- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Vov üsluba bak.Ne saçmalıyorsun sen be napmisimda bide hem cinsim olacaklar nerdeyse adam hakli tahrik etmişsin diycek reziller utanmasa yuhlar olsun sizin gibi gerikafali zihniyete
Neye uğradığımı şaştım hala yaziyor diyim mi sence yüzüne vurmalimiyimVov üsluba bak.
Sizler sen olmuş.
Bana çemkirecegine adama sen hayırdır diyebilseydin keşke.
Altina bez bagla, sokaklarda isedin deNeye uğradığımı şaştım hala yaziyor diyim mi sence yüzüne vurmalimiyim
Ne saçmalıyorsun sen be napmisimda bide hem cinsim olacaklar nerdeyse adam hakli tahrik etmişsin diycek reziller utanmasa yuhlar olsun sizin gibi gerikafali zihniyete
Benim gibi, hatta bizim gibi gerikafali zihniyete akıl mı danışıyorsun şimdide?Neye uğradığımı şaştım hala yaziyor diyim mi sence yüzüne vurmalimiyim
Yorumlara çok güldüm Allah iyiliğinizi versinBilerek salabiliyorlar mı ?İnşallah çiştir
Ban yemek istemeyen topuklara vura vura kaçsın yorumlar onu gösteriyorAha ortalık kızışıyor
O yaşta prostat olur mu hiçElinde degilmis o sirada, sokak ortasinda nasi tutsun eleliyle kadinin elini tutyomis,acaba prostati mi var, belki altina kacirdi
Ay ya prostati var, ya sistiti, isemistir altina, herkes diyo li
Ne biliyim ben hayatimda ptostat mi oldumO yaşta prostat olur mu hiç
Sen olmazsın zaten erkek hastalığı oNe biliyim ben hayatimda ptostat mi oldum
Arabistan’ı, şeriatı bu yaşında, o da bir erkek sayesinde araştırarak öğrenen birinin ne alaka olduğunu anlamaması normal tabii. Demek ki tam özümseyememişsiniz. Bence biraz daha araştırın.Ne alaka
Bilerek salabiliyorlar mı ?İnşallah çiştir
Tabiki de hayır onu bıraktım orda kalktim nasıl o halde utnamadan eve gitti inan bende merak ettimhe altına işemiş:))
konu sahibesi sonra ne oldu? beraber kalkmadınız mı kafeden? nasıl yürüdü öyle?
en merak uyandırıcı yerleri yazmamışsınız..
Normal mi yani bu sizin icin anlamadimİnsanın doğasını sapıklık olarak nitelendiriyosaniz evlenince sizle hiç anlasamazmis. Islaklık olması için boşalmış olması şart değil çekici bulmuştur tahrik olmuştur. Cinsel bir taciz mi var ortada bı ben mi garipsedim sizin bunu iğrenç nitelendirmenizi
EvetAy bu o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?