- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Esim söylemiş sözleşmeyi,abi o sözleşme senin bildigin gibi degil,arac kaza yaparsa oyle durumda gecerli sorumluluk benim üzerimde demiş.
Aynen .. sözleşme okunmadığı için sadece kaza diye geçiştiriyor .. inşallah dönüş yaparlar ama ben çok ümitlenme derim, hele ki parayı da almışlar .. bir daha kapınızın önünden geçecekleri ni bile sanmamAllah Allah, okumadan mı imzalamış eşiniz? Ben de taşındım zamanında, o zaman bile sözleşmesi vardı. Eşyalar hasar görür veya tamamen kullanılamaz hale gelirse zarar gören eşyanın bedelinin nakliye parasından düşüleceğine dair maddeleri vardı. Öyle kaza maza diye ayırmıyorlar, siz sözleşmeye bakın inceleyin. Hakkınızı arayın yani bilmiyorum ama ben hiç yok kaza durumunda sadece diye ayrım duymadım, sizi yiyorlar gibi tabir-i caizse.
Annemde oyle soyledi
Babamda dediki nazar boncugu
Babam diyor ki,kizim Allah beterinden saklasin ya kamyon devrilseydi bu yeni ev yol ustunde asansor kuruldu babam cok korkmus insanlar asagidan geciyormus ya birine bise olsaydi dedi o esnada babam tabi yatak başlığını falan fark etmemis
Onlara gore hava hos tabi annem babam daha da sinir etti beni ama haklılar. Hallolur dimi cidden millet 20 senelik gardirobuni yeniliyor tamirle ins hallolsun
Sizede iyi bayramlar cok tesekkur ederim Rabbim hepimizi mutlu etsin insallah her zamanAllah mutluluğunu bozmasınbir müddet boyayla fln idare et olmadı uygun zamanda değiştirirsin çok gözüne batarsa yeni yuvanda huzurlu mutlu bayramların günlerin olsun sevgiler
Vallahi oyle bende elektrik supurgesiyle evi supururken mesela supurgeyi yataga carpitiyorum kapiya carpitiyorum oluyor boyle seylerAnliyorum seni hem de cok iyi
ama herkes her isi sen ben gibi ozenle yapmiyor
onu da geçtim ben bile ne kadar dikkat edersem edeyim istemeden esyalarima zarar verdigim oluyor,
storu makineye atmistim, demiri camasir makinesinin camini catlatmis farkedip bosalltim hemen
parkeye yazici murekkebi doktum, silikon doktum, haliya koltuga silikon doktum, bikac seyi kirdim filan... oluyor yani
nazarlık olsun, mobilyacilar herseyi hallediyor.. üzülme.
Ben mobilyami ne yazik ki internetten aldım,ancak oturdugum sehirdeki bir mobilyaci gelip montajini yapti halletti. Adamlar masallah hızır gibiydi sipsak hallettiler bilgililerdiNakliyeciye düşüyor bu iş bunları halledecek olan kişi onlar ne yazık ki. Ne yapıp ne edip ilgilenmeleri gerek. Eşyalara ufak tefek tamiratlar yapmak gerek, ama şöyle bir şeyde var çizilen çizik olan yerlere boya falan yapmayın kesinlikle eşyaların renkleri ile yapacağınız boya tutmayabilir nakliyeci ilgilenmezse eğer mobilyacılarla iletişime geçin.
Teyzemin başına geldi bu yaptıracağı boya ile mobilyacının karıştırdığı boya farklıydı başkasını buldu halletti. İşini iyi bilen biri lazım.
Bunlar artik parayi aldılar ya ne yazikkiAllah Allah, okumadan mı imzalamış eşiniz? Ben de taşındım zamanında, o zaman bile sözleşmesi vardı. Eşyalar hasar görür veya tamamen kullanılamaz hale gelirse zarar gören eşyanın bedelinin nakliye parasından düşüleceğine dair maddeleri vardı. Öyle kaza maza diye ayırmıyorlar, siz sözleşmeye bakın inceleyin. Hakkınızı arayın yani bilmiyorum ama ben hiç yok kaza durumunda sadece diye ayrım duymadım, sizi yiyorlar gibi tabir-i caizse.
Zaten kibar dille yazdim normalde cok cacaron bir insanim pis bir huy ama dedim dur sakin olÖyle tabii ki Allah beterinden saklasın. Bayram günü de kendinizi üzmeyin. Kuzenimin de dolabı kırılmıştı. Yaptırdı geçti gitti. 2 gün sonra gülersiniz o eşyalara bakıp. Nakliye ile güzelce konuşun zararınızi karşılatın sadece.
