Merhaba kızlar
Dün gece uyuyorduk gece 2 gibi eşimin telefonu çaldı
Teyzesi aradı bulunduğumuz şehire geliyormuş burada da oğluyla kızı var oğlu alacakmış normalde kadını işi çıkmış sabah 6 gibi terminalde olurum beni al diyor gitti eşim de saat 5 de uyanıp
Kadının damadı da var o alsın madem oğlunun işi çıkmışsa
Ayrıca kadın sabah vakti geliyor sabah ne işi olacaksa hadi gün içi olsa anlıcam ayrıca bir sürü akrabalar var kardeşler yeğenler burada ama her zaman eşim aranıyor eşim isteniyor
Bu ve bunun gibi daha çooooooook.....
Amcası için buradan 8 saat uzaklıkta yola gitti bir iş için ki adamın bir sürü yeğeni var onlara söylesin bu adam artık evli barklı diye düşünen yok tamam kocam bana bağımlı olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evli bir adamın da bir düzeni vardır değil mi bekar değil , gitsin yardım etsin ihtiyaç oldu mu da ama her şey de eşim eşim ben sıkıldım artıkkk.......
2 kez de istanbula gitmişlerdi
Geçen komşularının çocuğu hastalanmış gene eşim arandı bir kez daha aramışlardı götürmüştü eşim. yani kaynanamın komşusu oluyor. bize arabayla yarım saat kırk dk mesafede oturuyorlar eşime gelene kadar hiç mi kimse yok . ben halden anlayan biriyim ama eşim aranana kadar mahalleden başka birine ricada bulunulabilir vs vs çok acilse taksi çağrılabilir
Kuzeninin canı sıkkın oluyor gel beni gezdir oğlumla avmye götür
Gel beni al evden sıkıldım
Bunun gibi şeyler...... bunlar sadece bir kaç örnek...
Eşime kaç kez dedim kendini kullandırma o da ben yardım ediyorum kullandırmak değil bu ben kurnaz bir insanım kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlarım. kötü niyetli olana yardım etmem ama gerekene de ederim insanlık vazifem hem yardım etmezsem yarın öbür gün zor durumumuz olsa kimse gelip kapımızı çalmaz vs vs.
Tuhaflık bende mi sizce kimse olmasa tamam gitsin eşim de her şeyde eşim aranıyor bende insanım halden anlayan biriyim ama eşimin kullanıldığını düşünüyorum o kabul etmiyor tabi...