• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başı sıkışan herkesin eşimi aramasından çok sıkıldım

Esin guleryuzludur iyi niyetlidir cevredeki insanlarda cekinmeden herseyi ona soyluyolardir
Zira bnm esimde ayni bnmde ruhum daraliyor
dunyada baska insan kalmamis gibi kimin isi olsa esime diyor ogullarina demezler esime derler seni cok iyi anliyorum insallah hayir demeyi ogrenirler yoksa bu sorunun cozulecegini sanmiyorum
Ben de korkmaya başladım canım aynı benimki de güler yüzlü yardımsever kendi çocuğunu aramaz nişanlımı çağırırlar

Is hastane olunca Kuplere binmek saçma zaten 7 katta olsa 77 katta olsa hasta birini zor durumda kalan birini bende hastaneye götürürüm. Ha bana gelene kadar 10 kişi var da demem. Insanlik ölmedi. . Karistirmisim sizi k.bakmayin.

Önemli değil ama çok acil bir durum olsa kırk dk mesafeden eşim aranmazdı yakından biri bulunurdu ama gene de bir şey dememiştim eşime...

Gece kendi telefonunu da eşinin telefonunu da sessize alsan.Eşinede gece tlf çalınca rahatsız oluyorum, korkuyorum işi olan gündüz arasın dersin.

Bence asıl mesele eşinizin bu durumdan rahatsız olup olmaması. Eğer rahatsız değilse bu onun iyi huylu ve yardımsever bir insan olduğunu gösteriyor. Siz de kullanıldığını düşünüyorsunuz muhtemelen ama fikrinizi belirtmekten öteye geçemezsiniz, bu durum karaketiyse.

Ben de korkmaya başladım canım aynı benimki de güler yüzlü yardımsever kendi çocuğunu aramaz nişanlımı çağırırlar
Yani bizde insanız birinin başı sıkıştığında bana 2si1arada şu işim çıktı bana yardım eder misin demesinden hiç gocunmadım bu güzel bir şey fakat gerçekten yardıma ihtiyaç olunduğunda...bazıları yardımı geçtim özel işini yaptırıyolar.

valla ben hastayken bile kocamı işinden çağırıp gel beni hast götür demem değil ki kv komşusuna gidecek oldu canım ,

kocan göz dagı veremıyorsa sen vereceksın canım ufak ufak , eve geldiğinde tlf sesini kıs , kapat , cvp aramayı sil ,

önünü kesmiş olursun

Gece kendi telefonunu da eşinin telefonunu da sessize alsan.Eşinede gece tlf çalınca rahatsız oluyorum, korkuyorum işi olan gündüz arasın dersin.
Gece pek tel çalmaz ilk oldu..... eşim gün içinde kapatır bazen sessize alır yada.

Yani bizde insanız birinin başı sıkıştığında bana 2si1arada şu işim çıktı bana yardım eder misin demesinden hiç gocunmadım bu güzel bir şey fakat gerçekten yardıma ihtiyaç olunduğunda...bazıları yardımı geçtim özel işini yaptırıyolar.
Aynen canım ben de onu diyorum yoksa hastalık falan ben kendim de yardım ederim

bence fazla korumacı davranıyorsun. eşin saf bir adam değil anladığım kadarıyla. iyi niyetliyle kullanmaya çalışanı anlıyormuş işte. e bu devirde başın sıkışınca arayacak insan bulmak çok zor. ne güzel yardımsever bir eşin var, dilerim hiç bozulmaz.

bence fazla korumacı davranıyorsun. eşin saf bir adam değil anladığım kadarıyla. iyi niyetliyle kullanmaya çalışanı anlıyormuş işte. e bu devirde başın sıkışınca arayacak insan bulmak çok zor. ne güzel yardımsever bir eşin var, dilerim hiç bozulmaz.
Yardımı geçtim özel işini yaptırıyor bazıları.. eşim anlamıyor yardım ettiğini sanıyor

Merhaba kızlar
Dün gece uyuyorduk gece 2 gibi eşimin telefonu çaldı

Teyzesi aradı bulunduğumuz şehire geliyormuş burada da oğluyla kızı var oğlu alacakmış normalde kadını işi çıkmış sabah 6 gibi terminalde olurum beni al diyor gitti eşim de saat 5 de uyanıp
Kadının damadı da var o alsın madem oğlunun işi çıkmışsa
Ayrıca kadın sabah vakti geliyor sabah ne işi olacaksa hadi gün içi olsa anlıcam ayrıca bir sürü akrabalar var kardeşler yeğenler burada ama her zaman eşim aranıyor eşim isteniyor
Bu ve bunun gibi daha çooooooook.....

