başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

soğuma canım niye soğuyosun herkes öyle mi çıkacak illa.
nette kız peşinde koşan adamdan çok hayır gelmez, zaten gerçek hayatta bulabilecek biri olsa nette bulduğuna bu kadar saldırmaz. sana resmen yapıştı baksana.
kapat bilgisayarı ve güven bana hiçbişey yapmıcak. girme bi süze sözlüğe falan, telefonu da hallet bi şakilde engellicen mi napcan.

Hiçbi şey yapamaz bence de emin olabilirsin. Benim de çok oldu internet maceram. Hatta ben bi kere sıkılıp istemiyorum seni rahatsız etme deyip melek gibi görünen çocuğun içinden bir canavar çıkarmıştım. O da benim oturduğum semti biliyordu sadece. Gerekirse tek tek arayıp bulucam seni diyecek kadar çirkefleşmişti ama hiçbir şey yapamadı.. Sana tavsiyem, eğer eminsen istemiyorum kesinlikle diyorsan mesajlarına cevap verme. Ne söylerse söylesin cevap vermezsen mutlaka kesecektir mesajları. Ama bence korkulacak bir şey yok. Merak ediyorsan görüşebilirsin bile. Sonuçta insanların içinde sana saldıracak değil ki.. Bu arada, anlıyorum ben aslında seni. İnsan çok tereddüt ediyor.Neticede ne olursa olsun tanımıyorsun çünkü..
Bir de bahsettiğin platonik aşkın hala aklının bi köşesinde duruyor olabilir. Ben de uzun bi ilişkiden çıktıktan sonra hayatıma bi erkek girecek gibi olunca sanki hala birlikteyiz ve ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyordum.

tehdit etmedi de ben endişelendim.
ya acık acık söyledim internetten olmaz dedim.hemde cok uzagız zaten yürümez bu ilişki aileme acıklayamam hemde ben başka birini sevmeye hazır değilim dedim.onu silemedim aklımdan dedim.

hala bulusalım diyor bahane uyduruyorsun diyor.şimdi en son kapattım konuyu iyi geceler dedim cevap vermedi.

birdaha mı töbeee ilk ve son tecrübem bu olsun.gözü gözüme değmeyen bana referans verecek birileri olmadan başlamam ilişkiye.ki buna da başlamamıştım ama!

başım agrıyor midem bulanıyor soguk soguk terliyorum. telefonlarımı değiştirsem mi

evet platonik aşkım hala kalbimin bir köşesinde ona duydugum yoğun aşkı kimseye duyamıyorum.
yok ben kıllandım ve korktum bir kere daha ortada ilişki yok bu kafasında neler büyütmüş birde buluşursam ohooo.
eminim gece mesaj atacak öyle bir havası var.inşallah okula hastaneye dalar da unutur gider beni. ya vay arkadaş gercekten kaçan kovalanıyormuş hee

dua edin randevu sitelerinde felan resmimi görmeyeyim:18:
yapmaz gibi geliyor ama erkek milleti bu.prtiğim yok belki ama teorikte sağlamım.

sözlükte kafa iznine cıkarım.numara engelleme nasıl oluyor bilmiyorum ki
cok sağol telkinlerin icin inşallah siler gider psikopatlaşmadan.
gerci ben bu aksam baya bir mesaj bekliyorum ondan ama dur bakalım

merhaba arkadaşım... konuyu gerçekten çok uzun anlatmışsın. ama sna sunu söyleyeyim. herkes güvenilir değil fakat bu böyle die d diğerlerininin günahını almamak gerekir. ben de eşimle internette tanıstım ve 6 yıllık beraberlik evlilikle yepyeni bir yol aldı :) darısı başına diyorum. hakkında hayırlısı olur inşaAllah

