Anne babasından gördüğü için öyle. Siz anlatırken, kesin ailesinden böyle gördü diye düşünüyordum ki zaten annesi babası da böyle demişsiniz. Ne yazık ki biz insanlar ailemizde ne görürsek onu kanıksayıp onlar gibi oluyoruz. O yüzden bi yardım alın derim. Kendi kendine zor düzelir bu durum.
İnsan içinde rencide edilmekten kimse hoşlanmaz, küçücük dediğimiz bir çocuk bile. Üstelik siz eşsiniz.
Eşimde de tam tersi bi anne baba vardı. Anne baskın sert baba mülayim. Annesinin babasını ezdiğini gördükçe kendince bir savunma mekanizması geliştirip ben böyle olmuycam demiş. Ben annesi gibi bir kadın olmamama rağmen o da yalnız olduğumuz ve benim ortamım dışındaki yerlerde tam bir hödüktü. Sizin gibi defalarca konuştum bazen kabul etti çoğu zamansa hayır sana öyle geliyor deyip hatasını kabul etmedi.
Bende aynı hareketleri yapacağımı söyledim. Bir iki üç derken utana bozula hatasını anlar oldu. Hatta babam bikaç defa uyardı beni eşimin yanında, bende o beni ailesinin yanında rezil ediyor uyarmama rağmen üstelik ailesi bundan zevk alıyor, nasıl oluyormuş bi tadına varsın istedim dedim. Annem de babama karışma haketmiş damat dedi
Velhasılı bazen onun ortamlarına girmedim bazen bende onun bana yaptığını yaptım, hatta ailesinin yanında falan bana bunu yaptığında altta kalmadım kimse de gıkını çıkaramadı.
Böyle böyle toparladı, şimdi evin içinde nasılsa her yerde aynı çok şükür. Ama ben yıprandım onun bu kafasını değiştirene kadar. O yüzden kestirme yoldan yardım alın derim.