Başıma gelmeyen kalmadi buna ds şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esim söylemiş sözleşmeyi,abi o sözleşme senin bildigin gibi degil,arac kaza yaparsa oyle durumda gecerli sorumluluk benim üzerimde demiş.

Allah Allah, okumadan mı imzalamış eşiniz? Ben de taşındım zamanında, o zaman bile sözleşmesi vardı. Eşyalar hasar görür veya tamamen kullanılamaz hale gelirse zarar gören eşyanın bedelinin nakliye parasından düşüleceğine dair maddeleri vardı. Öyle kaza maza diye ayırmıyorlar, siz sözleşmeye bakın inceleyin. Hakkınızı arayın yani bilmiyorum ama ben hiç yok kaza durumunda sadece diye ayrım duymadım, sizi yiyorlar gibi tabir-i caizse.

Aynen .. sözleşme okunmadığı için sadece kaza diye geçiştiriyor .. inşallah dönüş yaparlar ama ben çok ümitlenme derim, hele ki parayı da almışlar .. bir daha kapınızın önünden geçecekleri ni bile sanmam

Öyle tabii ki Allah beterinden saklasın. Bayram günü de kendinizi üzmeyin. Kuzenimin de dolabı kırılmıştı. Yaptırdı geçti gitti. 2 gün sonra gülersiniz o eşyalara bakıp. Nakliye ile güzelce konuşun zararınızi karşılatın sadece.

Vallahi oyle bende elektrik supurgesiyle evi supururken mesela supurgeyi yataga carpitiyorum kapiya carpitiyorum oluyor boyle seyler
Mobilya ci dusunuyorum bende onun buldugu mobilyaci yapcagi is kendine kalsin maymun nakliyecinin.

Ben mobilyami ne yazik ki internetten aldım,ancak oturdugum sehirdeki bir mobilyaci gelip montajini yapti halletti. Adamlar masallah hızır gibiydi sipsak hallettiler bilgililerdi
Sordular bu koltuk ne kadar falan dediler bilmemnerede daha pahali iyiye almışsınız dediler o adamlar iyilerdi sahiden bugun orayi aradım kapali sanirim acmadi kimse. Dediginiz dogru mobilyaci aldığım yer beni yonlendirecek mecburen

Bunlar artik parayi aldılar ya ne yazikki para gitti yalan oldu . Masrafimi karsilasa dicem gidicek bana sanayiden bir kro bulcak gelcek oda ucuza dandikce yapcak onun cebinden cikcak 100 lira belki. Ben onlara 1500 tl verdim. Esim verdi yani.hepsi kocamin yuzunden oldu ona 100 defa dedimki x şirketiyle taşıt o burda populer bir sirket gitti onlarla görüştü neymis efendim kibirlilermis populerler diye duzgun davranmamislar esime gitti bu salak firmayi secti annesi dedi ona bilmemkim onlara taşıtmıştı iyiler onlar diye.

Evde dedimki bundan sonra benim dedigim olcak alinacak esyami tamir edilcek esyami bilmemnemi kimse fikir vermesin. Ay sinirimden geberdim ama kimi suclicagimi şaşırdım

Zaten kibar dille yazdim normalde cok cacaron bir insanim pis bir huy ama dedim dur sakin ol
Sakince dedim magduriyetimi gidermenizi istiyorum ben yeni evliyim esyalarim 8 aylik henuz falan dedim aslinda adam iyiydi ofise geceyim aricam dedi 1 saat sonra aradi arkadaslari gondercem dedi sonra ben aradim acti gondercem dedi. Ne gelen var ne giden beni oyaliyor iste aahh ahhh bundan 5 sene onceki halim olcak neler yapardım ama insan olgunlasiyor iste... hallettircem artik bayram sonrasina kaldi napalim. Can sagligi muhim.olan icimi rahatlattiniz canim benim

Nazar cikti de bosver. esinin de basinin etini yeme bayram günü. Valla inan ben eskiden boyle eser gurlerdim yikar gecerdim sonra baktim hep zarar ziyan...

bagirip cagirinca mobilya geri gelmiyor...

eve cagirdigim temizlikçi arkadas dugunde damat bohcasi icin aldigimiz aynali mobilya kutumu carpip dusurdu parcaladi. aldim onu camcida camci taktirdim. sonra mahalledeki mobilyaciya goturdum. vidasini cakti. kirilan yerlerini onardi boya ve cila atti eskisi gibi oldu.

sana tavsiyem iyi bir mobilyaci arastir... kiriklarin fotosunu cek yolla.bikac yerden de fiyat al. aklina yatan yere yaptir. yapilmicak şey degil uzulme diyorum:)

Bayram oldugu icin calisanlar izin kullanmistir. suan her yer kapali. herkescikler izinde...

Icim rahatladı
Benim babam ben bekarken,bütün mobilyalari el yapimi yaptirdi mobilyaciya gardirop portmanto sifonyer aklina ne gelirse yani kaba saba koca esyalardi ve igrencti kahverengi hic sevmem
Ben yapma mobilyaya karsiyim zaten
Simdi aldigim hazir mobilya internetten aldım benim mobilyalarim oymalı. Hazir ama fabrika
Burda o.sekilde mobilya ureten bir yer var dubaide mi ne yaptıriyorlarmis varakli orayida gezmistik acaba onlarami gitsem..
Diyorumki kendi kendime
Kazayla insan ölüyor sakatlaniyor kolumuz bacagimiz allah uzakta tutsun kırılıyor Beterindeb saklasin Allah nazar çıktı cidden evimi herkes kiskandi çünkü esimin arkadasinin hanimi gelmisti çeyizlerimi acarken
Kek tabagim var fanus. Ne guzelmis dedi. Kiz 17 tl ha netten almistim kapagi elimde kaldi o kadar pis gözlü geri taktim takildi oyle bir gozu kalmiski inciler vardi uzerinde onlar döküldü gecende.

Tamam iste nazar cikmis. babanin dedigi dogru, ev tasirken kaza olabilirdi, biri esyanin altinda kalabilirdi, daha kucuk seylerle atlatmissin...

dubaide yaptiran o yere gidersen kaziklanirsin.

bayramin 2.gununden sonra dukkanlar acilir. en yakin mahalle bakkalina ya da esnafina gidip "mobilya tamir atolyesi/ ustasi" sor. senin gidecegin yer atolye canim.. ordaki ustalar bi becerikli ki 5 dk da hallediyor.

bu arada semtinin adina gore mobilya ustasi atolyesi diye ararsan nette telefon cikar.

incileri silikonla yapistirabilirsin:)

ah ben neler cekiyorum nazardan bir bilsen...

adacayi tutsusu yap evinde, yerleri sirkeli suyla sil :)

Valla
Tamam ona gideyim o zaman atolyeye kaziklarlar beni dogru soyledin
Heyecanlandim.simdiden hallolsun hemen :)

Simdi bakiyorum internetten mobilya ustalarina

Bayram günü olduğundan gelememişlerdir belki. İnşallah çözersiniz bir an önce. Hayırlı bayramlar ❤

Nakliyeci bayram bitince dönüş yapar muhtemelen.başligin parasini almaya çaliş sonrada ya aldigin yere yolla yada iyi bir mobilyaci bul o parayla tamir ettir artik.oluyo böyle şeyler taşinirken hepimizin başina geliyo üzülme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…