niye bu kadar internet takıntısı var anlamıyorum...bişiyleri sanal yaşayan insanlar illa nette olmuyor ki...günlük yaşantımızda da pek çok örneklerini görüyoruz...insanları ve özellikle ben erkekleri internette ki tecrübeelrimle tanıdım..maalesef bişiler yanaşmadan öğrenilmiyor..bu kadar kasmana gerek yok ki..o güvenmediğin dünyadan pek çok kız erkek hatta abi diyebilceğim tarzda insanlar çıktı..üstelik bazen çok alakasız sitelerden..farklı insanlar tanımak bana hep bakış açısı kazandırdı..şuan yaşamız olduğun durumda hata yapma şansın yüksek evet..çünkü kendinde güzel açıklamışsın,uzun platonik bir aşkın ardından sanal bir sevgili adayı( gerçek olmaması için hiç bir sebep yok,aşırı olumsuz yorumları yersiz buluyorum).2 yıllık platonik aşkın ardından o dönem telefonda tanıştığı biriyle büyük bir aşk yaşamış fakat sonrasında farklı sebeplerle severek ayrılmış birinin naçizane yorumudur bu...gayet aklı başında birisin,herşey gönlünce olsun...

günaydın arkadaşlar

dün gece "çok önyargılısın ve bir sürü bahane uyduruyorsun" diye mesaj attı.
bende "kendine iyi bak iyi geceler" yazdım. şimdiye kadar hiç mesaj atmadı.

ya ben dün gece panik olduğum ve korktuğum için aşırı olumsuz düşündüm sanırım.
birde "eğer sen konuyu açmasaydın ben buluşana kadar sana hiç birşey söylemeyecektim" yazmış.aslında dün konu oralara nasıl geldi anlamadım.

benimde internette tanışıp çok mutlu olan arkadaşlarım var.ama işte insan başta tereddüt ediyor.bir de ilk ilişkim için daha gerçekçi bir tanışma istiyorum.

dün geceki korku bugün hüzüne dönüştü.ya beni beğenmedin moduna girmesi beni çok üzdü platonik aşkımın bana yaptıgı gibi bende onun özgüvenini mi incittim. oysa düşünsenize yakışıklı zengin tıp okuyor anlayışlı...ama tereddütlerimi yenemedim işte.bir kere çok çabuk bağlanmış ben bu kadar oldugunu bilmiyordum bu kadar kısa sürede az bucuk samimyet kurdugum biri böyle bağlanırsa sevgili olsam daha beter olur.

birde farkettiğim aşırı kıskanc potansiyeline sahip yani eski platonik aşkıma saydı baya.

ama üzüldüm işte farklı şartlarda farklı yerde tanışsaydık keşke.mesaj atmaz sanmıyorum artık.

Sürekli farklı bir koşulda tanışmış olsak diye düşünüp duruyorsun. Bunun sana ne faydası var ? İstediğiniz şekilde tanışmamışsınız, olan olmuş; her şey ortada. Eğer gerçekten seni mutlu ediyorsa ve anlattıklarını dinlediğin ve fotoğraflarını gördüğün kadarıyla ona biraz olsun güvenebildiysen akışına bırakmalısın. İnternette tanışılan her adam kötüdür, sözlükçüler şöyledir böyledir diye bir olay yok. Siz zaten derin mevzulara da girmişsiniz bu insanla. Belki istediğin şekilde gelişmedi başlangıcı bu meselenin ama hoşuna da gidiyor söyledikleri, tipi ve bir sürü ortak noktanız olduğunu söylüyorsun. Biraz olumlu düşünmeye çalış eğer bu çocuğu bırakmak istemiyorsan. İçinde onu biraz daha tanımaya heves varsa... İstemiyorum diyorsan da bir mesaj at bırak gitsin. Sen istersen yine seni sevecek başka biri olacaktır. Bu insanla beraberlik yaşama zorunluluğun da yok. Bu kadar üstüne düşünmeden tadını çıkarmaya bak bence. Ve devam edersen muhakkak bir buluşma ayarlayıp yüz yüze görüşmelisiniz. O zaman fikirlerin tamamıyla değişebilir her şekilde.