Bunlar artik parayi aldılar ya ne yazikkipara gitti yalan oldu . Masrafimi karsilasa dicem gidicek bana sanayiden bir kro bulcak gelcek oda ucuza dandikce yapcak onun cebinden cikcak 100 lira belki. Ben onlara 1500 tl verdim. Esim verdi yani.hepsi kocamin yuzunden oldu ona 100 defa dedimki x şirketiyle taşıt o burda populer bir sirket gitti onlarla görüştü neymis efendim kibirlilermis populerler diye duzgun davranmamislar esime gitti bu salak firmayi secti annesi dedi ona bilmemkim onlara taşıtmıştı iyiler onlar diye.
Evde dedimki bundan sonra benim dedigim olcak alinacak esyami tamir edilcek esyami bilmemnemi kimse fikir vermesin. Ay sinirimden geberdim ama kimi suclicagimi şaşırdım
Zaten kibar dille yazdim normalde cok cacaron bir insanim pis bir huy ama dedim dur sakin ol
Sakince dedim magduriyetimi gidermenizi istiyorum ben yeni evliyim esyalarim 8 aylik henuz falan dedim aslinda adam iyiydi ofise geceyim aricam dedi 1 saat sonra aradi arkadaslari gondercem dedi sonra ben aradim acti gondercem dedi. Ne gelen var ne giden beni oyaliyor iste aahh ahhh bundan 5 sene onceki halim olcak neler yapardım ama insan olgunlasiyor iste... hallettircem artik bayram sonrasina kaldi napalim. Can sagligi muhim.olan icimi rahatlattiniz canim benim
Icim rahatladıNazar cikti de bosver. esinin de basinin etini yeme bayram günü. Valla inan ben eskiden boyle eser gurlerdim yikar gecerdim sonra baktim hep zarar ziyan...
bagirip cagirinca mobilya geri gelmiyor...
eve cagirdigim temizlikçi arkadas dugunde damat bohcasi icin aldigimiz aynali mobilya kutumu carpip dusurdu parcaladi. aldim onu camcida camci taktirdim. sonra mahalledeki mobilyaciya goturdum. vidasini cakti. kirilan yerlerini onardi boya ve cila atti eskisi gibi oldu.
sana tavsiyem iyi bir mobilyaci arastir... kiriklarin fotosunu cek yolla.bikac yerden de fiyat al. aklina yatan yere yaptir. yapilmicak şey degil uzulme diyorum:)
Icim rahatladı
Benim babam ben bekarken,bütün mobilyalari el yapimi yaptirdi mobilyaciya gardirop portmanto sifonyer aklina ne gelirse yani kaba saba koca esyalardi ve igrencti kahverengi hic sevmem
Ben yapma mobilyaya karsiyim zaten
Simdi aldigim hazir mobilya internetten aldım benim mobilyalarim oymalı. Hazir ama fabrika
Burda o.sekilde mobilya ureten bir yer var dubaide mi ne yaptıriyorlarmis varakli orayida gezmistik acaba onlarami gitsem..
Diyorumki kendi kendime
Kazayla insan ölüyor sakatlaniyor kolumuz bacagimiz allah uzakta tutsun kırılıyor Beterindeb saklasin Allah nazar çıktı cidden evimi herkes kiskandi çünkü esimin arkadasinin hanimi gelmisti çeyizlerimi acarken
Kek tabagim var fanus. Ne guzelmis dedi. Kiz 17 tl ha netten almistim kapagi elimde kaldi o kadar pis gözlü geri taktim takildi oyle bir gozu kalmiski inciler vardi uzerinde onlar döküldü gecende.
Icim rahatladı
Benim babam ben bekarken,bütün mobilyalari el yapimi yaptirdi mobilyaciya gardirop portmanto sifonyer aklina ne gelirse yani kaba saba koca esyalardi ve igrencti kahverengi hic sevmem
Ben yapma mobilyaya karsiyim zaten
Simdi aldigim hazir mobilya internetten aldım benim mobilyalarim oymalı. Hazir ama fabrika
Burda o.sekilde mobilya ureten bir yer var dubaide mi ne yaptıriyorlarmis varakli orayida gezmistik acaba onlarami gitsem..
Diyorumki kendi kendime
Kazayla insan ölüyor sakatlaniyor kolumuz bacagimiz allah uzakta tutsun kırılıyor Beterindeb saklasin Allah nazar çıktı cidden evimi herkes kiskandi çünkü esimin arkadasinin hanimi gelmisti çeyizlerimi acarken
Kek tabagim var fanus. Ne guzelmis dedi. Kiz 17 tl ha netten almistim kapagi elimde kaldi o kadar pis gözlü geri taktim takildi oyle bir gozu kalmiski inciler vardi uzerinde onlar döküldü gecende.
VallaTamam iste nazar cikmis. babanin dedigi dogru, ev tasirken kaza olabilirdi, biri esyanin altinda kalabilirdi, daha kucuk seylerle atlatmissin...
dubaide yaptiran o yere gidersen kaziklanirsin.
bayramin 2.gununden sonra dukkanlar acilir. en yakin mahalle bakkalina ya da esnafina gidip "mobilya tamir atolyesi/ ustasi" sor. senin gidecegin yer atolye canim.. ordaki ustalar bi becerikli ki 5 dk da hallediyor.
bu arada semtinin adina gore mobilya ustasi atolyesi diye ararsan nette telefon cikar.
