• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa çok iyi ama insan içinde ...

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.098
83
33
İstanbul
Selam kızlar.

Eşim normalde bana düşkün , başbaşayken çok ilgili vs vs dir. Evde genelde keyifli vakit geçiririz . Övmek için anlatmıyorum hani durumu yorumlayın diye anlatıyorum . Ama ne zaman ki insan içine girsek bir şey oluyor. Hani onun ailesi falan değil . Arkadaş ortamı vs ya da benim ailem.. Özellikle arkadaş ortamı..Bu hafta eşimin arkadaşı karı koca başka şehirden bize kalmaya geldiler. Gayet iyi anlaştığımız bir çiftti. Onun arkadaşı hani ben karısıyla tanıştım yakın olduk falan neyse.

Sanki başbaşa olan adam gitti. Dövecek gibi bakmalar , saçmasapan terslenmeler. Mesela kahvaltıda adı aklıma gelmedi o an şeyi uzatır mısın dedım. Neyi uzatıyım ya diye çıkış yaptı. İşte üşüdüm dışarda ben sana kalın giyin demedim mi diye çıkış yaptı milletin içinde. Çocuğuyum sanki. Mangal yakmıştık dağda hani corona var çıktı demeyin . kimsenin olmadığı yerdi. Çakmak al demişti almıştım yanıma. O an düğmesine mi ne basmış çakmak çalışırken birden çalışmadı. Ben sana çalışanını al dedim dimi diye terslendi. Düzelttim verdim dedim kendin basmışsın. Bu gibi şeyler. Başbaşa yapsa susmam. Ama insanları huzursuz etmemek için misafire ayıp olmasın diye cevap veremedim Yaptığından ben utandım. Sadece soğuk yaptım kendisine. 29 yaşında insanım içinde bu şekilde olmak yaralıyor. Ne zaman bir plan yapsak hep bu şekil.... ÇOK DEFA Bu sorunumu paylaştım özür diledi haklısın dedi her defasında tekrarladı. Bunu da söyledim yine özür diledi tekrarladı.Ama artık inanmadığımı defalarca özür dileyip tekrarladığını söyledim.

He bi de insanlar da farkediyor eşimin sinirli olduğunu.. Ailem dahil. Ama başbaşa da melek üstü melek yani. Babası da annesi de böyle. Konuşma tarzları babası hep kavga eder gibi. Annesi de sert.. Ama bana böyle değildi eşim evlenmeden önce ve Başbaşayken yine değil ev işi vs yardım eder ben demeden

SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :
. Erkekler sanıyor ki bir tek kibarlığı siz istiyorsunuz biz de kibar erkek istiyoruz dedım. Ama sen madem değişemiyorsun bundan sonra ortam içerisine karışmayı düşünmüyorum seninle dedim. Ve gerçekten artık tahammüLüm bitmiş insan içinde bir duruş bırakmamasına bende. Artık arkadaşlarını ne kadar sevsem görüşmeyeceğim dedim.. Gerekirse aileme de tek gideyim diyorum... Eğer ben de gelmem diye tehdit falan ederse ?

Sizce eşim neden böyle? Ve iyi bir karar almış mıyım ? Teşekkür ederim :)

Aynı evde yüzüne bakasım bile gelmiyor. Gerektiği kadar konuşuyoruz misafirler gittiğinden beri. Bu sefer gerçekten sağlam soğudum gibi.. Hiç bir şey beklemiyorum kendisinden. Dünyaları serse 4 yıldır insan içinde yaşadığım anları geri veremeyecek ..

Selam kızlar.

Eşim normalde bana düşkün , başbaşayken çok ilgili vs vs dir. Evde genelde keyifli vakit geçiririz . Övmek için anlatmıyorum hani durumu yorumlayın diye anlatıyorum . Ama ne zaman ki insan içine girsek bir şey oluyor. Hani onun ailesi falan değil . Arkadaş ortamı vs ya da benim ailem.. Özellikle arkadaş ortamı..Bu hafta eşimin arkadaşı karı koca başka şehirden bize kalmaya geldiler. Gayet iyi anlaştığımız bir çiftti. Onun arkadaşı hani ben karısıyla tanıştım yakın olduk falan neyse.

Sanki başbaşa olan adam gitti. Dövecek gibi bakmalar , saçmasapan terslenmeler. Mesela kahvaltıda adı aklıma gelmedi o an şeyi uzatır mısın dedım. Neyi uzatıyım ya diye çıkış yaptı. İşte üşüdüm dışarda ben sana kalın giyin demedim mi diye çıkış yaptı milletin içinde. Çocuğuyum sanki. Mangal yakmıştık dağda hani corona var çıktı demeyin . kimsenin olmadığı yerdi. Çakmak al demişti almıştım yanıma. O an düğmesine mi ne basmış çakmak çalışırken birden çalışmadı. Ben sana çalışanını al dedim dimi diye terslendi. Düzelttim verdim dedim kendin basmışsın. Bu gibi şeyler. Başbaşa yapsa susmam. Ama insanları huzursuz etmemek için misafire ayıp olmasın diye cevap veremedim Yaptığından ben utandım. Sadece soğuk yaptım kendisine. 29 yaşında insanım içinde bu şekilde olmak yaralıyor. Ne zaman bir plan yapsak hep bu şekil.... ÇOK DEFA Bu sorunumu paylaştım özür diledi haklısın dedi her defasında tekrarladı. Bunu da söyledim yine özür diledi tekrarladı.Ama artık inanmadığımı defalarca özür dileyip tekrarladığını söyledim.

