- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
- Konu Sahibi baldankiz1
-
baldan kiz. ne kadar ballisinGünaydın bendeniz baldan :)
Daha diğer konum tazeyken farklı bir sorunla geldim sizlere.
Şöyle ki;
Çalıştığım şirkette asıl patronun oğlu var yani küçük patroncuk
Beni işe o aldı o sebepten ben genelde onunla muhatap oluyorum hesap kitap mevzularını ona izah ediyorum babası da böyle olmasını istiyor zaten
Yavastan oğluna işe devretmeye başlamış .
İşyerinde güzel bir arkadas ortamımız vardı
Ofis ortamında tek bayan benim çalışan hizmetliyi saymazsak
Onun dışında bir mühendis bir şoför patron ve oğlu var
Biz hep birlikte güzel anlaşıyoruz samimi bir sohbet muhabbet ortamımız var
Patronun oğlu da hiç öyle patronluk taslamıyordu.
Çok uzatmıyorum bu kadar detayı vermemin sebebini şimdi yazacağım.
32 yasında X bey
Bugüne kadar aklımdan hiç acaba o ve ben olur muyuz düşüncesi geçmedi
Geçen gece bana inst. mesaj attı paylaşımıma cevap verdi sonra sohbet ederken sana geleyim mi film izlemeye dedi saat 1 civarı
Ben de evim daha tam düzülü değil sonra inşallah dedim
Alkollüydü anladım
Sonra bidaha yazdı senle konusmak istiyorum seni kırdım farkındayım diye bende iyi madem gelin bi kahve içeriz o zaman dedim
Geldi yüzü gözü kıpkırmızı bu denli olduğunu bilmiyordum
Yarım saat kadar oturdu
Saçmaladı ve gitti ama hep işten sohbet ettik
Bende de hata var ki ayıp olmasın diye kabul ettim gelmesini
Ama arkadaşız düşüncesi vardı yanlış yaptım hatalıyım.
2 hafta önce maaşıma zam istemiştim ve restleştik biraz bana da kendine başka bir iş bakabilirsin demşti.
Akşamına da geldi para verdi bana kusura bakma haklıydın diyerek 2 hafta önce oluyor bunlar
Sonra cuma akşama kırıldığını anladım haklısın falan dedi bana geldiğinde
Sonra gitti
Bende ertesi gün işyernde sohbeti geçer düşüncesyle bahsetmezsem de yanlış anlaşılır diye bizim şoföre bahsettm dün gece x bey geldi diye ( burda da saflık yaptım eğer ben kimseye bahsetmezsem sonra o bahsederse vayy baldana bak x evine gtmiş hiçbahsetmedi hayırdır muhabbeti olmasın istedim )
Sonra c.tesi gecesi de mesaj attı çok detaya girmycem aynı şeklde ve ben müsait olmadığımı söyledim
İşler sarpa sarmaya baslamıştı .
Kokrtum
Kokrtuğum basıma geldi dün gece babam azarladı sana geldiğime çok kızılmış yazdı.
Meğerse patronun şoförü söylemiş babasına
X iyi değil baldana yazıyormuş takmış kıza kafayı diye
Ben kaldım ortada
Şoför dedi ki ben patronla konustum senlik bir durum yok endişe etme o oğlunun saplantılı olduğunu biliyor gecmişte çok sıkıntı çekmişler dedi
İş ortamım çok güzeldi şuandan itibaren benm için eziyet olacak
Burayı bırakma şansım da yok zaten işsizlik aldı basını gidiyor.
Çık diyen de yok ama napcağımı bilemiyorum.
Esas oğlan gelecek şimdi zaten dengesz tavırları var bazen
Belki de çık git der bana
Bu arada beni şoföre sormus baldan hakkında ne düşünüyosun nasıl kız diye
Üstelik sevgilim olduğunu da biliyordu yeni ayrıldık ama bahsetmedim buradakilere
Yokk mümkün değil bilmesiSizin diger olayi biliyor olmasin bu kucuk patron. Sarhos sarhos size gelmesini ben ona bagladim
Yok bunun beklentisi ilişki yönündeDiğer konudan Hatırlıyorum. İş arkadaşınızla takıldığınızı yazmıştınız. Bu patronun oğlu da sizden bu tip beklentide bulunuyor Olabilir.
Ilk aklıma bu geldi.
