Başımdaki beladan nasıl kurtulabilirim?

Merhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar :(
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..

Töbe est. Yaaaa sesli güldüm mübarek gün:)))) sevişince iyileşecekmiş haspammmm, bırak hasta kalsın:)))
Seni dava falanda edemez, hangi ispatla dava açacak, darbe için darp raporu mu almış hödük. Yeme bunları, beni biraz daha rahatsız edersen ben sana dava açacağım de, bir de aileni haberdar et durumdan en azından anneni

Aklıma Barney Stinson geldi, dünyayı kurtarmanın tek yolunun bir kadının onunla sevişmesi olduğuna ikna ediyordu falan.

Abi çok How I Met Your Mother izlemiş bence.

Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş
Allah affetsin buna çok güldüm 🤣🤣

İnanma canım hiç bi mok yapamaz. Korktugunu anladığı için böyle davranıyor. Kuzenin arkadasın falan yok mu arayıp korkutacagın emin ol geri vites yapacaktır.

Ya çocuk sizi yiyor yada siz bizi çünkü hiç bi insan bukadar salak olamaz,

Tabiki de yalan inanma böyle şeylere, ihtiyaçlarını gidermek için seni keklıyor ;)
Aile muhafazakâr ama kızları elin adamının şeyini tekmeliyor bu da güzelmiş.

Sakın gitme kardeşim yalandır öyle bişey yoktur hiçbirşey de yapamaz havlayan köpek ısırmaz

Merhaba fikirlerine önerilerine çok ihtiyacım olan hanımlar :KK43:
Üniversite de bir sevgilim oldu. Baslarda hersey guzeldi cok sevdigini soyluyordu sonra bana siddet uygulamaya kufurler etmeye basladi. Her gecen gun kavgalarimiz siddetlenerek artti sonra bigun kavga esnasin da o bana siddet uygulayınca kollarım falan mosmor oluyordu bende şeyine tekme attim. Cok sert degil gibiydi o ani tamda hatirlamiyorum ama bu olaydan sonra uzun sure anormal bi durum oldugunu soyledi. Univ. Bitti belli bi donem ayri kaldik suanda o tekmeden dolayi askerligini tecil ettiremedigini curuk raporu verceklerini bu yuzdende calistigi ozel kurumdan ayrilicagini soyluyo ve benim hayatimi bitirdin diye tehditler ediyo. Ya evleniceksin yada dava edicem herkes herseyi ogrencek diyo. Bugün bir gece beraber olalım dedi şeyi anca o şekilde iyilesebilirmiş bir kadınla beraber olması gerekiyormuş uçak biletini alayım ya sen gel ya ben geleyim diyor tehditlerin biri bin para ailem duyarsa beni öldürür muhafazakar bir ailem var.. Onu sevmiyorum ama dava etmesinden herşeyin duyulmasından çok korkuyorum psikolojim bozuldu ölmeyi istedim.. bana yardımcı olun sizce söyledikleri doğru olabilir mi ne yapabilirim numaramı evimin adresini herşeyi biliyor..
Madem biriyle.beraber olunca o.kopasica.seyi duzeliyorsa ona genel.evi tavsiye et. Ve.her yerden engelle.bir halt yapacagi yok korkma bosuna sacma yalanlarina da kanma

Kızım saf mısın sen yeter artık ya ooooffff bu şerefsiz mal herif seni kandırıyo s.git de geç bu ne be dağdan inmişleri nerden buluyosunuz anlamadım, inşallah şeyi kalkmaz bidaha

Kızım saf mısın sen yeter artık ya ooooffff bu şerefsiz mal herif seni kandırıyo s.git de geç bu ne be dağdan inmişleri nerden buluyosunuz anlamadım, inşallah şeyi kalkmaz bidaha
Kız argolu konusma ban yiyecen

Mesajları varsa ve telefonun ses kaydı yapıyorsa delil olarak sun dosya ya şikayet et . yapmiyorsa da ses kayıt programı indir . Yapmani istedikleri şeyden daha kötü değil şikayet edip kurtulman. Böyle pislik ve serefsizlerin söylediklerine itibar etmeyin.

Back
X