- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Selamlar.
Belki bilenler bilir kilolarimdan muzdariptim, bir yilda tam 20 kilo alip 68 kilo olmustum. Ne kadar diyete baslasam hemen bozuyordum. Ta ki bir arkadasimizin konusunu okuyana kadar. Kendisi 1 yilda 54 kilo vermis. Ve kilo alma hikayesi benimle ayni neredeyse.
Cok korktum ve hemen diyete basladim.
Gunde sadece bir öğün cok az yiyorum. Saat 4te ekmeksiz bir seyler yiyorum bir dahaki gun saat 4e kadar.
Simdi size baslangic olculerimi ve simdiki olculerimi yazicam.
Insallah size de umut olur.
Diyete 1 Nisanda basladim.
Baslarken olculerim :
Bel: 87
Kalca: 115
6 Nisan olculerim :
Bel: 75
Kalca: 110
Amacim:
Bel: 60
Kalca: 90
Bu kadar kisa surede bu kadar inceldim. Benim kilom 68di. Amacim 20 kilo vermek. Su an kac kiloyum bilmiyorum. Çünkü 1 ayin sonunda tartilacagim insallah. Ama kendimi hic ac hissetmiyorum. Aksine cok mutluyum bu sebeple de hic istahim yok. .
Spor da yapiyorum, gunde yarim saat eliptik bisiklete biniyorum.
Sevgiler
( Sagliksiz diyecek arkadaslar rica ederim goruslerinizi kendinize saklayin cunku ben herhangi bir besinden kismadim sadece yememden kistim )
Belki bilenler bilir kilolarimdan muzdariptim, bir yilda tam 20 kilo alip 68 kilo olmustum. Ne kadar diyete baslasam hemen bozuyordum. Ta ki bir arkadasimizin konusunu okuyana kadar. Kendisi 1 yilda 54 kilo vermis. Ve kilo alma hikayesi benimle ayni neredeyse.
Cok korktum ve hemen diyete basladim.
Gunde sadece bir öğün cok az yiyorum. Saat 4te ekmeksiz bir seyler yiyorum bir dahaki gun saat 4e kadar.
Simdi size baslangic olculerimi ve simdiki olculerimi yazicam.
Insallah size de umut olur.
Diyete 1 Nisanda basladim.
Baslarken olculerim :
Bel: 87
Kalca: 115
6 Nisan olculerim :
Bel: 75
Kalca: 110
Amacim:
Bel: 60
Kalca: 90
Bu kadar kisa surede bu kadar inceldim. Benim kilom 68di. Amacim 20 kilo vermek. Su an kac kiloyum bilmiyorum. Çünkü 1 ayin sonunda tartilacagim insallah. Ama kendimi hic ac hissetmiyorum. Aksine cok mutluyum bu sebeple de hic istahim yok. .
Spor da yapiyorum, gunde yarim saat eliptik bisiklete biniyorum.
Sevgiler

( Sagliksiz diyecek arkadaslar rica ederim goruslerinizi kendinize saklayin cunku ben herhangi bir besinden kismadim sadece yememden kistim )