- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
ben kayninla ayni evde hic rahat edebilecegini sanmiyorum.
ne bileyim mesela biz esimin abisiyle ayni evde yasasak dus almak, onun yaninda bacaklarimi uzatip oturmak falan hersey cok rahatsiz bir hale gelirdi herhalde...
bir de cinsellik te var yani ne bileyim insan onu bile rahat rahat yapamaz cok afedersiniz
mesela ben evimde uzanmak isterim, kumanda hakimiyetini isterim, yazin cibil cibil gezmek isterim isterim de isterim yani insan rahat edemez yaaa
ben seyi merak ettim, kayninizin evlenmeyi dusundugu kiz arkadasi var mi?
meslegi var mi?
simdi eger meslegi yoksa o is bulacak ta...
sonra kendine birini bulup evlenecek te...
ohhhooo olme esegim olme cok uzar bu is...
gorumceden bile insan cekiniyor, rahatsiz oluyor cok iyi dusun canim
Ben ona söyledim kız kardeşini evlenene dek kabulüm ama erkek olmaz dedim
tamam annesi babası yok amaa bende insanım özelim var düşünsenize kızkardeşinin yanında bile cekinirken erkek kardeşini nasıl cekeyim.
konuyu okudum ve gerçekten senin adına çok üzüldüm...
böyle bir dayatma yapması çok yanlış...
seviyorsun diye de senin bunlara razı gelmen hele hele o daha da çok yanlış...
ben ilk baş okuyunca sadece erkek kardeş diye anlamıştım, kız kardeşi de varmış. bence ikisine bi ev tutsun erkek arkadaşın, ikiside yetişkin birey çalışsınlar, madem ki hayat şartlarını öğreneceklermiş öyle sen onlara hizmet edince öğrenilmez hayat şartları...
üstelik seninle aynı yaşlarda olan bi erkekle aynı evde... bu dinen de pek uygun olmaz...
size yakın bi yerden ev tutarsınız sizde işlerinde destek olursunuz. yok eğer bunlar illaki bizimle kalacak, kabul etmiyorsan sen bilirsin diyorsa da, sende sen tercihini yaptın de bırak... bigün olur o kardeşler abilerine selam bile vermezler o zaman anlar, ben sevdiğimden vazgeçtim kardeşim için diye..
sen bence geri adım atma. taviz tavizi getirir canım. çok iyi düşün.
dışarda yesek dediğin gün olacak, yada bugün geç kalksak keyif yapsak dediğin gün olacak. hepsini düşünüp iyi değerlendir
Arkadaşlar şimdi artık kadınların kayınvalideyle yaşamaya zorlanması bile boşanma sebebi sayılan bir toplumda hemde akranı olan bir erkekle yaşamaya zorlanması bence çok sacma.Hiç mi kalacak yeri yok bu koca adamın.Oda evlensin yuvasını kursun yada.İnsanoğlu çiğ süt emmiş cinsellik yönünden sana nasıl davranacağı ne malum?
Hem koca adamın ic camaşırlarını sen mi yıkayacaksın ne saçma.Kusura bakma ama ben nişanlın gibi bir adamla evlenmezdim açıkcası.Nişanlınız haksız
valla ben senin aienin yerinde olsam hayatta izin vermezdim böyle bişeye.bende sadece erkek sandım bide kız kardeş varmış yuh artık.yani hem yeni evleneceksiniz hem 2 kişi daha eklenecek ev nüfusuna.ne bu canım bunlar bakıcı arıyorlar herhalde arkadaşım.valla gözünü aç erkek bulunmaz hint kumaşı değil sonradan pişman olacağına baştan üzül bence daha iyi.arkadaşların dediği gibi madem kazık kadar insan olmuşlar çalışsınlar yakında ev tutun yemeğini yedir destek ol yalnız bırakma tamam ama yeni evleneceksin bide evde 2 kişi daha.bana göre çok ters.sen çalışıyormusun bu arada???
tamam kardeştir candır ama bunu kolayına kimse kabul etmez.geçici bir durum olur 3 ay 6 ay neyse artık,tabiiki kapın açık olacaktır bu durumda.ama bunların ne zaman gideceği de belli değil öyle deilmi?
haa bişey daha sormak istiyorum nişanlın ve kardeşleri bunca zamandır ne yapmışlar nerde yaşamışlar?bi ev vardır mutlaka.nişanlın evden ayrılınca onlar düzenlerini devam ettirsinler olmazmı?:44:
Orta yolu bulmadan bu kadar çabuk kestirip atan bir adamla evlenmek gelecek için büyük bir hata olur.
Evlilik orta noktada buluşmak demek,sen lafıma gelmedin vayy efendim ayrılalım diyemez insanlar.
Kız kardeş şu anda nerede yaşıyor..? çocuk daha yeni askere gitmiş nasıl abisini okutmuş ki..?Hiç amca,dayı,dede falan yok mu birlikte yaşayabilecekleri..?
Adam madem abisini okutacak kadar maddi güce sahip kız kardeşiyle size yakın ev tutulsun..?
Seni kardeşlerini kışkırtacağım gibi bir üslupla tehtid eden bir adamdan ne köy olur ne kasaba..
Herşey bir kenara bu olaydaki tavrı bu adamın evlilikteki tavrını ortaya koymuş,evlenirsen zor bir hayat seni bekler..
sonuçta konu sahibi nişanlısının annesinin ve babasının olmadığını biliyordu.
2 bekar kardeşinin olduğunu da biliyordu.
düğün zamanı ne oluyorda kardeşler problem oluyor?
canım sen bilebile nişanlandın.konuşacaktın nişanlanmadan önce!
kimse kardeşini sokağa atamaz.
abiyse bakmak zorunda.başlarında anne baba yoksa.
annem babam olmayacak evleneceğim kız kardeşlerini sokağa at diyecek!
ben o kızla evlenmem.annemin babamın olmadığını biliyordu.
kardeşlerimide bekar olduğunu.
bile bile nişanlandıktan sonra şimdi bu sitem niye?
arkadasım yanlıs anladın galiba ben kimseyi sokaga atmıyorum atmamda sadece erkek kardeşiyle kalma düşüncesi beni iyice sarınca düşüncemi söyledim kızkardeşini söylemedim bilee ama erkek kardeşiyle sorunum yokta hangi bayan rahat ederki.tamam zorunlu bi durum ama ben ona kardeşini at demedim sadece napcaz dedim bir çözümn bulalaım diye yoksa gaddar biri değilim okadar sonucta 5 dk sonramız nolcak biliyomuyuz değil o yüzden sadece düşüncemi paylastım nişanlımda fırtına kopardıı cok büyüttü anlayısla orta nokta bulabilirdik bakalım nolcak bekliyorum.
Kızlar konustuk nişanlımla oda cok sinirlendiği için öyle demiş.
Oda beni anladıgını ama biraz sabır göstermemi söyledi.
hadi erkek kardeşi neysede kız kardeşini evlenene dek yanımızda kalmasını söyledi bende kabul ettim.
Erkek kardeşinide makul sekilde söyeleyecek bakalım nasıl karsılayacak durumu bilmem.
Ama evlenene dek kızın kalmasını kabul ettim.bakalım hayırlısı olsun.Zaten benm sorunum erkek kardeşiydi.Yorumlarınız için teşekkürler.oh yaaa sevdiğim beni anlamıss meger bi anlık sinirmişşşşş :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?