- 2 Ocak 2016
- 275
- 100
- 48
- 30
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Ben babası tepki gösterecek diye çok korktum o geldi ama adam her zaman ki gibiydi.Önce bekleyip gelen tepkiyi görün derim.
Anlattığınız gibiyse tepki gelebilirde gelmeyebilirde
Lütfennnn düşünmek dahi istemiyorum.Allah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Ahh sormayınHata ustune hata olmus sizin durum eve gelmesine musade etmemeliydiniz hadi geldi diyelim sofore neden anlattiniz
Babası oğlunu biliyorsa ozaman sizle bir sorunu olmayacaktır. Siz de tepkinizi ve tavrınızı koyup samimi davranmazsanız bir iki bulaşıcak olur sonra kendine yeni saplantı bulurBen babası tepki gösterecek diye çok korktum o geldi ama adam her zaman ki gibiydi.
Sabah şoför de konusmuş öküzlük benm oğlumda iyi değil kıza söyle reddetsin oralı olmasın demiş.
Ama şu saatten sonra ben bu adamın odasına da gitsem sohbet de etsem yanlış anlaşılır.
Üstelik eskisi gibi olamam artık onunla bu şeklde hislerini bile bile
Mecburiyetten katlanırım ama gözler hep üzerimde olacak
Ayıp olur diye düşündüm zaten bir kere kibarca reddettimAllah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
İnanın benim de aklıma konuyu okurken aynı şey geldi. Ürperdim o patrondanAllah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Üsteleyince ayıp olacak düşüncesi belirdi kafamda dedim bir kahve içip gider , dediğim gibi hiç art niyetli düşünmedimAdamı gecenin bir yarısı neden kabul ediyorsunuz evinize? Hemde sarhoş olduğunu bile bile. Tamam yürek yediniz diyelim amenna peki şöföre ne diye söylediniz ? Ne alaka yani.
Hata üstüne hata etmişsiniz ve burdan dönüş çok zor olur.
Kimse bilmese belki uzak durur kotarırdınız işi ama şimdi şöför,babası biliyor ve her hareketiniz yanlış yorumlanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?