başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

o kadar haklisin ki... bence en iyisini yaptin... sadece fotograf gorerek veya goruntulu konusarak asik olunmaz bence... yuzyuze gormen, oturmasini kalkmasini gormen gerek...

o da boyle davranarak seni deniyor bence... hic takilma bence... gercekten birsey hissetmisse, doner zaten bu yaptigindan....

çocuk iyi niyetli olsaydı anlayış gösterirdi beklerdi de. bak azıcık kazıyınca nasıl hemen çıkıverdi altın kaplaması. senin konu başında bahsettiğin adamla alakası yok bunun, hemen 2 günde böyle çıkacağını tahmin etmezdim açıkcası.

internetten tanışma konusunda tecrübeli biri olarak sana tavsiyem şu
yüzyüze görüşmeden aşık olunmaz, ilgi duyulmaz. aşık olduğunu sanırsın ama eksik tanıdığın yanlarını kendi hayaline göre tamamlarsın.
en kısa zamanda seni görmeye gelsin, bi şekilde fırsat oluşturun görüşün. ozaman anlarsın ne hissettiğini ve onun nasıl biri olduğunu.

netten tanışıp evleniyo artık insanlar bu normal bişey, bi arkadaşının tanıştırmasından farkı yok ama gerçekten tanımak lazım.
aile yapısı, sosyal kültürel dini yönlerden sana uygun mu? eğer değilse hiç görüşme. mantık kullanmak lazım biraz.

bir de yaşamadığın şeyleri yaşatıyo diye özgüvensizlik yapma.. özgüven eksikliği olcak neyin var ki.
birini saplantı haline getirmişsin yıllarca, yoksa mutlaka başkaları olurdu hayatında.
bi ilişki sırf yaşamış olmak için yaşanmamalı. aşk yaşayayım diye aşık olmaz insan.

kısacası özgüven olayını aş, herkesin başına gelir böyle hisler, bi kendin sanıp büyütme. evli insanlar bile yaşıyo bunu arada.
ve mutlaka gerçek hayatta görüş şu tıpçı arkadaşla.

Son düzenleme:

mesaj atıp duruyor. anlamadım ben ya görmeden duymadan nasıl böyle aşık olmuş gibi davranıyor.

cok etkilenmişsse senden mutlaka geri döner görüşmek ister. yüz yüze görüşülmeden nekdr anlayabilirsin samimiyetini ki.. ayrı şehirlerdeysenizde bitmesi iyi olmuşş

bende internetten tanıştım 5 yıl önce sevgilimle..farklı şehirlerde olsak yapamazdım kesinlkle.ama netten die de önyargılı olma.. benm bu forumdan bile bi cok arkadaşım var netten tanıştık die insanlıktan kaybetmedik

hiç tanımadığın insanla sevgili olarak başlayamazsın. arkadaş olarak başlamalısın. ne yaparsan yap bu kararından ödün verme. çok saçma aşık falan olunmaz netten. görüşmeden hiçbişi olmaz. yahu görüşüyosun bile kafanda sorular kalıyor o kadar kolay mı?

mesaj atıp duruyor. anlamadım ben ya görmeden duymadan nasıl böyle aşık olmuş gibi davranıyor.

arkadaş olarak görüşmek diye bişey olmaz artık, bişey oluşmuş çoktan aranızda
ben seni görmeden tanımadan bişey olamam de. netten tanışmak ayıp ya da yanlış değil ama netten sevgililik yürütmek kadar saçma bişey yok.

bence hemen kendine gelmelsin öyle olaylar duyuyoruz okuyoruz ki bence sakın inanma kısmet bu zamanla açılır chat ne demek ya nice sapıklar hırsızlar chatte güvenilir çok nadir oda dalgasına girer erkek milleti şimdi evlenir yarın tapalar o tapalamazsa ailesi tapalar sorun çok çıkar bence fazla bağlamadan bırak

Hangi sözlük bu acaba ?
Sözlüklerde gerçekten çok fazla hayal kırıklığı olabiliyor.
Çok gördüm, duydum o yüzden nedense bir tedirgin oldum .
Ama hiç bilemezsin aşkın karşına nerede çıkacağını.
Gelme şansı yok mu yanına hiç görüşseniz ..

kızlar ya gercek yüzünü görüyorum sanki.tutturdu görüşelim diye cok korkuyorum.3 ay oldu diyor daha okadar olmadı ki.sanki ilişki yaşamışızda onu bitiriyormuşum triplerine girdi. resimlerin bende özlediğimde bakmama kızmazsın umarım diyor ben onu tamamen unuttum acaba resimlerimi kötü şeyler için kullanır mı.

şu an cok korkuyorum.ben nasıl böyle bir hataya düştüm.tatlı dille görüşmeyi kesmeyi deniyorum ama ısrar ediyor istanbula geleyim diye Allahtan adresimi vermedim.sadece okulumu biliyor.istanbula gelse kalacak yeri de yok.ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama.ne yapacagımı şaşırdım.

acaba platonik aşkımı biliyordu onu mu öne sürsem unutamadım desem

korkma hiçbişi yapamaz, okuluna falan da gelmez. kes alakanı artık bu dengesizle. cevap verme 1 ay falan da girme siteye. merak etme hiçbişi yapmicak kefilim.

korkma hiçbişi yapamaz, okuluna falan da gelmez. kes alakanı artık bu dengesizle. cevap verme 1 ay falan da girme siteye. merak etme hiçbişi yapmicak kefilim.

arkadas olarak görüşelim dedi.baska birini sevmeye hazır değilim dedim. çok tedirginim.ben onun bu kadar baglandıgını bilmiyordum.

bu bana ders oldu bir daha mı asla.neden resimlerimi attım ona ya.yani resimler acık felan değil asla ama sahte profil felan acarmı ki.yani yapmaz gibi geliyor ama cok korkuyorum gerekirse silerim sözlük hesabımı numaralarıda degistiririm

eleman seni bu kadar huzursuz etti yerinde olsam bi daha hiç görüşmem bu ne ya.

şimdi de internetten tanışmamız mı sorun diyor sen benim tipimi beğenmedin. diyor.neden etkiledin o zamn beni diyor.deliricem

karakteri bile oturmamış bırak artık konuşmayı ciddiyim bak

uzattıkça uzatıyor deliricem.
kafam şişti. arkadaşlar canlı canlı neler yaşadığımı yazdım gördünüz inanın şu stresi cekmektense o sıkıcı ve yalnız hayatımı yaşarım daha iyi.ilişkiden erkeklerden sogudum yemin ederim.

üsteki arkadasın dediği gibi bişi yapamaz.aklınca seni endişelendirip korkutmaya mı çalıştırıyor.amacı neki ?görüşmediğin bi insana bu kadar bağlanılır mı ya.sakın taviz verme ve korktuğunuda belli etme daha çok üstüne gelir.soğukkanlı ol

bence internetten tanısılır kısmet işi nerden geleceği bellı olmaz ama uzaklık mesafe cok sorun olur üzeblr seni özlersnz görüşemezsn cok nadir görüsürsünz benmde basıma geldı cnkü berbat bsey aklın varsa bulaşma derim ben askerde bekledm onu ama uzaklık sorun oldu hepsi boşaaa gtti:126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…