Başıma Bela Sardım

baldan kiz. ne kadar ballisin milet 1 tane bulamiyor herkes sana asik. vay bee

Ya siz iyi değilsiniz gerçekten. İnsanlarla nasıl ilişki kurulur, sınırlar nelerdir, nerede durmalı en ufak bir fikriniz yok. Gecenin bir yarısı film izlemeye geleyim mi diyen sarhoş bir adama gel madem diyebilmek basit bir hata değildir. Başınıza bir iş gelmeden kendinize bir dur demeniz gerekiyor. Tanımadığınız etmediğiniz, iş ilişkisi dışında bir ilişki de kurmamanız gereken bir insana haddini bildireceğiniz yerde, ne alaka yani... Ay cidden ağzım açık okudum. Bir de gidip bunu elin adamına anlatmak... O da başka bir tehlike yaratıyor, farkında değilsiniz. Ay cidden çok mu safsınız çok mu cesur yoksa çok mu rahat çözemedim. Yani insan hem can sağlığı hem de saygınlığı ve onuru için böyle saçma sapan ilişkiler içine girmemeli. Dikkat edin kendinize biraz.

Sizin diger olayi biliyor olmasin bu kucuk patron. Sarhos sarhos size gelmesini ben ona bagladim
Yokk mümkün değil bilmesi
Dediğim gibi çok güzel samimi bi arkadaslık ilşkimiz vardı en azından ben oyle sanıyordum
Şoför bile öyle diyo baldan bu ne ara kafayı taktı anlamadım diye

Diğer konudan Hatırlıyorum. İş arkadaşınızla takıldığınızı yazmıştınız. Bu patronun oğlu da sizden bu tip beklentide bulunuyor Olabilir.
Ilk aklıma bu geldi.
Yok bunun beklentisi ilişki yönünde
Bi hoşlantı var ortada belli
Şoför diyo ki senle ciddi düşünüyo gibi sordu bana baldan nasıl kız sence diye bende ne için sordun iyi kız işte işinde gücünde diyince kıvırdı zaten bizimle uzun yıllar çalışır dimi diye dedi

Haklısın ama ben insan canlısıyımdır cidden böyle cıvıl cıvıl neşeli eğlenceli iş arkadaslarımla hep birlkte gezmeyi dolaşmayı seven yemeklere çıkan
Böylesine samimi bir ortam olunca bizm her zaman ki X bey işte dedim
Hatta kız kardesimde evdeydi abla hakikaten dediğin gibiymiş adam dedi
Saf biraz ama iyidir diye bahsetmiştim

Yokk mümkün değil bilmesi
Dediğim gibi çok güzel samimi bi arkadaslık ilşkimiz vardı en azından ben oyle sanıyordum
Şoför bile öyle diyo baldan bu ne ara kafayı taktı anlamadım diye

Nerden emin olabilirsiniz? Erkekler ciddi düşünmedikleri ya da sizin önceki konunuzdaki gibi bir adam gayet rahat aranizdakileri anlatabilir ve kusura bakmayın bu adam da aynı beklenti içinde olabilir.erkekler genelde iğrenç varlıklar ve sizi kolay elde edilebilen,istenildiği gibi gönül eglendirilen biri olarak görüyor olabilir.bu tarz erkekler hiçbir fırsatı kaçırmak istemezler.insallah dediginiz gibi bilmiyordur yoksa sizin için gerçekten çok büyük sıkıntı olur. Belki mesajlarınızı bile okutmuş olabilir.

Çok saf ve iyi niyetlilik arasında gidip geliyorum.
Aklımdan en ufak kötü birşey geçmedi
Tam aksine ayıp olacak düşüncesşyle kabul ettim
Ve böylesine sarhoş olduğunu bilmiyordum sonradan farkettim
Bna misafir gelmek için işyerinde de çok konusunu geçiriyorlardı zaten
Baldan bizi evine davet etmedi börek yapmak baldana ağır gelecek çaya çağırmadı gibi şakalar yapılıyordu.
Bende bunun üzerine gelince ertesi gün kendisi bahsini geçirir ya dün gecede baldana gittim evi çok güzelmiş bana nihayet kahve ikram etti der diye düşünmüştüm
Bu sohbet gecerse de bak bak baldan bize bahsetmedi demesinler diye diğer arkadasa anlattım

Ee o zaman niye basıma bela sardım diyorsun ki reddedersin olur biter.

