- 14 Eylül 2014
- 1.899
- 3.596
- 333
Çocuk doğuran kadar olmadı.Duzenli yaptım.Zaten genel olarak sağlıklı beslenen biriyim.Ama o dönem un ve paket gıda sıfıra yakındı.Spor yaptığım için canım da cekmezdi hiç.Ah gidi günler ah !yani azmetmek lazım sporu bıraktığınız oldu mu hiç ben istikrar sağlamıyorum
bence düşündüğünüzden daha güzel gösteriyor basen sizi.Sezin karamese de basenli bi kadın giyim tarzına bakabılırsınız onun uzun elbıseler cok yakısıyodu mesela onakızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
Ay basenli kadınlar bal olsaymis yaaaaa ben o kadar cekici buluyorum ki alt bedeni geniş olan hanımları.kızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
baya takıntı olmus sizdekızlar merhaba buraya yeni üye olurken ta kaç sene önce yine böyle bir konu açmıştım hala aşamadım, benim basenlerim var geniş ve işte rahatsız oluyorum ben işte hep ceket giymek zorunda hissediyorum bugün pantolunu ceketsiz giydim yine yerimden kalkmak istemiyorum ben mi abartıyorum yoksa insanların bakışları mı benim bunu aşmama sebebiyet vermiyor anlamadım , etek giymek daha iyi bu arada kamufle ediyor ama bu seferde bacaklara bakıyorlar , bıktım cidden
yani evet aşırı zayıf olmak güzel bişey değil ama çok şükürÇok zayıfım ve zayıf kadın her istediğini giyemiyor. Olmuyor yakışmıyor yani. Yine vücut tipimize uygun olanı seçerek giyinmemiz gerekiyor.
Bence de ,kesinlikle katılıyorum.Elma tipi olmaktansa armut tipi olmak her zaman daha kadınsıdır. Eğer elma tipiyseniz ,squat ,pilates ile kas yapıp o bölgeleri genişletme şansı olabiliyormuş.40 bedene girebilen bir basen geniş değildir. Basen güzel bişey ayrıca çok kadınsı, çok seksi. Keşke benim de olsaydı
evet ben tam olarak armut olabilirimBence de ,kesinlikle katılıyorum.Elma tipi olmaktansa armut tipi olmak her zaman daha kadınsıdır. Eğer elma tipiyseniz ,squat ,pilates ile kas yapıp o bölgeleri genişletme şansı olabiliyormuş.
Alt bedenim 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?