konu sahibi arkadaşım çok uzun yazmışsın okuyamadım ama şu kadarını söyliyeyim ben eşimle netten tanıştım.sonra görüşmeye başladık ve evlendik.dört yıl doldu ve hala ilk günkü gibi aşkımız sevgimiz.çok mutluyuz.sana tavsiyem kendini çok kaptırmadan ona bir şans ver.
bir de şu var. sözlük yazarlarının ağzı iyi laf yapar. kadının kızın ne istediğini daha iyi bilirler çünkü hayata dair herşey var orada. kendi ellerimizle yazıp öğretiyoruz erkeklere. en kolay yalan söyleyen güruh onlar.
ha bir de, ben de sözlükten zamanında bi kız tavlamıştım oradan, bi çocukla iddiaya girmiştik de. gayet becermiştim yani zor değil :)
Hadi ya:18:
ama nebileyim herşeyini açıkladı bana.resimlerini gördüm.samimiyeti hakkında şüphem yok.şüphelerim kendimle ilgili.bunun bir boşluk oldugun ve bu boşluğu onunla doldurmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum.
kafam allak bullak
galiba başlayamadan bitti arkadaşlar cok hızlıyız alışıyoruz yavaş yavaş dedim.o da ben alıştım bile dedi.baya bozuldu yanlış anlaşıldım özür dilerim rahatsız etmem bir daha dedi.bende rahatsız etmiyorsun tereddütlerim var biraz olsun sadece arkadas gibi konuşsak dedim arkadaşca duygular beslememi bekleme yapamam dedi.
üzülmedim.
ama bir tohaf oldum sanki onu üzüdüm diye üzüldüm.
korkmakta elbette haklısın ama böyle davranırsanda kaybedeceksin.
bende önce ona karşı birşey hissedip hissetmediğine karar ver canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?