- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
internetten anıştığın birinin nasıl biri olduğunu asla anlayamazsın tam olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sene sonra bütün düşüncelerin değişecek. :) Benim babamla aramda 22 yaş var, ne münasebet yahu. Sana farklı geliyor, olgun geliyor ve ilgi gösteriyor. Sadece bu yüzden ilgini çekmiş. Yoksa aşktan ince hastalığa yakalanmadın.Geçiş dönemlerinde olur böyle şeyler. Fazla kendini yıpratma lütfen.
Haklısınız,sayenizde bu sürecim çok kolay oluyor . Çok teşekkür ederim güzel,kibar yorumlarınız için.. :)18 yasinda olur oyle hayale kapilmalar
26 yas kesinlikle dusunme.
adam simdi yakisikliginin son demlerinde.
10 yil sonra sen en guzel yasindayken o porsumus gitmis olacak.
sakin ha!
2 ay konusmasan unutursun zaten bosver....
"Başıma gelmez deme" kendim için yazdığım bir şeydi.BENİM BASİMA GELMEZ!!! Acik ve net..
Babam yasinda bir adamla sohbet etmem ben...
Ucuz numaralarinada hele hic kanmam..
O ne oyle "bizim icin planlarim var"fln..
O olduğuna eminim.belki bir tuzak olabilir..ne bileyim..belkide bir dede karşına çıkabilir..![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim . Ben de hiç tasvip etmiyorum ama oldu nasıl olduysa, boş bulundum . En doğru kararı verdim konuşmayı kesmekle ...Yok cnm ya yapma yanlış macera olur.tasvip etmyorum kendi adıma. Kültür farkı yas farkı... ve daha çok sey.
Farkındayım tabii ki. Farkında olduğum için konuşmamızı sonlandırdım 5 gün önce.Bitlikte bir geleceginiz yok farkindasin dimi?
Neden paranoyak oldunuz anlamadım?Paranoyak oldum. Aklıma bb geliyor.
konuya gelince abd li deyince aklıma nedense sivilceli, şişman, kafasında şapka, saçları hafif uzun sarı ve yağlanmış, tisortunde mayonez ve ketçap lekeleri olan, bi eliyle göbek deligini kasirken diğer sosis parmakli eliyle laptopta yazisan birini hayal ediyorum.
Aklıma bb geliyor ondanNeden paranoyak oldunuz anlamadım?
Emin olun öyle biri değil.Gerçi artık olsa da olmasa da bir şey fark etmiyor.
Pekala.Aklıma bb geliyor ondan
biliyorum bu önyargı ama abd illere karşı bir antipatim var
Tuhaflar yani.Pekala.
Benim de internet üzerinden birinden etkilenmeye önyargım vardı ama olunca oluyor maalesef.
Tuhaf. Adamın facebookuna filan bakıyorum gayet normal hayatı var gibi görünüyor. Kardeşleri,arkadaşları...Tuhaflar yani.
Bu adamda tuhaf.
nereli olduğunu söyledin ona