Başımdaki büyük bela. Çıkmazdayım...

Evliyim desen korkar yapmaz belki.Şikayet etmek gerek ama eşin duyabilir belki o zaman.Insallah cıkarsın bu sıkıntının içinden canım.Allah kolaylık versin.

Hemen sikayet edin. Onceki sikayetiniz ve cezasi oldugu icin simdi daha fazla ceza alir. Esinize soyleyin mutlaka. Siz soylemezde baska sekilde ogrenirse sizin icin iyi olmaz. Guveni yikilir. 8 sene once olanlar icin kimse kimseyi suclayamaz.

Bir de siz o fotolarin durdugunu neteden biliyorsunuz? Sizin yazdiginiz cevaplar nasil?

8 yıldır saklamış bide fotoğrafları pislik yaa.şikayet et ama önce bi evli olduğunu söyle evli barklı kadına musallat olmak yakısıyormu sana falan de.belli geri çekilir baktın işi çirkinliğe vuruyor hemen şikayet et

Hepinize cok tesekkurler. Evli oldugumu ogrenirse esime ulasmasindan ve daha buyuk tatsizlik cikmasindan korkuyorum ben mesaj atmadim ona. Pislik israrla mesaj atiyor kufurler hakaretler savuruyor. Benden kurtuldun sanma sen bittin kızım seni rezil edecegim sulalenin yuzune bakamayacaksin o... tarzinda...

Maalesef hala böyle bir pislige esin askerde olduğu icin yuz vermissindir diyen hemcinslerim var konuma cevap yazan.

Gerçekten hayatta herseyi tırnaklarımla kazıdım okudum meslek edindim ve huzurlu bir yuva kurdum ama iste bir bela buldu beni.

Desteginiz icin tesekkur ederm. Esimin askerde olmasi sebebiyle onu uzemem aklini bende birakamam. Cok karışık bir durumdayim neresinden tutsam elimde kaliyor...

Maalesef boyle hemcinslerimiz var. Dün patlak verdi bu olay. Kadınlar gününde yaşadığıma bakın cok trajik... Ama bir düşünmek lazım kadın kadına destek olmazken adalet sistemimiz ve karşı cinsin bizleri ayaklar altina almasi daha da kolay degil mi?

Bunları eşine sen anlatmalısın mutlaka anlat çünkü başkasından duyarsa çok kötü bi duruma düşersin. Saklayabileceğin şeyler olabilir eşinden ama bu olamaz. Geçmişte ceza almış olması senin yararına şikayet et yine. Ve korkma. Ne saplantılı bi adam ya numaranı nasıl bulmuş

Telefonu engelle ve hiç muhatap olma hiç cevap yazma , evet eşin asker oldugu için söylemen sorun olabilir ama bir akraban ile konuş amcan , yada dayın kuzenin onlarla konuş onlardan yardım iste tabi güveniyorsan akrabalarına söyle ve mutlaka karokola gidip konu ile ilgili bilgi al .

Benim başıma gelen olayda karokola gidip konuyu anlattım . Telefonu aramalara engelleyin dedi ve taciz , tehtid var ise şikayet edildigi taktirde savcılık takibe alıyor dedi . Umarım kurtulursun.

Şu art niyetli kadinlar cahilce zihniyetlerinden kurtulmadiklari surece erkeklerden de birsey beklemesin.önce sen o pis zihniyetini duzelt,sonra git erkekleri yargila.kadinlar böyle düşündükleri surece erkekler kendilerinde herseyi mubah goruyorlar.
Üzülme canim sen,hic korkma da.hemen git sikayet et.o sapigin ailesini de bul evlendigini söyle tehdit edildiğini soyle.yak yık ortalığı. Sen korkup kabuğuna cekildigin surece daha da cikmaza gireceksin

Aynen katılıyorum sana yak yık ortalığı susarsan üstüne gelir

Kendi kızımın başına gelmiş gibi üzüldüm.

Bence yapacakların madde madde şöyle:

- Canım numaran bu kadar değiştiğinde bile seni bir şekilde bulabiliyorsa, öncelikle o kişilerle iletişimini tamamen kes. bu ne bileyim lise arkadaşındır, mahalle teyzesidir vb vb. arkadaşın vermemiş olabilir ama arkadaşının telefonunu eline almıştır birşeye bakmak bahanesi ile. o yüzden iletişimi kes.

