• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başı sıkışan herkesin eşimi aramasından çok sıkıldım

Ohooo. Milletin keyfi için sizi bekletmesi çok ayıp olmuş. Madem ki yemek yemek istediler, restauranta bırakıp sizi almaya gelecekti. Başkasına yardım edicem diye sizi mağdur ediyorsa abartmış demektir.
Ama yedikten sonra da evlerine götürmesi lazım orada bırakamaz asla eşim gerçi eve gidiyorlar evde yemek olmasa da yiyecek karın doyuracak şey illa bulurlardı , abartmıştı gerçekten o gece....

Eşime ne dicem seni aramasınlar senden birşey istemesinler diye arabayı sat mı dicem :halay:

Hayir tabiki bi ust model arabayi aklina sokabilirsin. Az borca sokmaya calis. Benim ailemde de senin gibi durumla karsilasan vardi. Adama anlatamadi esi. Arabayi satinca adam ortada kaldi sonradan anladi kullanildigini. Erkekler lafla anlamiyo maalesef yasayinca anliyolar.

Hayir tabiki bi ust model arabayi aklina sokabilirsin. Az borca sokmaya calis. Benim ailemde de senin gibi durumla karsilasan vardi. Adama anlatamadi esi. Arabayi satinca adam ortada kaldi sonradan anladi kullanildigini. Erkekler lafla anlamiyo maalesef yasayinca anliyolar.
Arabayı evlendikten sonra aldık yani 7 ay falan oldu yeni araba o yüzden o iş yaş:KK53:

Arabayı evlendikten sonra aldık yani 7 ay falan oldu yeni araba o yüzden o iş yaş:KK53:

O zaman telefon kullanimini azalt. Benim esiminde ailesi yada akrabasi ariyo bazen bakmiyo ozellikle :KK76: bir iki gun sonra donuyo bu duruma alistirmak gerek o zaman

Karışmamanızı öneririm siz kötü olursunuz. Koca adam kullanıp kullanılmadığına kendi karar versin.
Eşiniz yumuşak yüzlü ve hayır diyemediğinden oluyor. Onlarda eşinizin geri çevirmeyeceğini biliyor.
Her ailede vardır böyle hep aynı kişi yardıma koşar.

Eşiniz kaç yaşında? Niye anlamasın ki, belki böylesi hoşuna gidiyordur? Size sitem ettiği oldu mu hiç?
27 yaşında. bir iki kez off puff şimdi kim uğraşacak dediği oldu ama sanırım arkadaşlarıyla alakalıydı ama seve seve gidiyor...

Is hastane olunca Kuplere binmek saçma zaten 7 katta olsa 77 katta olsa hasta birini zor durumda kalan birini bende hastaneye götürürüm. Ha bana gelene kadar 10 kişi var da demem. Insanlik ölmedi. . Karistirmisim sizi k.bakmayin.
allahini seversen 40 dk yoldan acil hasta için adam mi çağrılır ambulans denen bir şey var acil durumlarda demek ki acil bir durum yok ki ambulans yerine arkadaşın eşi cagriliyor 10 15 dk mesafe olsa haklısın ama 40 dk nedir ya lüzumsuzluktan başka bişey değil

Bu arada benim eşimde de aynı durum var. İlk zamanlar söyleniyordum. Artık önemsemiyorum.
Hastaneden randevu alamadım alır mısın
Laboratuvar sonuçlarımı görüntüleyemiyorum gelir misin
Aldığım bazada sorun var firmayı arar mısın
Marketten x almayı unuttum bir ara alıp bırakır mısın
Diyetisyene gideceğim gelir misin
Uçak bileti alacağım kartım limit vermedi sen alır mısın
Liste uzayıp gider.
Ben artık bıraktım. Ne hali varsa görsün diyorum.

27 yaşında. bir iki kez off puff şimdi kim uğraşacak dediği oldu ama sanırım arkadaşlarıyla alakalıydı ama seve seve gidiyor...
Çoğu kişi düğün dönüşü (muhtemelen geç bir saat olacağı için) aracı olmayan birine yardım eder ama bundan hoşlanmasa eşi ve küçük çocuğu olan hamile kız kardeşi onu beklerken yardım ettiği kişileri bir de yemeğe götüremez...
Yardım etmekten belli ki çok hoşlanıyor. Uykusunu saat 5te bölebilecek kadar hem de...

Eşin halinden memnunsa yapacak bir şey yok.

Susmadım ki eşime her zaman söyledim kendini kullandırma diye...kaynanama yada ona buna bir şey söyleyip onları da karıştıramam konuya ....
valla sen susarsan esin böyle gecenin 3 inde 5 inde gider kaynanan söyle kızkardesin lütfen damadını arasın yegenii aramasın gece vaktı ne münasebet de hele hele komsusu icin beni arasa hayatta esimi yollamam gerekirse cıngar cıksın yoksa sizi aramaya devam ederler

Benim bir arkadasim da boyleydi cok yardim severdi. Ama onu getirmekten bunu goturmekten coluk cocuga vakti kalmiyordu. Yenge hanim bosadi en sonunda. Arkadas benim arkadasim ama yengeye de haksiz diyemem.