Amcası için buradan 8 saat uzaklıkta yola gitti bir iş için ki adamın bir sürü yeğeni var onlara söylesin bu adam artık evli barklı diye düşünen yok tamam kocam bana bağımlı olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evli bir adamın da bir düzeni vardır değil mi bekar değil , gitsin yardım etsin ihtiyaç oldu mu da ama her şey de eşim eşim ben sıkıldım artıkkk.......

2 kez de istanbula gitmişlerdi
Geçen komşularının çocuğu hastalanmış gene eşim arandı bir kez daha aramışlardı götürmüştü eşim. yani kaynanamın komşusu oluyor. bize arabayla yarım saat kırk dk mesafede oturuyorlar eşime gelene kadar hiç mi kimse yok . ben halden anlayan biriyim ama eşim aranana kadar mahalleden başka birine ricada bulunulabilir vs vs çok acilse taksi çağrılabilir

Kuzeninin canı sıkkın oluyor gel beni gezdir oğlumla avmye götür
Gel beni al evden sıkıldım

Bunun gibi şeyler...... bunlar sadece bir kaç örnek...

Eşime kaç kez dedim kendini kullandırma o da ben yardım ediyorum kullandırmak değil bu ben kurnaz bir insanım kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlarım. kötü niyetli olana yardım etmem ama gerekene de ederim insanlık vazifem hem yardım etmezsem yarın öbür gün zor durumumuz olsa kimse gelip kapımızı çalmaz vs vs.

Tuhaflık bende mi sizce kimse olmasa tamam gitsin eşim de her şeyde eşim aranıyor bende insanım halden anlayan biriyim ama eşimin kullanıldığını düşünüyorum o kabul etmiyor tabi...
Benim de hoşuma gitmez böyle şeyler, hatta çok sinirlenirim ama eşiniz memnunsa halinden yapabileceğiniz bir şey yok. Ancak gece vakti gelen telefon yüzünden uykunuz bölündüğü için rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz. Belki bu sayede akrabalarına ölüm kalım meselesi olmadıkça belli bir saatten sonra aramamalarını söyler.

Ayrıca da araban mı var derdin var. Milletin başkalarının arabasına güvenmesine acayip gıcık oluyorum. Bende de araba olmasa ne yapacaktın onu düşün ve uygula diyesim geliyor.

Bende evlendikten sonra düzelir diye ummuştum ... gerçi eskiden daha çoktu evlenmeden yani ama genede devam ediyor .gerçekten eşime ihtiyaç olsa anlarım bende giderim gerekirse ama başkaları varken her zaman eşim aranıyor.
iste ilk baska susmasaydın simdi alısmıs artık esin diceksin ki sen artık tek degilsin yani annenin komusu icin gece uykum bölünemez benim hatta kaynanan diceksin ki kız kardesine anlatsın dert yanar muhtemelen anne sizin yuzunuzden kavga edelim onu mu istiyosun de baktık gıcık tipler alem icin oglun uykudan uyanıyo hicmi acımıyosun de cırla gitsin

Merhaba kızlar
Dün gece uyuyorduk gece 2 gibi eşimin telefonu çaldı

Teyzesi aradı bulunduğumuz şehire geliyormuş burada da oğluyla kızı var oğlu alacakmış normalde kadını işi çıkmış sabah 6 gibi terminalde olurum beni al diyor gitti eşim de saat 5 de uyanıp
Kadının damadı da var o alsın madem oğlunun işi çıkmışsa
Ayrıca kadın sabah vakti geliyor sabah ne işi olacaksa hadi gün içi olsa anlıcam ayrıca bir sürü akrabalar var kardeşler yeğenler burada ama her zaman eşim aranıyor eşim isteniyor
Bu ve bunun gibi daha çooooooook.....

Amcası için buradan 8 saat uzaklıkta yola gitti bir iş için ki adamın bir sürü yeğeni var onlara söylesin bu adam artık evli barklı diye düşünen yok tamam kocam bana bağımlı olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evli bir adamın da bir düzeni vardır değil mi bekar değil , gitsin yardım etsin ihtiyaç oldu mu da ama her şey de eşim eşim ben sıkıldım artıkkk.......

