- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi khaleesi41
-
Hemen sikayet edin. Onceki sikayetiniz ve cezasi oldugu icin simdi daha fazla ceza alir. Esinize soyleyin mutlaka. Siz soylemezde baska sekilde ogrenirse sizin icin iyi olmaz. Guveni yikilir. 8 sene once olanlar icin kimse kimseyi suclayamaz.Maalesef var 8 sene önceki bazı yakınlaşmış fotoğraflar. Ergenlik döneminde yaptığım hata önüme çıktı cok kötüyüm. Evlendim desem tehdit ettigi seyleri yapar oyle pislik bir tip. Daha önce onu sikayet ettim ancak para cezasi ile kurtuldu.
aynen ne güzel yazmışsınız burda kadın kadına destek olması gerekirken yerden yere vuranlar küçük görenler aşağılayanlar çok haklısnız
Böyle bir kanıya nasıl vardınız? ?elinizde ispantiniz var mi?? Ne kadar kolay geliyor insanları suclamak iftira atmak.hemcinsinize destek olmak yerine aksine dibe çekiyorsunuz. Gercekten de kadın kadının en büyük düşmanı. Yazık
Kimse buraya konu acmasin bari,taşlama ekipleri tetikte bekliyor
Esın askerde sende bır bosluga dusup bence yazmıssın,sımdıde cıkıs yolu arıyosun kolay gelsın arkadasım.
Bunları eşine sen anlatmalısın mutlaka anlat çünkü başkasından duyarsa çok kötü bi duruma düşersin. Saklayabileceğin şeyler olabilir eşinden ama bu olamaz. Geçmişte ceza almış olması senin yararına şikayet et yine. Ve korkma. Ne saplantılı bi adam ya numaranı nasıl bulmuşMerhaba hepinize
Ben 1buçuk yıllık evliyim. Çok mutlu bir evliliğim var ve eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Sorun şu ki ergenlik zamanında 17 18 yaslarimda birisi vardi beni tehdit eden. Benim adıma fake hesaplar açıp beni aileme akrabalarima rezil etmisti. Kendisiyle o zaman arkadaşlığımız olmuştu. Seneler geçti bu kisi yine hortladi cep telefonumu bulmuş ve yine ayni seyleri yapmakla tehdit ediyor beni evlendiğimi bilmiyor ve benimle evleneceksin numaranı degistirirsen seni rezil ederim diyor.
Benim babam yok esim askerde eğer bu olay patlarsa ben mahvolurum. Okadar kötüyüm ki sikaye etmek istiyorum nasil bir yol izlemeliyim esim öğrenmeden. Tehdit hakaret herşey var. Cok korkuyorum... Elinde 8 sene onceki yakınlaşmış fotoğraflarımız var. Esimi cok seviyorum guvenini kaybetmek istemiyorum.
Yapıcı yorumlarınıza ihtiyacım var...
Edit : 8 sene once ben bu pisligi şikayet ettim ve para cezası ile kurtuldu.
Telefonu engelle ve hiç muhatap olma hiç cevap yazma , evet eşin asker oldugu için söylemen sorun olabilir ama bir akraban ile konuş amcan , yada dayın kuzenin onlarla konuş onlardan yardım iste tabi güveniyorsan akrabalarına söyle ve mutlaka karokola gidip konu ile ilgili bilgi al .Hepinize cok tesekkurler. Evli oldugumu ogrenirse esime ulasmasindan ve daha buyuk tatsizlik cikmasindan korkuyorum ben mesaj atmadim ona. Pislik israrla mesaj atiyor kufurler hakaretler savuruyor. Benden kurtuldun sanma sen bittin kızım seni rezil edecegim sulalenin yuzune bakamayacaksin o... tarzinda...
Maalesef hala böyle bir pislige esin askerde olduğu icin yuz vermissindir diyen hemcinslerim var konuma cevap yazan.
Gerçekten hayatta herseyi tırnaklarımla kazıdım okudum meslek edindim ve huzurlu bir yuva kurdum ama iste bir bela buldu beni.
Desteginiz icin tesekkur ederm. Esimin askerde olmasi sebebiyle onu uzemem aklini bende birakamam. Cok karışık bir durumdayim neresinden tutsam elimde kaliyor...
Şu art niyetli kadinlar cahilce zihniyetlerinden kurtulmadiklari surece erkeklerden de birsey beklemesin.önce sen o pis zihniyetini duzelt,sonra git erkekleri yargila.kadinlar böyle düşündükleri surece erkekler kendilerinde herseyi mubah goruyorlar.Maalesef boyle hemcinslerimiz var. Dün patlak verdi bu olay. Kadınlar gününde yaşadığıma bakın cok trajik... Ama bir düşünmek lazım kadın kadına destek olmazken adalet sistemimiz ve karşı cinsin bizleri ayaklar altina almasi daha da kolay degil mi?
Aynen katılıyorum sana yak yık ortalığı susarsan üstüne gelirŞu art niyetli kadinlar cahilce zihniyetlerinden kurtulmadiklari surece erkeklerden de birsey beklemesin.önce sen o pis zihniyetini duzelt,sonra git erkekleri yargila.kadinlar böyle düşündükleri surece erkekler kendilerinde her hakki mubah goruyorlar.
Üzülme canim sen,hic korkma da.hemen git sikayet et.o sapigin ailesini de bul evlendigini söyle tehdit edildiğini soyle.yak yık ortalığı. Sen korkup kabuğuna cekildigin surece daha da cikmaza gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?