Alt bedenim 40kaç bedensiniz, alt bedende kaç giyiyorsunuz bilmiyorum ama bence siz takıntı yaptığınız için güzel durmadığını düşünüyorsunuz
34-36 ya göre fazla evet ama eminim güzel görünüyorsunuzdur.Alt bedenim 40
Abartili bir genislik değil. Takinti yapmissiniz. Basen genisligine çok bir çözüm yok maalesef. Kilo verip düzenli egzersizle sıkilasip derli toplu bir goruntu elde edebilirsiniz ama dar bir goruntu elde edemeZsiniz. Leslie sansóne u biliyorsunuzdur, kadin 30 yıldır aktif spor yapıyor dünyaca unlu yürüyüş ekolunun kurucusu, incecik aslında ama basenleri maşallahAlt bedenim 40
Yakışıyor ama ben mesela ince bi pantolon giyince rahatsız oluyorum etrk ceket rahatlık sağlıyor34-36 ya göre fazla evet ama eminim güzel görünüyorsunuzdur.
benim üst 34, alt 36-38 daha orantısız duruyorum. eskiden umursardım saklardım filan artık umrumda değil.
üstüne gidin bence konunun dar triko elbiseler+topuklu ayakkabı vs. sizin vücut yapnıza çok yakışır.
dende Baseni olmayan kadınlad için keşke benimde öyle olsadiyorum40 bedene girebilen bir basen geniş değildir. Basen güzel bişey ayrıca çok kadınsı, çok seksi. Keşke benim de olsaydı
Kalçalarım da varAbartili bir genislik değil. Takinti yapmissiniz. Basen genisligine çok bir çözüm yok maalesef. Kilo verip düzenli egzersizle sıkilasip derli toplu bir goruntu elde edebilirsiniz ama dar bir goruntu elde edemeZsiniz. Leslie sansóne u biliyorsunuzdur, kadin 30 yıldır aktif spor yapıyor dünyaca unlu yürüyüş ekolunun kurucusu, incecik aslında ama basenleri maşallahbedeninizi Sevip kabullenin bence
Ikisi kombo olarak geliyor zaten geneldeKalçalarım da varbasenle kalça aynı şey değil
üzerine şık bol bir gömlek giyip pantolon içinde+kemerle çok güzel olur. ben öyle yapıyorumYakışıyor ama ben mesela ince bi pantolon giyince rahatsız oluyorum etrk ceket rahatlık sağlıyor
herkes farklı dertten muzdarip işte ben de en dekolteli kıyafeti de giysem açık durmuyor, bikini üstü, sütyen hep en küçük bedeni alıyorum dümdüzÜst bedenin büyük olması daha kötü. Sutyen alırken güzel bir modelin senin bedeninde olması çok zor. Üstüne bikini alırken olabildiğince gizlemek zorundasın, en kapalı modelleri alsan bile dik dik taciz edercesine bakan erkekler oluyor. Sizinki yine toplumda normal görülüyor. Birçok kadın geniş kalçalı.
Baseni en iyi eriten şey yüzmek oda her zaman imkan olmuyor. Üst bedeniniz 34-36 değilse kötü durmuyodur. Benim benim incedir 5kg versem 4ü belden gider basenler dururkızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
aynen yaaaaIkisi kombo olarak geliyor zaten genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?