başı aşağı dönen bebeklerin tekmeleri?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
31. haftamda bebeğin başı dönmemişti. 33. haftamdayım şimdi. bikaç gündür tekmeleri göbek deliğimin etrafında hissedıyrum.bazen yan taraftan da vuruyo. sizce dönmüş müdür yoksa dönseydi tekmeler gbek deliğinden daha yukarıdan mı hissedilirdi

canım bebiş her an dönüyor benimki 32.haftada dönmüştü 1 hafta öyle kaldı tekrar başı yukarı çıktı
şimdi tekrar başı aşağıda ben göbek deliğimin etrafında değilde daha yukarda hissediyorum neredeyse göğüslerime deyiyo bazen korkuyorum ağzım çıkacak ayakları diyeAllah yardımcımız olsun

canım ben de aynı senın gıbı 31. haftamda gıttığımde dönmemişti,şu an 33. haftamdayım,dün ilk kez tekmelerini yanda ve göbek deliği etrafında hissettım.Doktora gıtmeme 10 gun var ama çok merak edıyorum döndümü diye...
Senın haftan benden 1 hafta daha fazla sanırım gittin mi doktora dönmüş mü bebeğin?

ahftaya nst ye bağlanacağım.o zaman bi sorayım doktora veya hemşirelere.belki göbek şeklinden falan anlarlar. ama hıçkırıklarını aşağılarda hissediyorum.bakalım hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…