Başım ağrıyor gelemicem demesi..

Dentist16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
142
113
23
Artık bu insanla konuşmuyorum önceden konuşuyordum. Ama şu geldi aklıma bugün bir gün benim bulunduğum şehre gelecekti bu zat. Üniversitede okuyorum şehirlerimiz yan yanaydı. O mezun. İş bulmaya çalışıyordu o ara. Mühendis kendisi. Sonra o hafta planladık gelecekti. Bende bütün her şeyimi iptal ettim. 3 aydır görmediğim ailemin yanına gitmedim.sınıfımdaki herkes gidiyordu o hafta. Cumartesi sabah gelecekti. Cuma akşamından dediği şey “ya benim başım ağırıyor gelemicem” ağrı kesici al dedim. Ben ağrı kecisi kullanmam dedi. Ama o hafta sonu ben ailemin yanına da gidemedim moralim de bozuldu. Çok değersiz hissettim kendimi. Sonra neden soğuk davranıyorsun dedi pis piszz. Ya seven adam böyle yapar mıydı hanımlar ??? Yapmazdı değil mi? Kendimden özür diliyorum boş adamla zamanımı harcadığım için... sadece bunu yazmak için açtım bu konuyu...ya bir ağrı kesici ya ? Değer verse çok sevse hemen atlar gelir işte..

Bunları onun yuzune soyledin mi??Bir ağrı kesici icmedin ama ben senin için ailemi görmeye gitmedim demelisin.Kendi kendini yeme bence

Cok sevse degil,sevse bile gelirdi. Acik ve net sizi istemedigini belli etmis. ee sizde fark etmissiniz hayatinizdan cikartip yeni ufuklara yelken acmaniz lazim bence

Adam iş arıyor. Belki cebinde gelecek parası yok. Sadece gelmek ile de bitmez. Gezip, dolaşıp, yemek yemek, kahve içmek vs. Hepsi masraf. Bir de olaya bu taraftan baksanız. Kötü bir yalancı olup baş ağrısı da bahane etmiş üzerine. Bence açık açık konuşun uygun bir dille.

Gelmek istememiş başağrısı bahaneee. İstese koşa koşa gelirdi. Gelmesi için sevmesine de gerek yok önceden konuşulmuş bir şeyse arkadaş dahi olsa böyle bir bahane bulmaz çok saçmalamışş

Ciddiyetsizin teki işte.Ya üşenmiş ya da kendince daha öncelikli bir fırsat yakalamış diye düşünüyorum.Belki de gerçekten gelemeyeceği bir özel bir durum yaşadı da yalan söylemeyi beceremedi.

Son cümleme ben de pek inanmadım ya.

Bir oyuna 400 tl veren insan... ona iş bile buldum ben... iş bile Aradım vırın kırın etti

Belki başka bir sıkıntısı vardı, belki de umrunda değildiniz. Yurtta bir arkadaşım vardı böyle, sürekli sevgilisi buluşalım der kız duş alır, makyaj yapar süslenir hazırlanır ben çıkıyorum diye aradığında telefonları açılmaz, ardından bir mesaj uyuyakalmışıöm buluşmayalım. Tamamen umursamamaktan kaynaklı böylesi. Ama işsiz dediğiniz için sizin sevgilinizde başka bir durum olabilir.

Bu tecrübedir ve ne olursa olsun çok değerlidir. Bu şekilde değerlendirip önünüze bakın. Umarım hislerinizi çat çat yüzüne vurup birakmissinizdir.
Yok maalesef öyle olmadı. Ama içimde kaldı.. çok zaman geçti üstünden yaklaşık 4 ay ama içimde kaldı bazen diyorum çat çat yaz görsün gününü diye sonra değmez diyorum

Yok maalesef öyle olmadı. Ama içimde kaldı.. çok zaman geçti üstünden yaklaşık 4 ay ama içimde kaldı bazen diyorum çat çat yaz görsün gününü diye sonra değmez diyorum
Şimdi anladım. Bu saatten sonra olmaz. Kendisine karşı duygunuz var sanır iyice havalanır. Boşverin önünüze bakın.

İş arıyordu ben de arıyordum bulduğum hiç bir işi beğenmiyordu, yetmez gibi oyunlara 400 tl veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…