Başım belada mı ?

Ya prenses seni elime bir sopa alıp haşalamak istiyorum. Neden kabul ettim yazmasını? Normal biri oyle hesap mı kullanır? Korkma ne olacaksa olsun zaten herşey oldu.
ben onun mesajına cevap vermeden şikayet edip engelledim sonra arkadaşa yazmış ya başkalarına da yazdıysa

tanımıyorum yazmış zaten de akrabalarıma da yazarsa

Sakin ol önce bir. Bence amacı seni huzursuz etmek. Ne biçim bir eski nişanlın varmış ya bak iyi ki ayrılmışsın. Sosyal medya hesabını gizliye al veya kapat. Yani senin hikayeleri, fotoğraflarını ortak arkadaşlarından bile görmesin. Çünkü kendini öyle kuruyordur.
Mail adresin dahil her yerden engelli değil mi?

engelli ama ya o değilse off onun olabileceğini düşünmek bile istemiyorum aynı işte çalışıyoruz bu kadarını yapmaz sanırım

evet yanlış olmuş bana yazdığını ekleyemedim arkadaşla onun konuşması

ok. sen şimdi eşe dosta da ulaşır mı diye endişe ediyorsan bekleyip göreceksin.
ayrıca inkar edeceksin anlatırsa. dik dur. hatta şimdiden söyle eşe dosta annene abuk subuk bir hesaptan rahatsız ediliyorum. listemdeki arkadaşlarıma kadar yazmış. çamur atsam izi kalsa bana yeter demiş benim için diye..
şimdiden önlem al.

Ben de Rojjin ile aynı fikirdeyim. Sen burada bile heyecandan her konuyu birbirine katıyosun gerçek hayatta da bu kadar evhamlıysan o yüzden yapıyodur. İnsragram kullanıcı adını değiştir soyismini de kaldır. Bulamasın seni. Tüm şifrelerini de değiştir. Çalışan adam işinden olmak istemez o uzaktan havlıyo şimdi

Hiç cevap vermeyecektiniz. Neden cevap veriyorsunuz? 10 ayrı adresten yazdı diyelim 10unu da engelleyin cevap vermeyin. Bi yerden sonra bırakacak
Cevap vermemiş konu sahibi. Bu hesabın arkadaşına attığı mesajın görüntüsünü paylaşmış. Kendisine atılana cevap vermeden engellemiş.

Aynen, prensesımız nazlı yumuşak huylu biraz evhamlı.
Düşman kör nişancıdır ama dost nerden vuracağını bilir. Bunun yapan kişi de aynı bu hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…