. Bizim orada zaten bel ince basen buyuktur. Alinca kalcadan aliriz. Verince de belden veririz maalesef.
Ben simdi 3 aylik bir korunma donemine girdim. Bu arada kilolari vereyim dedim. Esim gece yese bile yemiyorum ben.
Cunku zayifladikca mutlu oldugumu hissediyorum.
Kilolu olmak hic guzel degil.
Kıyafetler olmuyor, oturusun kalkisin hep dikkat etmek lazim.
Tabi kendime bir ödül de koydum. Allah nasip eder de 1 ayda bu kilolari verirsem hemen alisverise cikicam alicam 36 beden elbiseleri oh
Bak sabah kalkinca bir kahve ic. Kahve zaten insanin istahini kapatiyor. Benim onceden carpintim oluyordu 5 ay kahveyi biraktim. Tekrar basladim carpintim gecti sukur.
Daha sonra kendini sartlama. Inat et, hirslan. Saat 4te ye istedigini. Sonra cay ic. Su ic. Ama sekersiz ic cayini falan. Illa agzina bir sey alman gerekmiyor. Aksam da erken yat. Ben artik aksam erken yatip sabah da erken kalkiyorum. Gece hicbir sekilde yememeye ozen gosteriyorum.
Cok kisa bir zamanda etkisini goreceksin emin olabilirsin insallah..
Biz de bizim oralardaniz işte ondan böyle basenliyiz yoksa gayet güzel fizigimiz :))))) vallah çok heveslendim ben de senin gibi yapicam 36 beden olmak istemiyorum bana briseyleri hatırlatıyor o yüzden 38 candir :))))) Korunmadaysan maydanoz limon tavsiye ediyorum gun boyunca ise yaricak :) takipteyim bakalım 1 ayda hedefine ulasabilcen mi şimdiden başarılar
Zaten sabahları canım hiç yemek istemez. 4e kadar kahveyle rahat durabilirim sanırım. Benim için akşam 8-9 cok zor geciyor. Ama sanırım bu kadar hızlı verince motivasyon tavan yapar ve kilo verdiğimi gorunce kendimi tutabilirim. Ya vucut tipin aynı ben ama ben senden daha kiloluyum. Ve psikolojim bozuldu dısarı cıkasım gelmiyor. Yapıcam bu diyeti. Hatta akşam 4te cok hafif yeyip bugunden baslıyorum.
Kesinlikle basla. Aynen benim de oyle. Disari cikasim gelmiyordu. Kiyafetler usten oluyor alttan olmuyor. Kotu duruyor. E artik yeter dedim yani. Ne yersen ye hepsi ayni. Basladim 1 Nisanda. Misafirlikte falan da bozmuyorum. Hatta bugun de yemege davetliyiz ama ben sadece bana yarayan seyi cok az yiyecegim. Bir de cook yavas yemeye basladim. Agzimda cok cigniyorum. Cok cignedigim icin de istahim kaciyor :)) bu da etkili bir yontem tavsiye ederim.
Senin boy kilo kac?
Benim kilo alınca goguslerde aldı basını gitti o yuzden alttanda girmiyor ustten de girmiyor artık
160 boyum, 77 kilom
Evet vermen lazim. Benim de boy 163. Kilom 68di. Ve cok kotu gorunuyordu. Eminim sen de oyle dusunuyorsundur. Basla. Inan gunde bir ogun yeyince olmuyorsun. Zevk icin degil sadece yasamak icin ye simdilik. Verdikce de mutlu olacaksin eminim..
Tebrikler @Bilgece sen başaırsın zaten Allahın izniyleSelamlar.
Belki bilenler bilir kilolarimdan muzdariptim, bir yilda tam 20 kilo alip 68 kilo olmustum. Ne kadar diyete baslasam hemen bozuyordum. Ta ki bir arkadasimizin konusunu okuyana kadar. Kendisi 1 yilda 54 kilo vermis. Ve kilo alma hikayesi benimle ayni neredeyse.
Cok korktum ve hemen diyete basladim.
Gunde sadece bir öğün cok az yiyorum. Saat 4te ekmeksiz bir seyler yiyorum bir dahaki gun saat 4e kadar.
Simdi size baslangic olculerimi ve simdiki olculerimi yazicam.
Insallah size de umut olur.
Diyete 1 Nisanda basladim.
Baslarken olculerim :
Bel: 87
Kalca: 115
6 Nisan olculerim :
Bel: 75
Kalca: 110
Amacim:
Bel: 60
Kalca: 90
Bu kadar kisa surede bu kadar inceldim. Benim kilom 68di. Amacim 20 kilo vermek. Su an kac kiloyum bilmiyorum. Çünkü 1 ayin sonunda tartilacagim insallah. Ama kendimi hic ac hissetmiyorum. Aksine cok mutluyum bu sebeple de hic istahim yok. .
Spor da yapiyorum, gunde yarim saat eliptik bisiklete biniyorum.
Sevgiler
( Sagliksiz diyecek arkadaslar rica ederim goruslerinizi kendinize saklayin cunku ben herhangi bir besinden kismadim sadece yememden kistim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?