Başıma gelmeyen kalmadi buna ds şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.220
14.582
298
Merhaba hanımlar iyi bayramlar,
Yeni eve taşındım 1 hafta oldu tam.Eski eve asansör kurulamadı,esyalari sırtlayıp taşımışlar. Yatak başlığım kırıldı,salonumun orta sehpası sürtünmüş kırılmış minik bir yer tahtasi gözüküyor, simdilik örtüyle kamufle ettim.bardaklarim kırıldı bir kaçı
Tv unitem sürtünmüş ama belli olmuyor.

Ben taşınmadan bir gece evel annemde yatiya kaldım. Evin dogalgazi kapandığı icin,esim taşınırken ordaydi. Ayri kaldik o balkondaki saksilari falan koliledi o gece
Gelelim meseleye parayi odedikten sonra farkettik. Eve bir girdim kırık. Esim ben ve annemi almaya geldi,adamlar assagidaydi parayi odedi eve çıktık ben öyle gördüm. Is isten gecti.

Muhattabim nakliyeci biliyorum,aradim.Neden dün aramadiniz dedi?kapattiniz zannettim eve 6 da geldim esya yerlestirme derdine düştüm keske parayi ödemeden arasaydınız gerekeni yapacağım cocuklari yollayacagim dedi.

Tekrar aradım yolluyacagim cocuklari dedi ne giden var ne gelen. Whatsaptan foto atın dedi attım esyalari.

Bugunde iyice sinir basti bayramim zehir oldu mahduriyetimi giderin dedim. Biraz sert konustum mesaj cektim.

Esim diyorki napayim parayi vermemek olurmuydu peki taşınma isleri boyle yavrum asansor kurulamadi adamlarin poposundan kan çıktı taşırken diyor

Perdelerim yerde surunuyor bu evin tavani ufak perdeci halledicegini söyledi iyi hir esnaf..mobilya internetten alındı bayram sonrasi döneceğim dedi aldığım yer. Ne yapmam gerektigini söyleyecek ya da boya falan yollar herhalde sehpaya

Ben napcam

Salonumda evlendim evleneli 5 kez oturmadim sehpanın fiyatina baktim aldığım siteden 950 tl

Veremem şuan .
Bu arada esyalarim lake,krem başlık varaklı varagin 2 parçası oyması kırılmış. Oluru varmi. Ne yapcam ben

Aldığım yer mi halletsin firma uzakta,buradan bir mobilyaci mi ayarlayayim. Nakliyeciye mi birakayim cok üzgünüm

Nakliyeci halledecek tabi ki, zararı veren onlar sonuçta. Mobilyayı aldığınız firmanın ne suçu var. Nakliyede sözleşme imzalamadınız mı?
Esim söylemiş sözleşmeyi,abi o sözleşme senin bildigin gibi degil,arac kaza yaparsa oyle durumda gecerli sorumluluk benim üzerimde demiş.

Bunların sorumlusu nakliye firması. Bayramın geçmesini bekleyin sonra ciddi şekilde konuşun. Sabırlı olun ama şimdilik. Maalesef taşınmak eşyalara zarar veriyor. Bizim de kırılan, dökülenlerimiz olmuştu. Biraz da dikkatsiz çalışılmış galiba. Neyse artık üzülmeyin. Canınız sağ olsun bunlar hallolur.

Annemde oyle soyledi
Babamda dediki nazar boncugu
Babam diyor ki,kizim Allah beterinden saklasin ya kamyon devrilseydi bu yeni ev yol ustunde asansor kuruldu babam cok korkmus insanlar asagidan geciyormus ya birine bise olsaydi dedi o esnada babam tabi yatak başlığını falan fark etmemis
Onlara gore hava hos tabi annem babam daha da sinir etti beni ama haklılar. Hallolur dimi cidden millet 20 senelik gardirobuni yeniliyor tamirle ins hallolsun

Geçmiş olsun canım bazen böyle olumsuzluklar olabiliyo çoğu nakliye şirketiyle anlaşan tanıdığım memnundu benim ama şans işte sözleşmenin içeriği önemli olay şayet kırılma vs kapsamıyosa sanırım bişey yapılamaz

Tesekkur ederim canim,nakliyeci demiski sozlesme kaza yapilirsa eger kamyon kaza yaparsa geçerli.
Benim tanidiklarda memnundu birisi zeminden zemine taşındı hicbise olmadi ama digeri 3.kattab 3 e tasindi asansorle koltugu ufacik cizilmis belli bile degil biz pisligine denk geldik. Neyse artık hallolurmu sence boyayla falan sehpa

Canim hayirli olsun yeni evin.
Apartmanin kameralarinda gözüküyordur eşyaları kimin taşıdığı, arayın ısrarcı olun kayıtlar var şikayetçi olacağım de gerekirse.

Tatlım tam emin olmamakla beraber sprey boyayla kapatılır diye düşünüyorum ama bilemedim yazık inş. kapatılma şansı vardır

Tatlım tam emin olmamakla beraber sprey boyayla kapatılır diye düşünüyorum ama bilemedim yazık inş. kapatılma şansı vardır
Insallah canim ya yazik yani sehpaya bu evim merkezi yerdr grlenim gidenim gecerken bir ugrayim diyenim illaki olur hani bardaklara üzülmedim alınır illa hayret ya saglik olsun ev cok güzel ama mutluyum

Canim hayirli olsun yeni evin.
Apartmanin kameralarinda gözüküyordur eşyaları kimin taşıdığı, arayın ısrarcı olun kayıtlar var şikayetçi olacağım de gerekirse.
Saol canim benim. Ben dicem zaten sikayetci olcam dicem eger halletmezse. Neyse ama evim cok güzel cok huzurluyum cok şükür

Insallah canim ya yazik yani sehpaya bu evim merkezi yerdr grlenim gidenim gecerken bir ugrayim diyenim illaki olur hani bardaklara üzülmedim alınır illa hayret ya saglik olsun ev cok güzel ama mutluyum

Allah mutluluğunu bozmasın bir müddet boyayla fln idare et olmadı uygun zamanda değiştirirsin çok gözüne batarsa yeni yuvanda huzurlu mutlu bayramların günlerin olsun sevgiler

Nakliyeciye düşüyor bu iş bunları halledecek olan kişi onlar ne yazık ki. Ne yapıp ne edip ilgilenmeleri gerek. Eşyalara ufak tefek tamiratlar yapmak gerek, ama şöyle bir şeyde var çizilen çizik olan yerlere boya falan yapmayın kesinlikle eşyaların renkleri ile yapacağınız boya tutmayabilir nakliyeci ilgilenmezse eğer mobilyacılarla iletişime geçin.
Teyzemin başına geldi bu yaptıracağı boya ile mobilyacının karıştırdığı boya farklıydı başkasını buldu halletti. İşini iyi bilen biri lazım.

Anliyorum seni hem de cok iyi

ama herkes her isi sen ben gibi ozenle yapmiyor

onu da geçtim ben bile ne kadar dikkat edersem edeyim istemeden esyalarima zarar verdigim oluyor,

storu makineye atmistim, demiri camasir makinesinin camini catlatmis farkedip bosalltim hemen

parkeye yazici murekkebi doktum, silikon doktum, haliya koltuga silikon doktum, bikac seyi kirdim filan... oluyor yani

nazarlık olsun, mobilyacilar herseyi hallediyor.. üzülme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…