2 kez de istanbula gitmişlerdi
Geçen komşularının çocuğu hastalanmış gene eşim arandı bir kez daha aramışlardı götürmüştü eşim. yani kaynanamın komşusu oluyor. bize arabayla yarım saat kırk dk mesafede oturuyorlar eşime gelene kadar hiç mi kimse yok . ben halden anlayan biriyim ama eşim aranana kadar mahalleden başka birine ricada bulunulabilir vs vs çok acilse taksi çağrılabilir

Kuzeninin canı sıkkın oluyor gel beni gezdir oğlumla avmye götür
Gel beni al evden sıkıldım

Bunun gibi şeyler...... bunlar sadece bir kaç örnek...

Eşime kaç kez dedim kendini kullandırma o da ben yardım ediyorum kullandırmak değil bu ben kurnaz bir insanım kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlarım. kötü niyetli olana yardım etmem ama gerekene de ederim insanlık vazifem hem yardım etmezsem yarın öbür gün zor durumumuz olsa kimse gelip kapımızı çalmaz vs vs.

Tuhaflık bende mi sizce kimse olmasa tamam gitsin eşim de her şeyde eşim aranıyor bende insanım halden anlayan biriyim ama eşimin kullanıldığını düşünüyorum o kabul etmiyor tabi...

Arabanizi satin derim. Bi muddet almayin araba. Bu isler boyle maalesef. Arabayi satin bakalim esinizin ihtiyacina kim gelecek. Boyle gozunu acabilirsiniz ancak

maddi olarak da yardım ediyor mu, özel işlerini yaptırmak derken? arabasını kullanır bazıları kendini bir yerlere bıraktırır hep mesela, öyle bir şey mi ya da ?

Maddi olarak yardım ettiği oldu ama epey oldu aradan zaman geçti şuan bilmiyorum ediyorsa söylerdi . konuda kuzeninin örneğini vermiştim canı sıkılıyormuş avmye götürsünmüş, yada mesela düğüne gittiğimizde bırakıyor onu bunu evine, geçen gittik akrabasının düğününe gene birileri rica etti eve götürmesi için(gelişte nasıl geldilerse), onları bırakıp gelince de bizi götürecekti ( kv görümceler ben) aradan geçti 1 saat gelmedi aradı geç kalcam dedi yolda durmuşlar yemek yiyorlarmış acıkmış o şahıslar görümcem de hamile bir de küçük çocuğu var durmuyor arabası da yok eşinin biz de taksiye bindik gittik beklmedik .... mesela bunlar sadece örnek düşünsem daha gelir aklıma ....

iste ilk baska susmasaydın simdi alısmıs artık esin diceksin ki sen artık tek degilsin yani annenin komusu icin gece uykum bölünemez benim hatta kaynanan diceksin ki kız kardesine anlatsın dert yanar muhtemelen anne sizin yuzunuzden kavga edelim onu mu istiyosun de baktık gıcık tipler alem icin oglun uykudan uyanıyo hicmi acımıyosun de cırla gitsin
Susmadım ki eşime her zaman söyledim kendini kullandırma diye...kaynanama yada ona buna bir şey söyleyip onları da karıştıramam konuya ....

Maddi olarak yardım ettiği oldu ama epey oldu aradan zaman geçti şuan bilmiyorum ediyorsa söylerdi . konuda kuzeninin örneğini vermiştim canı sıkılıyormuş avmye götürsünmüş, yada mesela düğüne gittiğimizde bırakıyor onu bunu evine, geçen gittik akrabasının düğününe gene birileri rica etti eve götürmesi için(gelişte nasıl geldilerse), onları bırakıp gelince de bizi götürecekti ( kv görümceler ben) aradan geçti 1 saat gelmedi aradı geç kalcam dedi yolda durmuşlar yemek yiyorlarmış acıkmış o şahıslar görümcem de hamile bir de küçük çocuğu var durmuyor arabası da yok eşinin biz de taksiye bindik gittik beklmedik .... mesela bunlar sadece örnek düşünsem daha gelir aklıma ....
Ohooo. Milletin keyfi için sizi bekletmesi çok ayıp olmuş. Madem ki yemek yemek istediler, restauranta bırakıp sizi almaya gelecekti. Başkasına yardım edicem diye sizi mağdur ediyorsa abartmış demektir.

Cok uzun sure degil zaten bikac ay arabasiz kalin. Amac bi erkege ihtiyac halinde kimse kendisine yardim etmeyecegni gostermek. Sen ne kadar hoslanmadigini belirtsende anlamazlar. Yasayinca daha az ailesyle akrabasiyla iliski kurar.
Eşime ne dicem seni aramasınlar senden birşey istemesinler diye arabayı sat mı dicem :halay:

Back
X