- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
eklentide o arkadaşa yazdığı şey varSenin telaşlı bir insan olduğunun farkında o yüzden böyle yapıyordur. Korkup huzursuz olmanı istiyor demek ki. Burdan tanıştığın arkadaşına ne diye mesaj atmış onu açar mısın?
arkkadaşlar ben cevap vermedim engelledim direk arkadaşıma yazmış sonra onu ekledim konuyaBöyle bi kullanıcı adı, size canım(!) diye hitap ediyo, neden cevap verdiniz ki??
ben onun mesajına cevap vermeden şikayet edip engelledim sonra arkadaşa yazmış ya başkalarına da yazdıysaYa prenses seni elime bir sopa alıp haşalamak istiyorum. Neden kabul ettim yazmasını? Normal biri oyle hesap mı kullanır? Korkma ne olacaksa olsun zaten herşey oldu.
O zaman arkadaşınız da bi tuhafmış böyle birine neden cevap verilir kiarkkadaşlar ben cevap vermedim engelledim direk arkadaşıma yazmış sonra onu ekledim konuya
tanımıyorum yazmış zaten de akrabalarıma da yazarsaO zaman arkadaşınız da bi tuhafmış böyle birine neden cevap verilir ki
arkkadaşlar ben cevap vermedim engelledim direk arkadaşıma yazmış sonra onu ekledim konuya
Kimliğini açık etmekten bile çekinip fake hesap açmış, yazsa ne kadar ciddiye alırlar? Şahsen benim akrabalarım almazdı pektanımıyorum yazmış zaten de akrabalarıma da yazarsa
evet yanlış olmuş bana yazdığını ekleyemedim arkadaşla onun konuşmasıilk eklediğini yanlış mı ekledin?
kafam karıştı.
bu konuşma arkadaşınla o hesap arasındaki konuşma mı?
Peki başka şeyler de yazdı mı canım?ben onun mesajına cevap vermeden şikayet edip engelledim sonra arkadaşa yazmış ya başkalarına da yazdıysa
bilmiyorum ben de engelli arkadaşa yazdı mı ya da başkalarınaPeki başka şeyler de yazdı mı canım?
tanımıyorum yazmış zaten de akrabalarıma da yazarsa
Tatlım sen serinkanlı ol senin yumuşak baslı olduğunu bildiği ve bu tıp şeylerden korktuğunu bildiği ıcın yapıyor. Bır halt yiyemez. En kotu şikayet edersin.bilmiyorum ben de engelli arkadaşa yazdı mı ya da başkalarına(
engelli ama ya o değilse off onun olabileceğini düşünmek bile istemiyorum aynı işte çalışıyoruz bu kadarını yapmaz sanırımSakin ol önce bir. Bence amacı seni huzursuz etmek. Ne biçim bir eski nişanlın varmış ya bak iyi ki ayrılmışsın. Sosyal medya hesabını gizliye al veya kapat. Yani senin hikayeleri, fotoğraflarını ortak arkadaşlarından bile görmesin. Çünkü kendini öyle kuruyordur.
Mail adresin dahil her yerden engelli değil mi?
Hiç cevap vermeyecektiniz. Neden cevap veriyorsunuz? 10 ayrı adresten yazdı diyelim 10unu da engelleyin cevap vermeyin. Bi yerden sonra bırakacakçekiniyorum çünkü tek bir şeyler yaşadığım eski nişanlım eğer oysa anlatacağı şeyler doğru da işin en kötü tarafı
evet yanlış olmuş bana yazdığını ekleyemedim arkadaşla onun konuşması
Cevap vermemiş konu sahibi. Bu hesabın arkadaşına attığı mesajın görüntüsünü paylaşmış. Kendisine atılana cevap vermeden engellemiş.Hiç cevap vermeyecektiniz. Neden cevap veriyorsunuz? 10 ayrı adresten yazdı diyelim 10unu da engelleyin cevap vermeyin. Bi yerden sonra bırakacak
Aynen, prensesımız nazlı yumuşak huylu biraz evhamlı.Ben deRojjin ile aynı fikirdeyim. Sen burada bile heyecandan her konuyu birbirine katıyosun gerçek hayatta da bu kadar evhamlıysan o yüzden yapıyodur. İnsragram kullanıcı adını değiştir soyismini de kaldır. Bulamasın seni. Tüm şifrelerini de değiştir. Çalışan adam işinden olmak istemez o uzaktan havlıyo şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?