Video yu paylasirmisiniz:))Herkese günaydınlarr.arkadaşlar 12 gün boyunca ecenin videosundaki hareketi yaptım sonuç harika. Kıvrımlarım daha bi ortaya çıktı basenim toparlandı kendimi kadın kadın görmeye başladım o yandaki kulaklar(basenler) bariz şekilde küçüldü. 1 aya tamamladığımdaki sonucu hayal bile edemiyorum. Hoşçakalın canlar
Merhba arkadaşım. Alman gereken bir adet plates bandı (decalthlon dan aldım ben sarı renkli olandan) birde youtube dan ecenin 6 dk lık basen videosunu açman. Sonrada karşına alıcaksın o videoyu maksimum 15 dk. 1 ay devam et. Basen masen bişeycik kalmıyor zaten hareketler belden aşağısını çalıştırıyor. Fena yakıyor ilk başlarda. sonra alışıyorsun.kolay gelsin takıldığın bişey olursa buralardayımYa benimde hem basenlerim hem baldirlarim çok kalın dizlerim ise bacarima göre ince giydiğim dar kumaş pantolonlar hep dizden bol baldır ve basenlerden dapdar oluyo . Baldır ne yaptıysam gitmedi bu hareketleri yapayım bende bari badem gitsin. Çok sağol canım paylaştığın için . Daha harekete bakmadım özel bi aleti var mı almamız gereken ??
canim video 6 dakikalik diyosun ya iki kere mi yapacagiz videoyu her gün? ? bi de bundan baska spor yaptin miMerhba arkadaşım. Alman gereken bir adet plates bandı (decalthlon dan aldım ben sarı renkli olandan) birde youtube dan ecenin 6 dk lık basen videosunu açman. Sonrada karşına alıcaksın o videoyu maksimum 15 dk. 1 ay devam et. Basen masen bişeycik kalmıyor zaten hareketler belden aşağısını çalıştırıyor. Fena yakıyor ilk başlarda. sonra alışıyorsun.kolay gelsin takıldığın bişey olursa buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?