Merhaba kızlar
Dün gece uyuyorduk gece 2 gibi eşimin telefonu çaldı

Teyzesi aradı bulunduğumuz şehire geliyormuş burada da oğluyla kızı var oğlu alacakmış normalde kadını işi çıkmış sabah 6 gibi terminalde olurum beni al diyor gitti eşim de saat 5 de uyanıp
Kadının damadı da var o alsın madem oğlunun işi çıkmışsa
Ayrıca kadın sabah vakti geliyor sabah ne işi olacaksa hadi gün içi olsa anlıcam ayrıca bir sürü akrabalar var kardeşler yeğenler burada ama her zaman eşim aranıyor eşim isteniyor
Bu ve bunun gibi daha çooooooook.....

Amcası için buradan 8 saat uzaklıkta yola gitti bir iş için ki adamın bir sürü yeğeni var onlara söylesin bu adam artık evli barklı diye düşünen yok tamam kocam bana bağımlı olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evli bir adamın da bir düzeni vardır değil mi bekar değil , gitsin yardım etsin ihtiyaç oldu mu da ama her şey de eşim eşim ben sıkıldım artıkkk.......

2 kez de istanbula gitmişlerdi
Geçen komşularının çocuğu hastalanmış gene eşim arandı bir kez daha aramışlardı götürmüştü eşim. yani kaynanamın komşusu oluyor. bize arabayla yarım saat kırk dk mesafede oturuyorlar eşime gelene kadar hiç mi kimse yok . ben halden anlayan biriyim ama eşim aranana kadar mahalleden başka birine ricada bulunulabilir vs vs çok acilse taksi çağrılabilir

Kuzeninin canı sıkkın oluyor gel beni gezdir oğlumla avmye götür
Gel beni al evden sıkıldım

Bunun gibi şeyler...... bunlar sadece bir kaç örnek...

Eşime kaç kez dedim kendini kullandırma o da ben yardım ediyorum kullandırmak değil bu ben kurnaz bir insanım kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlarım. kötü niyetli olana yardım etmem ama gerekene de ederim insanlık vazifem hem yardım etmezsem yarın öbür gün zor durumumuz olsa kimse gelip kapımızı çalmaz vs vs.

Tuhaflık bende mi sizce kimse olmasa tamam gitsin eşim de her şeyde eşim aranıyor bende insanım halden anlayan biriyim ama eşimin kullanıldığını düşünüyorum o kabul etmiyor tabi...
Arayanlara saydirin bu ne ya bende olsam kabul etmem.

Merhaba kızlar
Dün gece uyuyorduk gece 2 gibi eşimin telefonu çaldı

Teyzesi aradı bulunduğumuz şehire geliyormuş burada da oğluyla kızı var oğlu alacakmış normalde kadını işi çıkmış sabah 6 gibi terminalde olurum beni al diyor gitti eşim de saat 5 de uyanıp
Kadının damadı da var o alsın madem oğlunun işi çıkmışsa
Ayrıca kadın sabah vakti geliyor sabah ne işi olacaksa hadi gün içi olsa anlıcam ayrıca bir sürü akrabalar var kardeşler yeğenler burada ama her zaman eşim aranıyor eşim isteniyor
Bu ve bunun gibi daha çooooooook.....

Amcası için buradan 8 saat uzaklıkta yola gitti bir iş için ki adamın bir sürü yeğeni var onlara söylesin bu adam artık evli barklı diye düşünen yok tamam kocam bana bağımlı olsun demiyorum yanlış anlaşılmasın ama evli bir adamın da bir düzeni vardır değil mi bekar değil , gitsin yardım etsin ihtiyaç oldu mu da ama her şey de eşim eşim ben sıkıldım artıkkk.......

2 kez de istanbula gitmişlerdi
Geçen komşularının çocuğu hastalanmış gene eşim arandı bir kez daha aramışlardı götürmüştü eşim. yani kaynanamın komşusu oluyor. bize arabayla yarım saat kırk dk mesafede oturuyorlar eşime gelene kadar hiç mi kimse yok . ben halden anlayan biriyim ama eşim aranana kadar mahalleden başka birine ricada bulunulabilir vs vs çok acilse taksi çağrılabilir

Kuzeninin canı sıkkın oluyor gel beni gezdir oğlumla avmye götür
Gel beni al evden sıkıldım

Bunun gibi şeyler...... bunlar sadece bir kaç örnek...

Eşime kaç kez dedim kendini kullandırma o da ben yardım ediyorum kullandırmak değil bu ben kurnaz bir insanım kim iyi niyetli kim kötü niyetli anlarım. kötü niyetli olana yardım etmem ama gerekene de ederim insanlık vazifem hem yardım etmezsem yarın öbür gün zor durumumuz olsa kimse gelip kapımızı çalmaz vs vs.

Tuhaflık bende mi sizce kimse olmasa tamam gitsin eşim de her şeyde eşim aranıyor bende insanım halden anlayan biriyim ama eşimin kullanıldığını düşünüyorum o kabul etmiyor tabi...

eşiniz hayır demeyi öğrenmeli
o telefonu sürekli açmamalı açınca kıramıyo arayanları belli
canım sıkıldı avmye götür kısmı bi ilginç
hastalığa falan bişey demem de
en iyisi eve gelince telefonunu uçak moduna alın

Aynı rahmetli babam, el iyisi derler ya, gerçi bize de iyiydi babam ama anlamak güç gerçekten, kimsesi olmayana müşkülü olana elbet koş ama damadın rahatını kaciracagina seninkini kaçırırım demek gibi bu

Back
X