Başımdaki beladan nasıl kurtulabilirim?

Biç böyle bir tedavi yöntemi duymamıştım :deli:. Adam iyi senaryo yazmış ama sen oynama. Ailenin duyduğu kadarkorkmuyor musun şu anda.

Seni şikayet ederse diyeceğin beni darp ediyordu elinden kurtulmak için yaptım pişman da değilim nefsi müdafa diye adam öldürüyolar. Ah bana denk gelmez ki böyleleri ... Gel de seni bi hüzel şişleyim kim kimden şikayetçi olur o zaman görürüz diyemedin mi ?
Saf olmayın karfeşim bu kadar kadın saf olursa aile saf olur onu doğurduğu çocuklar saf olur o çocukların nesilleri saf olur!
Akıllı olun akıllı
Adam uçak bileti alıp sevişip geri gönderecek eesonra ?
Alack videoya ondan sonra söylerim ailene dedikçe sen yine uçarak gideceksin öyle mi?
Bak bak bak!
Saf dediğime bakma bunun adı başka bişey de banlanmak var sonunda!

ciddi ciddi cevap verenleri görünce şaşırdım. trolleyecekseniz daha mantıklı ve komik şeylerle trolleyin. komik olmadığı gibi hiçbir söz sanatı da kullanılmamış. çok başarısız. dert girişimi puanım 0/10.

çükü bozuk diye çürük raporu mu vereceklermiş? ayrıca bozulmamıştır da sen sana bu kadar zarar veren adamı neden hala daha şikayet etmedin ki ?

Hiç inanmadım nedense. Emin ol hicbi sıkıntısı yok seninle bu bahaneyle beraber olup daha sonra da onunla korkutucak seni herkese duyururum diye. Şu an herkese duymasindan korkacagin hicbisey yok üstelik dava filan da edemez. Ama onunla bı ilişki yasarsan asıl o zaman kork. 🙁

Merhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar :KK43:
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..
bu kişi seni yatağa atacak aman uzak dur..

:KK15::olamaz: çok tatlisin ya buna nasil inandin allasen? Yaş kaç? Biriyle beraber olunca iyilesecek ve askere gidebilecek demek ey sex nelere kadirsin

Back
X