He bi de insanlar da farkediyor eşimin sinirli olduğunu.. Ailem dahil. Ama başbaşa da melek üstü melek yani. Babası da annesi de böyle. Konuşma tarzları babası hep kavga eder gibi. Annesi de sert.. Ama bana böyle değildi eşim evlenmeden önce ve Başbaşayken yine değil ev işi vs yardım eder ben demeden

SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :
. Erkekler sanıyor ki bir tek kibarlığı siz istiyorsunuz biz de kibar erkek istiyoruz dedım. Ama sen madem değişemiyorsun bundan sonra ortam içerisine karışmayı düşünmüyorum seninle dedim. Ve gerçekten artık tahammüLüm bitmiş insan içinde bir duruş bırakmamasına bende. Artık arkadaşlarını ne kadar sevsem görüşmeyeceğim dedim.. Gerekirse aileme de tek gideyim diyorum... Eğer ben de gelmem diye tehdit falan ederse ?

Çift karakterlı o zaman.Yada aşagılık kompleksı var kendını kanıtlamaya mı calısıyor acaba bılemedım.

İnsan içinde kendini nimetten saymış. Sen de tersleseydin, nasıl oluyormuş görseydi.

Geçen ay baska bir cift arkadasimizla gorustugumuzde ben de tersledim. Hic bir sey degismedi. Olan sadece o insanlara bir de ben rezil ettim kendimizi. Basbasa altta kalmam. Ama adami degistirmiyor ki benim altta kalmamam.

Arabada bir şey unutsam ben sana unutma demedim mi ben sana dikkat et demedim mi der . Ölsem gitsem ben sana demedim mi der o derece yani. Başkasınin eşine bakıyorum karısı demeden arabaya gidiyor alıp geliyor atıyorum.

Ailemdeki her erkek çok kibar ve anlayıslı. Abim eniştem vs vs.. Tamam eşimin de onlara nazaran iyi huyu var ama. Ortam içerisinde çok yaraladı bu huyu.

Başkalarının yanında sizden üstün olduğunu, ilişkide baskın tarafın kendisi olduğunu ispat etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Ben olsam rezil olmaktan çekinmeden bozarım, gerekirse başkalarının yanında rezil ederim. Belki böyle öğrenir.

O kadar denedim ki. Kendi ailem bizim kız çok sinirli psikolojisi bozuk dedi....

Başkalarının yanında sizden üstün olduğunu, ilişkide baskın tarafın kendisi olduğunu ispat etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Ben olsam rezil olmaktan çekinmeden bozarım, gerekirse başkalarının yanında rezil ederim. Belki böyle öğrenir.

Ha sey dedim kendi yakamıyor da bana suç buluyor dedim. Ama desem ne olacak? Ben huzurlu sakin bir an istiyorum millet icinde de.. Suratım hep kendi ailemin yanında bu huyundan dolayı bozuk.. Ablam da bu karakterde eşine. Abartıyorsun diyor. Ben de böyleyim diyor. Sanki iyi bi şeymiş gibi.

O kadar denedim ki. Kendi ailem bizim kız çok sinirli psikolojisi bozuk dedi....

Alttan almaya devam ederseniz de hiçbir şey değişmeyecek. Sizin bulduğunuz çözüm, yani arkadaş ve aile ortamlarında birlikte olmamak da uzun süre surdurebileceginiz bir yöntem değil. Saglam bir rest çekin bence. Ve restinizin arkasında durun.

Alttan almaya devam ederseniz de hiçbir şey değişmeyecek. Sizin bulduğunuz çözüm, yani arkadaş ve aile ortamlarında birlikte olmamak da uzun süre surdurebileceginiz bir yöntem değil. Saglam bir rest çekin bence. Ve restinizin arkasında durun.

Nasıl bir rest? İşte restim her yere tek gitmekti.

Sen niye terslemiyorsun 🤔 ben normalde kimsenin yanında eşimle tartışmam ama eşimde zaten hiç bu tarz benle konuşamaz konuşsa içimde ki canavarın çıkacağını iyi bilir rezil olur bidaha zatem yapamaz :KK66:

O kadar tersledim o kadar tersledim ki arkadasim. Ruh hastasi damgasi bile yedim. İnsanlar sevdigim insanlar bari bunlara yapmyiyim dedim. Ama cevap verince de her sey igrenc benim açımdan vermeyince de... ikisi de aynı sonuc. Adam özür diliyor haklisin diyip öpüyor sariliyor. Pat bir dahakine yine AYNİ. Şaka gibi..

Bu sizi de zor durumda bırakır. Hem de birşeyler paylasmadikca iyice sogursunuz. Bana bir kez daha böyle davranirsan seni herkesin içinde rezil ederim gibi birşey düşündüm ben.

Denedim bunu ve ettim de. Ama aynı sonuç. Zaten artık son raddedeyim diye boşuna demiyorum.

Selam kızlar.

SONUÇ OLARAK KENDİSİNE :

Herkesin özüne farklıdır bu tipler bizde esimle evde ıyiyiz ama bi ortama girdik mi ciddi takintalari var sert yapıyor hep yok özellikle ortamda babası babam hariç bi erkek varsa gecen eniştesinin yanından cikinca oda genç biri neyse ciktik evden duzgun otur nebiçim giyinmişsin falan demeye basladi evden cikarken gorsun nasil giyindigimi ben degisik bisey gymedim bunlari 2yildir giyiyorum smdi yine sorun yaptin falan derkwn bagirisiyoruz tabi bu sebeptwn ilk kavga degildi en son arabayı yumrukluyordu kiskaniyo olamazmiyim dedi sacma salak hareketler bende anlam veremiyorum kiskanclk olsa 2yil öncede kiskanrdi ne bu dışarıya karşı sert görünme halleri çözen varsa bende okuyayim

Back
X