hata mı yaptım bilmiyorum ki uzaktan uzağa nasıl yürütürdük.çok zor bir kere.tek bir ortak arkadaşımız dahi yok.farklı şehirlerde farklı hayatlar sürüyoruz.ortak bir payda da nasıl buluşabiliriz.okuluda cok uzun desemki mezun olduktan sonra gelir o da muallakta yani.
ben acık acık yzdım biraz normal arkadas gibi konuşalım.bu kadar ilgiye alışık değilim kafam karışıyor dedim.o direkt arkadas olamayacagını söyledi.ne bekliyor ki benden görmeden duymadan aşık olmamı mı?
resimlerini gördüm tamam ama canlı görmek gibi olur mu hiç? bunca yıl hayalimde o karşılıksız aşk beslediğim çocugu yaşatmışım.şimdi onun yerine birini koymakta zorlanıyorum.onunla da olmayacak biliyorum.
aslında hic bir zaman birini çok sevemeyecekmişim gibi hissediyorum.hep yarım kalıcam hep tatminsiz özgüvensiz olucam.ne istediğimi dahi bilmiyorum ki. ya sadece basit bir aşk istiyorum seveyim sevileyim.herkesin yaşadığı şeyleri arzuluyorum.istediğim zaman elini tutabileceğim gözlerine bakabileceğim birini istiyorum.
hata mı yaptım bilmiyorum ki uzaktan uzağa nasıl yürütürdük.çok zor bir kere.tek bir ortak arkadaşımız dahi yok.farklı şehirlerde farklı hayatlar sürüyoruz.ortak bir payda da nasıl buluşabiliriz.okuluda cok uzun desemki mezun olduktan sonra gelir o da muallakta yani.
ben acık acık yzdım biraz normal arkadas gibi konuşalım.bu kadar ilgiye alışık değilim kafam karışıyor dedim.o direkt arkadas olamayacagını söyledi.ne bekliyor ki benden görmeden duymadan aşık olmamı mı?
resimlerini gördüm tamam ama canlı görmek gibi olur mu hiç? bunca yıl hayalimde o karşılıksız aşk beslediğim çocugu yaşatmışım.şimdi onun yerine birini koymakta zorlanıyorum.onunla da olmayacak biliyorum.
aslında hic bir zaman birini çok sevemeyecekmişim gibi hissediyorum.hep yarım kalıcam hep tatminsiz özgüvensiz olucam.ne istediğimi dahi bilmiyorum ki. ya sadece basit bir aşk istiyorum seveyim sevileyim.herkesin yaşadığı şeyleri arzuluyorum.istediğim zaman elini tutabileceğim gözlerine bakabileceğim birini istiyorum.
çocuk iyi niyetli olsaydı anlayış gösterirdi beklerdi de. bak azıcık kazıyınca nasıl hemen çıkıverdi altın kaplaması. senin konu başında bahsettiğin adamla alakası yok bunun, hemen 2 günde böyle çıkacağını tahmin etmezdim açıkcası.
mesaj atıp duruyor. anlamadım ben ya görmeden duymadan nasıl böyle aşık olmuş gibi davranıyor.
korkma hiçbişi yapamaz, okuluna falan da gelmez. kes alakanı artık bu dengesizle. cevap verme 1 ay falan da girme siteye. merak etme hiçbişi yapmicak kefilim.
arkadas olarak görüşelim dedi.baska birini sevmeye hazır değilim dedim. çok tedirginim.ben onun bu kadar baglandıgını bilmiyordum.
bu bana ders oldu bir daha mı asla.neden resimlerimi attım ona ya.yani resimler acık felan değil asla ama sahte profil felan acarmı ki.yani yapmaz gibi geliyor ama cok korkuyorum gerekirse silerim sözlük hesabımı numaralarıda degistiririm
karakteri bile oturmamış bırak artık konuşmayı ciddiyim bak
kızdırırsam sinirlenir diye korkuyorum.ya kapansa bitse gitse şu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?