Bir oyuna 400 tl veren insan... ona iş bile buldum ben... iş bile Aradım vırın kırın ettiAdam iş arıyor. Belki cebinde gelecek parası yok. Sadece gelmek ile de bitmez. Gezip, dolaşıp, yemek yemek, kahve içmek vs. Hepsi masraf. Bir de olaya bu taraftan baksanız. Kötü bir yalancı olup baş ağrısı da bahane etmiş üzerine. Bence açık açık konuşun uygun bir dille.
Çokkkk önceden planlanmış bir şeydiGelmek istememiş başağrısı bahaneee. İstese koşa koşa gelirdi. Gelmesi için sevmesine de gerek yok önceden konuşulmuş bir şeyse arkadaş dahi olsa böyle bir bahane bulmaz çok saçmalamışş
O zaman durum başka. Sallamış seni resmen. Görüşme hatta sil direkt.Bir oyuna 400 tl veren insan... ona iş bile buldum ben... iş bile Aradım vırın kırın etti
Konuşmuyorum zaten artıkO zaman durum başka. Sallamış seni resmen. Görüşme hatta sil direkt.
Yok üzmüyorum hiç kendimi sadece geçen zamanıma acıyorumMilli bahanemizartık olan olmuş hayatınızdan çıkmış keşke bunları düşünüp kendinizi uzmeseniz.
Geçen zamana acırken de aynı kişi için zaman kaybediyorsunuz amaYok üzmüyorum hiç kendimi sadece geçen zamanıma acıyorum
Bu tecrübedir ve ne olursa olsun çok değerlidir. Bu şekilde değerlendirip önünüze bakın. Umarım hislerinizi çat çat yüzüne vurup birakmissinizdir.Yok üzmüyorum hiç kendimi sadece geçen zamanıma acıyorum
Öldürmeyen şey güçlendirirGeçen zamana acırken de aynı kişi için zaman kaybediyorsunuz ama
Yok maalesef öyle olmadı. Ama içimde kaldı.. çok zaman geçti üstünden yaklaşık 4 ay ama içimde kaldı bazen diyorum çat çat yaz görsün gününü diye sonra değmez diyorumBu tecrübedir ve ne olursa olsun çok değerlidir. Bu şekilde değerlendirip önünüze bakın. Umarım hislerinizi çat çat yüzüne vurup birakmissinizdir.
Şimdi anladım. Bu saatten sonra olmaz. Kendisine karşı duygunuz var sanır iyice havalanır. Boşverin önünüze bakın.Yok maalesef öyle olmadı. Ama içimde kaldı.. çok zaman geçti üstünden yaklaşık 4 ay ama içimde kaldı bazen diyorum çat çat yaz görsün gününü diye sonra değmez diyorum
Belki başka bir sıkıntısı vardı, belki de umrunda değildiniz. Yurtta bir arkadaşım vardı böyle, sürekli sevgilisi buluşalım der kız duş alır, makyaj yapar süslenir hazırlanır ben çıkıyorum diye aradığında telefonları açılmaz, ardından bir mesaj uyuyakalmışıöm buluşmayalım. Tamamen umursamamaktan kaynaklı böylesi. Ama işsiz dediğiniz için sizin sevgilinizde başka bir durum olabilir.
İş arıyordu ben de arıyordum bulduğum hiç bir işi beğenmiyordu, yetmez gibi oyunlara 400 tl veriyorduBelki başka bir sıkıntısı vardı, belki de umrunda değildiniz. Yurtta bir arkadaşım vardı böyle, sürekli sevgilisi buluşalım der kız duş alır, makyaj yapar süslenir hazırlanır ben çıkıyorum diye aradığında telefonları açılmaz, ardından bir mesaj uyuyakalmışıöm buluşmayalım. Tamamen umursamamaktan kaynaklı böylesi. Ama işsiz dediğiniz için sizin sevgilinizde başka bir durum olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?