canım yaa seni çok iyi anlıyorum bak benim konumda var 2 başlık açtım çok gidip geldim .güvenemedim korktum senin yaşadıklarını yaşadım haftada bir bitiyoduk sonra o bana ya da ben dönüyodum.hem istiyodum hemde korkuyodum.ona korkarak yazıyodum .4 ay oldu bizim ama ne tel verdim ne msn senin korkularını anlıyorum.bide hiçbir tecrübemiz yok.bende kimseyle çıkmadım.lisede birini sevmiştim ilk aşkımdı o benim ama biraz çekingendi açılamadı sonra tam yaklaşıcakken babamın tayini çıktı (o hep benim kalbimin bir köşesinde ama artık hayt devam ediyo ve biz genç kızlarız bunlar çok normal şeyler çocuk tıp okuyomuş başka biri olsa kaçırsam üzerine atlar benimkide polis canım yani bizm yerimizde başka birileri olsa onalra firsat vermeden atlarlar onalrda bunu çok iyi biliyo.biizm çekimserliğimiz haytamızda daha önce kimse olmamaış kızlarız biz bunalr onalrı çok cazip ediyp

kaç lkre ark olalım dedim güven sorununu aşamayız ddim ben sana yar dedmişim ötesi yok dedi arkdaş falan olamam ben dedi.niyeti ciddi diyorum sana dedi annemi ara ablamı ara konuş dedi .

ne olursa olsun ailennin baskısını ona hissedir canım.tek olmadığını ailenden gizli kapaklı yapmadığını hissettir söyle..

ne olursa olsun ailennin baskısını ona hissedir canım.tek olmadığını ailenden gizli kapaklı yapmadığını hissettir söyle..

bu gibi şeylerin ailelerin bilmesine gerek var mı??ciddi bir aşamaya gelinir ondan sonrasında herşey gün yüzüne çıkar..yoksa gerçekten bir birey neden ailes baskısı gibi bir şeyi dayatmak istesin ki karşısındakine...

sema 3-4 aydır msn telefon vermedim diyorsun ama evlilik dahil herşeyi konuşuyorsunuz! bu nasıl bir çelişki anlamadım..sen istediğin gibi görmek istiyorsun olayı,diğer taraflarını hiç yaşamadığın için..biraz gerçekçi olmayı denesen...

echoo,tereddütlerinde haklısın ama neden içinden geldiği gibi davranmayı dene miyorsun? sürekli her adımı hesap eder durumdasın...altını çizerek söylediğin ve muallakta kaldığın bir nokta ise " istediğim gibi bir tanışma tarzı olmadı"...ya muhabbetine son verip istediğin türden bir ilişki için sosyal ortamında gerçek aşkınla karşılaşacaksın yada biraz sakin olup olaya daha reel bir açıdan bakmayı deniyeceksin.internet ortamında her zaman bir risk bulunur zaten..ama herkesin aynı olduğu anlamına da gelmez bu asla..bunları bildiği biliyorum ama o kadar kasmana gerek yok..

dün geceden beri mesaj atmadı bana o atmazsa bende atmam herhalde.atarsa ne yazarım onu da bilmiyorum ki
:18:

ya ben ona zamanında demiştim ki karşıma cıkan herkesi platonik aşkımla kıyaslıyorum.o yüzden o da beni beğenmedin triplerine girdi.özgüvenini asla sarsmak istemedim.bu konuda cok hassasım ama elden ne gelir.akışına bıraktım.

korkma arkadaşım baştan sona okudum hepsini hiç bişi yapamaz kuru sık laf söylerler ancak tecrübe olmuş sanada hayattan soğumanı gerektircek bi durum yok rahat ol aynı şehirde de değilsiniz keyfine bak sevgiler

internete çok olumlu bakmıyorum anladığım kadarıyla yüz yüzede görüşmemişsiniz ne kdar güvene bilirsiniz kendinizi çekmekte haklısınız kaptırmaya gelmez yorumları okumadım ama yüz yüze görüşme şansınız varsa görüşün bi bakalım ne olacak yakından nasıl ondan sonra karar verin onunla konuşacağınıza sonuç olarak yüz yüze görüşmeden samimi olmanız hiç doğru değil

canım ben tam olarak güvenemiyorum ona da dedim tam olarak güvenemiyorum sana dedim.ben ark olalım dedim hep ilerisi olmaz ddeim ben sana yar demişim sana dedi seni normal ark olarak göremem dedi.dönüp dolaşıp konuyu evlileğe getiriyo .ben gerçekçi olmasam bu kadar kendimi kasmasdım rahat olurdum başlamadan hep sonunu düşündüm ben .aile baskısı şöyle arkdamda ailem olduğunu bilsin istedim beni yalnız görmesin .ailemden çekinsin korksun istedim.