Simdi bakiyorum internetten mobilya ustalarinaTamam iste nazar cikmis. babanin dedigi dogru, ev tasirken kaza olabilirdi, biri esyanin altinda kalabilirdi, daha kucuk seylerle atlatmissin...
dubaide yaptiran o yere gidersen kaziklanirsin.
bayramin 2.gununden sonra dukkanlar acilir. en yakin mahalle bakkalina ya da esnafina gidip "mobilya tamir atolyesi/ ustasi" sor. senin gidecegin yer atolye canim.. ordaki ustalar bi becerikli ki 5 dk da hallediyor.
bu arada semtinin adina gore mobilya ustasi atolyesi diye ararsan nette telefon cikar.
Sirkeli su favorim zaten canim.kapilari da onla siliyorum yerleri de :)incileri silikonla yapistirabilirsin:)
ah ben neler cekiyorum nazardan bir bilsen...
adacayi tutsusu yap evinde, yerleri sirkeli suyla sil :)
Zaten kibar dille yazdim normalde cok cacaron bir insanim pis bir huy ama dedim dur sakin ol
Sakince dedim magduriyetimi gidermenizi istiyorum ben yeni evliyim esyalarim 8 aylik henuz falan dedim aslinda adam iyiydi ofise geceyim aricam dedi 1 saat sonra aradi arkadaslari gondercem dedi sonra ben aradim acti gondercem dedi. Ne gelen var ne giden beni oyaliyor iste aahh ahhh bundan 5 sene onceki halim olcak neler yapardım ama insan olgunlasiyor iste... hallettircem artik bayram sonrasina kaldi napalim. Can sagligi muhim.olan icimi rahatlattiniz canim benim
Sizede hayirli bayramlar cok sagolun nice bayramlarimiz.olsun insallahBayram günü olduğundan gelememişlerdir belki. İnşallah çözersiniz bir an önce. Hayırlı bayramlar ❤
Güle güle ağız tadıyla oturun canımSaol canim benim. Ben dicem zaten sikayetci olcam dicem eger halletmezse. Neyse ama evim cok güzel cok huzurluyum cok şükür
Nakliyeci bayram bitince dönüş yapar muhtemelen.başligin parasini almaya çaliş sonrada ya aldigin yere yolla yada iyi bir mobilyaci bul o parayla tamir ettir artik.oluyo böyle şeyler taşinirken hepimizin başina geliyo üzülmeMerhaba hanımlar iyi bayramlar,
Yeni eve taşındım 1 hafta oldu tam.Eski eve asansör kurulamadı,esyalari sırtlayıp taşımışlar. Yatak başlığım kırıldı,salonumun orta sehpası sürtünmüş kırılmış minik bir yer tahtasi gözüküyor, simdilik örtüyle kamufle ettim.bardaklarim kırıldı bir kaçı
Tv unitem sürtünmüş ama belli olmuyor.
Ben taşınmadan bir gece evel annemde yatiya kaldım. Evin dogalgazi kapandığı icin,esim taşınırken ordaydi. Ayri kaldik o balkondaki saksilari falan koliledi o gece
Gelelim meseleye parayi odedikten sonra farkettik. Eve bir girdim kırık. Esim ben ve annemi almaya geldi,adamlar assagidaydi parayi odedi eve çıktık ben öyle gördüm. Is isten gecti.
Muhattabim nakliyeci biliyorum,aradim.Neden dün aramadiniz dedi?kapattiniz zannettim eve 6 da geldim esya yerlestirme derdine düştüm keske parayi ödemeden arasaydınız gerekeni yapacağım cocuklari yollayacagim dedi.
Tekrar aradım yolluyacagim cocuklari dedi ne giden var ne gelen. Whatsaptan foto atın dedi attım esyalari.
Bugunde iyice sinir basti bayramim zehir oldu mahduriyetimi giderin dedim. Biraz sert konustum mesaj cektim.
Esim diyorki napayim parayi vermemek olurmuydu peki taşınma isleri boyle yavrum asansor kurulamadi adamlarin poposundan kan çıktı taşırken diyor
Perdelerim yerde surunuyor bu evin tavani ufak perdeci halledicegini söyledi iyi hir esnaf..mobilya internetten alındı bayram sonrasi döneceğim dedi aldığım yer. Ne yapmam gerektigini söyleyecek ya da boya falan yollar herhalde sehpaya
Ben napcam
Salonumda evlendim evleneli 5 kez oturmadim sehpanın fiyatina baktim aldığım siteden 950 tl
Veremem şuan .
Bu arada esyalarim lake,krem başlık varaklı varagin 2 parçası oyması kırılmış. Oluru varmi. Ne yapcam ben
Aldığım yer mi halletsin firma uzakta,buradan bir mobilyaci mi ayarlayayim. Nakliyeciye mi birakayim cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?