- Eşinle durumu kesinlikle paylaş. Gerekirse onla beraber cevap verirsin veya savcılığa şikayete gidersin. Gizli yapman bazı şeyleri gizlemiş olduğun anlamına geliyor. Sonradan duyarsa çok daha fenalarını düşünecek, içine şüphe girerse bir insanın daha da çıkmaz. Onla beraber hareket edersen hem akrabalarına karşı hem de diğer tanıdıklarına karşı elin daha güçlü olur.

-Kesinlikle savcılığa şikayette bulun. Bu sefer para cezası ile kurtulmaz. Çünkü aynı olay.

-Asla cevap verme yazdıklarına. Engelle hatta Numaranı değiştir. ve eskiden onu tanıyan bile vb kimseye de verme. en çekirdek halinde kalsın. neye lazım ki eski tanıdıklar. ihtiyacın olursa sen ararsın onları.

-Korkma. Eski ergen küçük kız yok karşısında. devir de eski devir değil.

korktuğunun farkındaysa daha çok yapar,havlayan köpek ısırmaz ,yapcak insan çoktan yapardı..şuan sadece kendi askerdeki boşluğunu bu şekilde seni korkutarak dolduruyor..benimde başıma geldi,çok uzun süre çektim.sonra bir cesaret hem şikayetçi oldum hem de bütün irtibat bilgilerimi değiştirdim..sonrasında da 5 yıl içinde başka suça karıştığı için hapis yattığını öğrendin..ohh çok iyi oldu.

Bende buna benzer durum yaşadım.hattımı değiştirdim evlendim. Bulmuş numaramı hatta evli olduğumu bile bile neyse işte 3 çocuğun olsa bile seni alırımlar bilmem neler. Arasada açmayın. Ama evli olduğunuzu söyleyin. Canınamj susadın de. Ben evli değilken kurtulamamıştım. Aylarca saçma tehtitler aldım. Aynı yerde oturuyorduk. Uzaksan umursama evlendim canınanmı susadın de. Korkma erkekler böyle durumdan korkarlar. Sizin numaranızı kimden bulduğunu araştırın yağlayın. Beni 2 sene sonra tekrar aramıştı babam kansermiş geçmiş olsun diye. Eşim güzel bir dille tehtit etti. Sen evli kadını nasıl arıyorsun diye baya korktu. O gün bu gündür rahatım. Yani demem o ki evliyim derseniz kurtulursunuz. Ama öbür türlü savcılık falan daha sıkıntı. Biz sokak ortasında tekme tokat dalmıştık birbirimize kaçırmaya çalıştı benni. Askerdeyken kafaya takmasın unutur. Mahkeme oldumu uzar diye şikayet etmedim. Ama bir çözüm daha öneriyim. Dayı oğlu teyze oğlu şöyle sert sizi savunacak birine anlatın. O arasın uygun bir dille konuşsun. En azından siz muhatap olmamış olursunuz.ben evki değilken öyle kurtuldum. Böyleleri evli olduğunu duyunca korkar. Kafayı takmaz merk etme. Burası türkiyr evli kadına asıldığında sonunun ne olacağını en gerizekalı olan bile bilir.

Böyle bir durumu eşinden asla gizlememelisin eğer esin seni seviyorsa zaten arkanda aslanlar gibi durur . Ve eski bir hata yüzünden hele ki çocukluk döneminde ki hata yüzünden seni yargilayacahini sanmıyorum eğer bu durumu gizli tutar san elbet bi gün daha karşına çıkacak ve esin o zaman büyük problem yapacak cunki sen onun karışısında ve ondan gizli is çevirmiş olacaksın su anda. Hatta ben bu olayı evlenmeden önce anlatırdım ki ilerde sorun olmasın aramızda gizli bişey kalmasın diye ama neyse gene geç değil şimdi soylemelisin kadın başına uğraşıp da eşinin güvenini zedeleme tüm yazismqyi olduğu gibi eşine göster

AskerdeN ne zaman gelecek esinizin bilmesi lazım hatta keşke baştan deseydiniz ama olmuyor işte. İnş eşiniz konusabileceginiz biridir size en güzel desteği ancak ve ancak eşiniz verebilir

arkadaslar tehdit eden sapık adam askerde değil bayanın eşi askerde magdur olan
bide sürekli eşine de gizleme dyenler allah askına bir düşünün eşi kadıncagızın asker
orda psikolojisi nasıl olur düşünün ya kaçar askerliği yakarsa veya baska suclar yaparsa öfkeyle
adama zaten uzakta aklı eşinde elinden orada ne gelir kafayı takmaktan baska ölüp ölüp dirilir yahu bir düşünün
sakın ama sakın anlatma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…