Son düzenleme:

zamanı olmamıştır o sana geri dönücektir bak ayrılacaksan da dikkaetli ol onu kırma çok zor belliki seninkide aynı benimki canım bu kadar olur.

onuru kırma eğer yazarsa yazmamazlık etme ya da faceni telefonu kapattama daha çok hırslanır.o da istesin ayrılmayı .

ben internetten 6 -7 yıl önce biriyle tanıştım ilişkimiz güzel günleriyle sancılı dönemleriylede olsa arılmalar barışmalarla 5 yıl sürdü (araya ama uzun ayrılıklar girdi toplasanız 2 yıl berabersek 3 yıl ayrıyızdır aralıklarla) büyük bir aşktı onda zamanla tükendi (benim hissettiğim belkide büyük aşktı oda kendi hissettiklerini öyle sandı belki bilemiyorum) ama iyi bir ailenin aslında iyi bir çocuguydu olmadı farklı sorunlarımız vardı onları aşamadı vs.
çok büyük üzüntülü, dönemler atlattım, kavuşmalar ayrılmalarla gecti ama pişman olmadım,çünkü her ilişki bir tecrübe nihayetinde cokta mutlu dönemlerimde oldu

Ondan en son ayrılışımdan sonra başka biriyle gene netten tanıştım,gerçek aşkı ve sevgiyi ,huzuru şimdiki sevgilimde buldum,2 ay sonra evleniyoruz kısmetse..(nikah günümüzü ,eşyalarımızı aldık gün sayıyor hazırlıklara devam ediyoruz)

2 sinide anlattım .ikiside netten başladı,ilki hüsranlada bitse ikincisi aşkla devam ediyor..Önemli olanın insanın kendini bilmesi,saglam adımlar atması.tabii konu sahibi arkadaşın yaşı küçük ben şimdi 33 yaşındayım,nişanlımla 2 sene önce tanıştım,nette gerçek dünyadaki gibi iyide var kötüde var birazda şans işi..Dikkatli olmak lazım ama şans verilebilir tabii
Birazda şans işi, kötü şeylerde yaşayabilirdim, hem tecrübe hem yaşımın verdiği olgunluk ve dikkat birazda iyi insanlarla karşılaştıgım için kötü birşey yaşamadım çok şükür..

Hiç sıcak bakmıyorum bende bu internet tanışmalarına ama siz birçok şey paylaşmışsınız.Kötü düşünmek sana hiç bir yarar sağlamaz.Eğer buluşabilirsen buluş bence.Ne kaybedersin.

ya görüşürsem sanki hiç geri dönüşü olmaz gibi geliyor.

mesela az önce mesaj atmış.dün gece rezil oldum sana gurursuz hissettim kendimi diye.
bende ben öyle hissettirdiysem özür dilerim öyle hissetme yazdım.
ben söylemyecektim sen söylemeseydin dedi.
bende çok hızlı ilerlior ben böyle istemiyorum korkuyorum çünkü dedim.
atmayayım mı sana mesaj o zman dedi.
bende sen bilirsen eğer attığın mesaj arkadaşca olacaksan tamam aynı şekilde bende basşa yerlere kaymasın dedim.
oda mesaj atmış tekrar hayatında biri olsun istemem diye.
çok sacma buldum biliyorsun zaten yok dedim.
biliyorum olmasında yazmış.gülen surat felan koymuş.
bende ne diyeyim ben sana rahat ol yalnız ölücem yazdım
o da yalnız ölmeyeceksin ben olucam yanında yazmış.
yine o muhabbetler yazdım cevap atmadı.

ya bak işte hemen sogudum tekrar.takıntılı saplantılı kıskanc bir hali var.kesin bir şekilde rest cekemiyorum korkumdan.cümleleri kurarken okadar dikkat ediyorum ki nasıl sogutsam kendimden ya

canım tebrik ederim Allah mutluluğunu daim etsin.ama işte ilk ilişkimin netten lmasını istemiyorum güvenemediğim birşeyler var tedirgin oluyorum özellikle dün geceden beri onu kendimden sogutmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…