• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma Gelmez Deme!

Bir sene sonra bütün düşüncelerin değişecek. :) Benim babamla aramda 22 yaş var, ne münasebet yahu. Sana farklı geliyor, olgun geliyor ve ilgi gösteriyor. Sadece bu yüzden ilgini çekmiş. Yoksa aşktan ince hastalığa yakalanmadın. :KK22: Geçiş dönemlerinde olur böyle şeyler. Fazla kendini yıpratma lütfen.
18 yasinda olur oyle hayale kapilmalar
26 yas kesinlikle dusunme.
adam simdi yakisikliginin son demlerinde.
10 yil sonra sen en guzel yasindayken o porsumus gitmis olacak.
sakin ha!
2 ay konusmasan unutursun zaten bosver....
Haklısınız,sayenizde bu sürecim çok kolay oluyor . Çok teşekkür ederim güzel,kibar yorumlarınız için.. :)

karşındaki viggo peter mortensen de olsa keanu reeves de olsa o yaş olmaz gülüm olmaaaaz..18 yaşında liseyi yeni bitirmiş bir kız babasından büyük bir adamla nasıl bir gelecek kurabilir ki ,adam hayata doymak üzere ,sen daha başlamadın bile...

Birgün ondan vazgeçtiğin için şükredeceksin Tanrıya. o zaman bizi de hatırla :KK15: önünde tertemiz bir defter var, hayalindekileri resmetmeye çalış o deftere, önüne geleni değil..:KK19:

BENİM BASİMA GELMEZ!!! Acik ve net..
Babam yasinda bir adamla sohbet etmem ben...
Ucuz numaralarinada hele hic kanmam..
O ne oyle "bizim icin planlarim var"fln..

BENİM BASİMA GELMEZ!!! Acik ve net..
Babam yasinda bir adamla sohbet etmem ben...
Ucuz numaralarinada hele hic kanmam..
O ne oyle "bizim icin planlarim var"fln..
"Başıma gelmez deme" kendim için yazdığım bir şeydi.
"Bizim için planlarım var " dedi diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.
Umarım birgün "başıma gelmez" dediğiniz bir şeyi yaşamazsınız diyorum o halde.
Üslubunuz için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Yok cnm ya yapma yanlış macera olur.tasvip etmyorum kendi adıma. Kültür farkı yas farkı... ve daha çok sey.

ah 18 yaşım ah
bilmem ki geri gelebilir misin bana,
gel ne olur bir kaç saat dahi olsa,
ah on 18 yaşım ah
hadi koş ta gel bana,
atla da gel bana diye yarışlara bağlarım haaa:KK70:

Paranoyak oldum. Aklıma bb geliyor.
konuya gelince abd li deyince aklıma nedense sivilceli, şişman, kafasında şapka, saçları hafif uzun sarı ve yağlanmış, tisortunde mayonez ve ketçap lekeleri olan, bi eliyle göbek deligini kasirken diğer sosis parmakli eliyle laptopta yazisan birini hayal ediyorum.

Paranoyak oldum. Aklıma bb geliyor.
konuya gelince abd li deyince aklıma nedense sivilceli, şişman, kafasında şapka, saçları hafif uzun sarı ve yağlanmış, tisortunde mayonez ve ketçap lekeleri olan, bi eliyle göbek deligini kasirken diğer sosis parmakli eliyle laptopta yazisan birini hayal ediyorum.
Neden paranoyak oldunuz anlamadım?
Emin olun öyle biri değil.Gerçi artık olsa da olmasa da bir şey fark etmiyor.

Tuhaflar yani.
Bu adamda tuhaf.
nereli olduğunu söyledin ona
Tuhaf. Adamın facebookuna filan bakıyorum gayet normal hayatı var gibi görünüyor. Kardeşleri,arkadaşları...
O siteye benim için geldiğini söylüyordu sadece,şimdi yine sitede online ama kimseyle konuşmuyor.Bana seni bekleyeceğim ,gelmeni umut ediyorum demişti. Ben de kesinlikle gelmeyeceğim dedim tabii. Yalanımı daha fazla uzatamazdım mutlaka bir yerde tıkanacaktım. Romanya dedim . :KK23: Ülkemi doğru söylemedim çünkü sitede birçok Türk var ve yabancı taklidi yapıp diğer Türk insanlarla konuşmaya çalışıyorlardı ve benim tek niyetim İngilizce pratik yapmaktı. Bilemedim işte ,işlerin bu noktaya gelebileceğini.

Peki sadece girip kimseyle konusmadigini nerden biliyorsun.
Hem o sitede tanismadinizmi demekki mazisi var orda
romanyali demissen seni Hristiyan zannediyor.
Ayrica Avrupa ülkelerine romanyali kadın akımı var bu aralar, abd yede gitme yollarını arıyorlardır. Bu arada güzel oluyor romanyali kızlar erkekler tarafından beğenilirler
Inşallah seni kötü kızlardan yada kandirabilecegi kızlardan zannetmemistir.

Back
X