Bilmiyor musunuz ki isyerlerinde en cok lafi ayakcilar,caycilar ve soforler tasir?
Hadi adamin eve gelmesine izin verdiniz ,bari sofore soyler mi insan?
Asıl laf söz olur diye kendi kendime anlattım.
Şimdi bu X bey kesin bahsini geçirir bende baldana gittim diye
Sonrada bana demesinler baldan hayırdır hiç bahsetmedin X sana gelmiş
Yanlış düşünülmesin diye anlattım ama sarpa sardı

maaşa istenen zam, sonrasında eve gelip para veren patron.
ben hiç ama hiç tutucu bir insan değilimdir, bana bile o kadar tuhaf geldi ki davranışlarınız. hepsi birbirinden ofsayt öyle diyeyim.
Hayır yanlış anladınız.
Ben maaşıma zammı 2 hafta önce istedim.
O gün beni tersledi veremem kendine başka bir iş bakabilirsin istersen dedi.
Ben de peki madem dedim çıktım
İş çıkısı yanıma geldi zarfın içersinde maaşımın üstü kadarını verdi
Bundan sonra her ay bu rakamı da alacaksınız baldan hanım dedi
Bu ne dedim maaşınızın üstü dedi.
Ama ben kırılmıştım bir kere o üslubuna
O da farketti geçen gecede evime geldiğinde bunlardan bahsetti
Ben kendime kızdım çnkü sana sözüm vardı haklıydın yılbaısndan sonra demştim kusura bakma diyerek
Yarım saat oturdu ve hep işten sohbet ettik
Farkındayım babamla benm aramda kalıyosun sıkılıyosun darlanıyosun rahat ol biraz dedi
Sonra da gitti

Isin kötüsü şu ki adam takıntılı
Işini degistirsen evini bulur evini degistirsen telden zirtpirt ararar telini değiştirsen o bir sekilde seni yine bulur...bence adama her zaman davrandığın gibi davran ama evine falan daha alma iş dışında da görüşme

Gece birde evine gelmek isteyen patroncuk'a gelme dese ayıp olurmuş. Çunku iş ortamı samimi ya evde ağırlamak lazım, gece saati alkollü adama kelle paça yapmamanız yakişik almamıs bol sarimsaklı iyi giderdi biraz ayıp mı olmuş ne...

Tabii işten de ayrilamazsınız zinhar baska hic iş yok ya?

Yasadiklarinizi da işyerinde önümüze ilk gelene anlatmak en doğrusu olmuş,hani ortaya çikarsa ilk ben şöföre anlattim deyince haklı çıkarsınız.

İş bulmanın yolu bu kafada olmak mı acaba?

Bilmiyodur üstüne basa basa diğer adam zaten sakın kimse bilmesin sana güvenmek istiyorum çalışanla böyle bir durumun bilinmesini asla istemiyorum diye söyledi
Akrabalar bide
Benden farklı bir beklentisi olur mu emin değilim tabi ki ama benm için hiçbirinin önemi yok
İstemiyorum asla ve kimse de diyemez ki baldan ona yüz verdi baldan da istiyordu zaten
Çünkü cidden herkese karsı aynıyım ofiste
BU şeklde düşünebileceği diğerlernden ayrı bir hareketim sözüm olmadı

Ben bu kadar takıntılı olduğunu bilmiyordum tedavi falan görmüş önceden
Ailesi bile evlenmesin bu sakın kıza yazık eder diyorlarmış
Ama nasıl davranırım artık hiç bilemiyorum
İmkanım olsa iş değiştiririm 1 dk durmam
Eskisi gibi olamam mesafemi koyarım artık
Tabi bakalım o nasıl davranacak bide orası var
Babasından korkusuna bir kere o eskisi gibi olamaz bana karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…