Of offf valla sormayın dertsiz basıma cidden dert aldımCok hatalar yapiyorsunuz. Iş yerinde boyle seylere niye bulasirsiniz ki
Haklısın ama ben insan canlısıyımdır cidden böyle cıvıl cıvıl neşeli eğlenceli iş arkadaslarımla hep birlkte gezmeyi dolaşmayı seven yemeklere çıkaniş ortamında herhangi bir erkekle arkadaş olup iş yerinden dışarda iletişim kurmamak gerek, iyisi kötüsü erkek her zaman ve her yerde erkek bunu unutmamak lazım.
hadi yaptın böyle bi şey başkasına anlatman da yanlış çünkü ama iyi düşünsünler ama kötü, kime ne? senin bu davranışın da biraz yokuşa sürmüş olayı. en başından sıkıntılı gerçi, bilemiyorum. umarım düzelir ve unutulur.
Yokk mümkün değil bilmesi
Dediğim gibi çok güzel samimi bi arkadaslık ilşkimiz vardı en azından ben oyle sanıyordum
Şoför bile öyle diyo baldan bu ne ara kafayı taktı anlamadım diye
Çok saf ve iyi niyetlilik arasında gidip geliyorum.Ya siz iyi değilsiniz gerçekten. İnsanlarla nasıl ilişki kurulur, sınırlar nelerdir, nerede durmalı en ufak bir fikriniz yok. Gecenin bir yarısı film izlemeye geleyim mi diyen sarhoş bir adama gel madem diyebilmek basit bir hata değildir. Başınıza bir iş gelmeden kendinize bir dur demeniz gerekiyor. Tanımadığınız etmediğiniz, iş ilişkisi dışında bir ilişki de kurmamanız gereken bir insana haddini bildireceğiniz yerde, ne alaka yani... Ay cidden ağzım açık okudum. Bir de gidip bunu elin adamına anlatmak... O da başka bir tehlike yaratıyor, farkında değilsiniz. Ay cidden çok mu safsınız çok mu cesur yoksa çok mu rahat çözemedim. Yani insan hem can sağlığı hem de saygınlığı ve onuru için böyle saçma sapan ilişkiler içine girmemeli. Dikkat edin kendinize biraz.
Ee o zaman niye basıma bela sardım diyorsun ki reddedersin olur biter.Yok bunun beklentisi ilişki yönünde
Bi hoşlantı var ortada belli
Şoför diyo ki senle ciddi düşünüyo gibi sordu bana baldan nasıl kız sence diye bende ne için sordun iyi kız işte işinde gücünde diyince kıvırdı zaten bizimle uzun yıllar çalışır dimi diye dedi
Asıl laf söz olur diye kendi kendime anlattım.Bilmiyor musunuz ki isyerlerinde en cok lafi ayakcilar,caycilar ve soforler tasir?
Hadi adamin eve gelmesine izin verdiniz ,bari sofore soyler mi insan?
Hayır yanlış anladınız.maaşa istenen zam, sonrasında eve gelip para veren patron.
ben hiç ama hiç tutucu bir insan değilimdir, bana bile o kadar tuhaf geldi ki davranışlarınız. hepsi birbirinden ofsayt öyle diyeyim.
Bilmiyodur üstüne basa basa diğer adam zaten sakın kimse bilmesin sana güvenmek istiyorum çalışanla böyle bir durumun bilinmesini asla istemiyorum diye söylediNerden emin olabilirsiniz? Erkekler ciddi düşünmedikleri ya da sizin önceki konunuzdaki gibi bir adam gayet rahat aranizdakileri anlatabilir ve kusura bakmayın bu adam da aynı beklenti içinde olabilir.erkekler genelde iğrenç varlıklar ve sizi kolay elde edilebilen,istenildiği gibi gönül eglendirilen biri olarak görüyor olabilir.bu tarz erkekler hiçbir fırsatı kaçırmak istemezler.insallah dediginiz gibi bilmiyordur yoksa sizin için gerçekten çok büyük sıkıntı olur. Belki mesajlarınızı bile okutmuş olabilir.
Ben bu kadar takıntılı olduğunu bilmiyordum tedavi falan görmüş öncedenIsin kötüsü şu ki adam takıntılı
Işini degistirsen evini bulur evini degistirsen telden zirtpirt ararar telini değiştirsen o bir sekilde seni yine bulur...bence adama her zaman davrandığın gibi davran ama evine falan daha alma iş dışında da görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?